1:1 sessie

1:1 Business mentorship 

Ontvang 3 maanden diepgaande support om te werken vanuit jouw puurste zijn. Online of op locatie in Bonaire. Een op jouw afgestemd traject van begin tot eind. Je hebt gedurende de hele periode toegang tot mijn channelings, kunt ongoing vragen stellen en begeleiding ontvangen wanneer je daar behoefte aan hebt. Ik help je jouw kwaliteiten in te zetten, jouw potentie zichtbaar te maken en leer je te werken vanuit jouw kracht. Verstopte of onderdrukte delen van jezelf mogen bevrijd worden zodat jouw werk makkelijk, leuk en in flow mag gaan.

Dit traject is alleen voor jou bedoeld als je een eigen bedrijf hebt waarin je werkt met energie/healing/jouw gaves (of dit aan het opstarten bent).

 ♦ Gratis kennismaking call
♦  1:1 sessie (4x)
♦ Ongoing Whatsapp support
♦ Extra’s die bij jou aansluiten

Wat brengt dit jou: 

Een business vanuit je hart – heldere focus – vrijheid – vertrouwen in jouw intuïtie en kwaliteiten – visie en doelen vanuit je ziel – een stevige basis  

 

 

Levensenergie – Vrijheid – Leven vanuit je ziel – In balans

Foto Breathwork

1:1 sessie $139,-

1:1 privé mentorship $656,-

 

1:1 business mentorship $1100,-
(of in 3 termijnen > $385 per maand)

 

 

 Wanneer jij in euro’s wilt betalen wordt de prijs naar ratio van de wisselkoers omgerekend.
 Annuleren van een sessie kan tot 24 uur van te voren, bij niet of te laat annuleren worden volledige kosten in rekening gebracht. 

 

Travel inside yourself 1:1 mentorship 

Ontvang 2 maanden diepgaande support tijdens jouw innerlijke journey. Online of op locatie in Bonaire. Een op jouw afgestemd traject van begin tot eind. Je hebt gedurende de hele periode toegang tot mijn channelings, kunt ongoing vragen stellen en begeleiding ontvangen wanneer je daar behoefte aan hebt. Er is alle ruimte voor jouw persoonlijke groei op jouw tempo. We werken aan een juiste balans in jouw systeem, je levensenergie wordt geactiveerd, vastzittende zwaartes en emoties mogen worden losgelaten. Door het donker in jezelf aan te kijken kun je vervolgens in het licht gaan staan.

 ♦ Gratis kennismaking call
♦ 1:1 sessie (3x)

♦ Ongoing Whatsapp support
♦ Extra’s die bij jou aansluiten

Wat brengt dit jou: 

Vrijheid – transformatie – persoonlijke groei – verbinding met je lichaam en emoties – verandering – levensenergie – flow – lichtheid – eigen basis en kracht voelen – connectie met je pure zelf 

 

In verbinding met je lichaam, gevoel en verlangens zijn en blijven

1:1 sessie  
 

Een intuïtieve healing sessie afgestemd op wat jij in dat moment nodig hebt. Mijn werkwijze is een combinatie van lichaamsgericht werken en energetische healing methodes. De sessies zijn gericht op het verbinden met lichaam, hart en ziel. De verbinding met de pure versie van jezelf herstellen en/of versterken is één van de belangrijkste doelen. Ik werk in een sessie onder andere met:

 ♦ Ademwerk / rebirthing
♦ Energetische healing / levensenergie activatie

♦ Inner child healing / visualisatie
♦ Systematisch werk

Een sessie duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Dit kan een online sessie zijn of live op locatie in Bonaire.

Wat brengt dit jou:

Vrijheid – verzachting – levensenergie – in je lichaam aanwezig zijn – verbinding met jezelf – ontspanning – ruimte voor emoties en gevoelens- helderheid – inzichten – persoonlijke groei – verandering

Op aanvraag: 
1:1 of met een zelf samengestelde groep cacao ceremonie – blue lotus ceremonie – rebirthing sessie

 

 

 

Laat vastzittende emoties, pijnen en trauma’s los voor een vrijer leven

Ik heb Livia leren kennen als een heel prettig en rustgevend persoon die goed naar je luistert, maar ook eerlijk tegen je is. Doordat ik mij prettig bij haar voel ben ik met haar het mentorship aangegaan (online vanuit NL). Wat ik het allerfijnst vond is dat Livia elke dag voor je klaar staat. Doordat je iedere dag om hulp kan vragen is het heel relevant waar je op dat moment tegen aanloopt. Zo zijn er dingen naar boven gekomen dat ik niet eens wist dat ik daar tegen aanliep. Maar door de dagelijkse hulp van Livia kan je dat gelijk channelen. Livia geeft je alle tijd en ruimte want het is jouw proces. Ze voelt precies aan wanneer iets nodig is of niet. Ik kan oprecht zeggen dat ik mij beter, positiever voel en handvatten heb om mee aan de slag te gaan.

Marchien

Mentorship

Onlangs volgde ik een mentorship traject bij Livia. Ik vond het pakket aan begeleiding dynamisch en fijn: van sessies tot readings en laagdrempelig app contact voor vragen en meedenken en voelen. Ik heb de sessies online gedaan, omdat ik niet op Bonaire woon, en dat ging prima. Wat ik fijn vond is de flexibiliteit en het talent van Livia om aan te voelen wat er op dat moment nodig is. Dat sloot steeds heel goed aan bij wat er speelde. Livia is mondig, kan goed reflecteren en die zaken onder woorden brengen, zonder teveel invloed uit te oefenen op het proces. In een rumoerige tijd met veel veranderingen was het fijn om dit traject met Livia te doen. Ik kan verder  en we zullen elkaar vast in de toekomst weer eens tegenkomen. Dankjewel Livia!

Loes

Mentorship

Wat ben ik jou dankbaar! Voor je lieve, inspirerende, mooie woorden, je warme en helende sessies. Als ik in je ogen kijk voel ik meteen de rust die zo zocht. Je hebt me (weer) laten voelen en zoveel kracht gegeven om te zijn wie ik ben. Dankjewel daarvoor vanuit mijn hart lieve Livia. Na iedere sessie voelde het als een mooie lege bladzijde ; een nieuwe start! 

Sophia

1:1 sessie

Deze week voor het eerst een rebirthing sessie bij Livia gedaan. Van de vrouwencirkels wist ik al hoe prettig de plek waar Livia woont aanvoelt. Ook vandaag word ik verwelkomt door de geur van wierook en fijne bijpassende muziek. De sessie begint met een kop cacao en een gesprek over wat ik kan verwachten tijdens de sessie. Zo kan ik ook delen dat ik deze ochtend behoorlijk wat weerstand ervaar, waardoor ik eigenlijk zelf al weet dat ik meer moeite zal hebben in het kunnen overgeven aan wat gaat komen. De sessie heb ik als intens maar zeer waardevol ervaren. Er werden stukken van het verleden aangeraakt, waarvan ik niet wist dat dit te bereiken was met breathwork. Ik had inderdaad moeite om dieper te komen, maar Livia heeft als spaceholder er voor kunnen zorgen dat dit een zeer waardevolle reis was.  Voor mij werd heel duidelijk welke delen in mij nog verder geheeld mogen worden om verder te kunnen groeien. Ik gun een ieder deze ervaring en raad zeker een sessie aan bij Livia als je op Bonaire bent!

Antoinette

1:1 sessie

De afgelopen periode heb ik 3 healing sessies bij Livia gedaan. Iedere sessie was uniek en kwamen er voor mij andere thema’s naar boven, die mij unieke inzichten hebben gegeven in het verleden en hoe ik met dingen omga. Soms kon ik in de sessie al dingen loslaten, en soms kreeg ik een richting, maar wel genoeg om te weten wat de vervolgstap zou kunnen zijn. Wat ik heel fijn vindt aan de healing sessies is dat je door de ademhalingstechniek wat beter kunt voelen en wat minder gecontroleerd wordt door je gedachten. Livia creëert een hele prettige sfeer en omgeving, waardoor ik de veiligheid voel om het proces aan te gaan. Ze werkt met inzichtkaarten, stenen, geuren en muziek om het proces te ondersteunen. Waar ik veel waarde aan hecht is het gesprek dat we vooraf hebben en achteraf na de sessie. Er is ruimte om te delen wat je meemaakt, zonder oordeel. En Livia deelt ook (als je dat wilt) hoe zij terugkijkt op de sessie. Zelf vind ik dit heel fijn, omdat Livia goed kan aanvoelen wat er gebeurt, en dat helpt mij verder.

Loes

1:1 sessie

De rebirthing sessie, een zeer liefdevolle en krachtige sessie. Tijdens deze sessie kom je echt tot de kern wat op dat moment belangrijk voor je is. Livia neemt goed de tijd voor deze sessie, zodat alles eruit kan wat eruit moet komen. Op een liefdevolle manier begeleid ze je door deze sessie, waarbij ze ondertussen healing geeft. Door de liefde en rust die ze geeft, laat ze je weten dat alles goed is. Of je nou gaat huilen, schreeuwen, schoppen, etc alles is goed. Zo kun je je volledig overgeven. Deze combinatie van de magische energie van haar healing met de trans die je bereikt met ademen is zo powerful. Je gaat echt loslaten wat er naar bovenkomt. Je komt met deze sessie zo diep op plekken die je zelf lastig kan bereiken. Dus een echte aanrader!

Audrey

1:1 sessie

Voor mij geven de adem sessies met Livia vrijheid en verlichting van alles wat ik opsla in mijn lichaam en systeem. Door haar zachte energie creëert Livia direct het gevoel dat alles wie ik ben er mag zijn. Ze heeft je volledig de ruimte in alles. Door te ademen gaat mijn hoofd uit en mijn lichaam aan. Ik kan daardoor tijdens deze sessies de hardheid (de begrenzing die ik mezelf opleg) loslaten en overgeven aan mijn kwetsbaarheid. Dit komt er op allerlei manieren uit. Livia haar begeleiding en healing tijdens deze sessie voelt als de vertrouwde en warme hand die ik nodig ben om verder te gaan, waardoor ik sneller uit mijn comfort zone durf te stappen en daardoor ook veel bereik. Hoe confronterend het soms ook is, elke sessie voelt weer als een cadeautje die ik mezelf geef. Dankjewel Livia, dat ik deze bijzondere ervaring met jou mag delen.

Astrid

1:1 sessie