Communities

Live Vrouwencirkel
Sisterhood – Women Circle – Unity

Het verlangen om te verbinden met andere vrouwen, naar binnen te keren en de vrouwelijke energie te versterken wordt steeds groter. Op de locatie van Travel Inside Healing is er een safe space om één keer per maand samen te komen. Een plek waar je volledig jezelf kunt zijn en waar we in onvoorwaardelijke liefde met elkaar verbinden. Samen rituelen uitvoeren, mediteren en hart tot hart gesprekken voeren. Zonder oordelen naar elkaar luisteren. De groepen worden klein gehouden zodat er altijd persoonlijke aandacht is. Vanuit zachtheid en mijn intuïtie leid ik deze vrouwencirkels. Uit je hoofd, naar je hart, je gevoelens omarmen, ruimte om je ervaringen te kunnen delen en de support ontvangen die je nodig hebt. Om eenmalig of vaker deel te nemen kun je meer informatie over beschikbare plekken en data aanvragen via het inschrijfformulier.

Foto Livia Contact

Online Mannencirkel
Brotherhood – Men Circle – Unity

Steeds meer mannen kiezen ervoor om te willen openen, om te willen ontwikkelen. Waar ik mijn deel kan doen in het begeleiden van mannen met healing of coaching sessies voel ik ook hoe belangrijk het is om mannen onderling te laten verbinden. Om een veilige plek neer te zetten waar de man kwetsbaar mag zijn, mag helen en groeien. Samenkomen om de mannelijke krachten te versterken. Patrick verzorgt online mannencirkels waarbij onvoorwaardelijke liefde voorop staat. Vanuit zijn eigen ervaringen helpt hij andere mannen zonder oordeel. De groepen worden klein gehouden zodat er altijd persoonlijke aandacht is. Één keer per maand online met elkaar verbinden, naar motiverende woorden luisteren, je verhaal kunnen delen en de support ontvangen die je nodig hebt. Om eenmalig of vaker deel te nemen kun je meer informatie over beschikbare plekken en data aanvragen via het inschrijfformulier.

De vrouwencirkel was een hele fijne ervaring waarin ik mij veilig voelde met gelijkgestemde vrouwen. Livia stelde ons op ons gemak met een heerlijke kop thee en raw cacao als hartopener. Ik wist niet goed wat ik in eerste instantie moest met de quote die op het kaartje stond die ik trok, totdat ik de bijbehorende uitleg erover las. Het raakte me, ik herkende mijzelf erin, ik werd er warm van en toen er een bepaald liedje begon op de achtergrond brak ik. De begeleiding, het vertrouwen de liefde. Ik ben dankbaar voor deze fijne sessie lieve Livia. Ik sluit mij graag aan bij de volgende sessie. 

Felice

Vrouwencirkel, 8 november 2021

Diep ademen, ik kwam binnen en voordat mijn anxiety gedachten konden beginnen werd ik met een warme knuffel welkom geheten en toen was ik rustig. Het was ok, ik moet hier zijn, ineens was mijn onrustige hoofd stil, kon alleen maar observeren en voelen. Was een mooie ervaring. Een mooie band gecreëerd met andere vrouwen, geleerd over mezelf. Alles in een avond. Voelde de tijd niet eens voorbij gaan. Het was alsof de tijd is gestopt toen we binnen kwamen. Ben zo tevreden is alles en meer dan wat ik had verwacht. Ben met een vol hart naar huis gegaan en zo dankbaar dat het gebeurd is. Danki Liv. 

Sali

Vrouwencirkel, 3 november 2021

Ik was heel benieuwd hoe zal dit zijn. Het was een fijne avond samen, leuk om meiden te leren kennen en zo bij elkaar te komen om verhalen te delen. Inzichten te krijgen en gewoon een fijn moment om tot rust te komen en dingen te leren. Fijne groep en leuk initiatief om dit op te starten. Ik ben er de volgende keer weer bij.

Colette

Vrouwencirkel, 10 oktober 2021

Abortuscommunity

Een kwetsbare groep die ik toch wil benoemen. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk ondersteuning in dit proces is. Ik heb een abortus community opgezet waar inmiddels meer dan 300 meisjes en vrouwen inzitten en met de dag blijft groeien. Één op de vijf vrouwen raakt onbedoeld zwanger. Echter is er nog steeds een taboe op dit onderwerp waardoor deze vrouwen vaak zelf blijven rondlopen met heftige gevoelens, zonder hulp te ontvangen, met alle gevolgen van dien. Hierdoor zitten er zelfs vrouwen in de groep die na 40 jaar nog steeds het niet verwerkt hebben en nu hulp zoeken. Met een speciaal werkboek voor de verwerking van een abortus kun je zelf thuis, op jouw veilige plek, aan de slag. Combineer dit met healing en/of coaching sessies om deze gebeurtenis een plekje te geven.

Ga naar de abortuscommunity

E-book abortus verwerking

Zelf praktisch aan de slag met opdrachten om stap voor stap door het proces te gaan wat er komt kijken bij een abortus. Thema’s als schaamte, schuldgevoel, psychische klachten, seksualiteit en afscheid nemen komen aan bod. Op je eigen tempo kun je de verwerkingsopdrachten doen en zo nodig kun je extra begeleiding aanvragen. 

Prijs $ 9,95