Aanbod

Ga naar de shop voor het gehele aanbod

* Wanneer jij met euro’s wilt betalen wordt de prijs naar ratio van de wisselkoers omgerekend.

1:1 sessie / mentorship

In een liefdevolle, veilige setting gaan we jouw blokkades bekijken en oplossen. Mijn werkwijze is een combinatie van lichaamsgericht werken en energetische healing methodes. 


Lees meer

Soul letter

Een brief met woorden voor jouw ziel. Geeft helderheid en inzichten over jouw gevoelswereld.


Lees meer

Persoonlijk gedicht

Ontvang een speciaal voor jou geschreven gedicht, afgestemd op jouw energie.


Lees meer

Masterclass

De manier waarop wij met elkaar verbinden in (liefdes)relaties heeft een ruimere blik nodig. Door de verbinding met jezelf te maken, kun je ook op een makkelijkere manier verbinden met anderen. Liefde in de nieuwe tijd, waar we steeds meer naartoe bewegen, zal er anders uit komen te zien.

Lees meer

Ik vertaal jouw gevoelswereld.

Ik begeleid jou in je onderbewuste delen om er bewust van te worden. 

In een healing sessie, een traject, een soul letter, in mijn boek. 

Het is de rode draad door mijn bedrijf. Woorden geven aan jouw gevoel. De diepere lagen voelen. Intunen op jouw systeem om je te helpen groeien. 

Ik werd gegrepen door haar woorden. Haar teksten. Ik kon dan ook niet anders dan haar eerste bundel bestellen. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. De eerste drie gedichten die ik intuïtief las waren raak. Bij twee stroomden de tranen zelfs over mijn wangen. De woorden raakten mij zo enorm. De gedichten slaan zo op hoe ik me voel en waar ik doorheen ga.

Nynke

Kom in verbinding met je gevoel, luister naar  je innerlijke stem en hou van jezelf ♥

Tijdens mijn sessies let ik er op dat je verbonden bent met je lichaam. Ik leer je om hoofd, lichaam en ziel met elkaar samen te laten werken. Als iets niet aligned is prik ik daar meteen doorheen en zorg ervoor dat dit ook zichtbaar en voelbaar wordt voor jou zodat je ook echt begrijpt wat er gebeurt en je daardoor shifts kunt maken. Elke keer weer wordt het zo duidelijk hoe cliënten in deze tijd het lastig vinden om vanuit hartsverbonden energie en aanwezigheid in het lichaam te spreken en acties te nemen. Dat is precies de reden waarom ik het zo belangrijk vindt om dit werk te doen. Een betere verbinding met jezelf geeft een betere verbinding met anderen. Eenheid met jezelf. Eenheid met anderen.