Community

Groepsevents
Verbinding – Healing – Innerlijk werk

Houdt social media in de gaten voor updates over events. 

Het verlangen om te verbinden met gelijkgestemden, naar binnen te keren en innerlijk werk te doen wordt steeds groter. Op de locatie van Travel Inside Healing is er een safe space om regelmatig samen te komen. Een plek waar je volledig jezelf kunt zijn en waar we in onvoorwaardelijke liefde met elkaar verbinden.. De groepen worden klein gehouden zodat er altijd persoonlijke aandacht is. Vanuit zachtheid en mijn intuïtie leid ik deze avonden. Uit je hoofd, naar je hart, je gevoelens omarmen, ruimte om je ervaringen te kunnen delen en de support ontvangen die je nodig hebt. 
* Kosteloos annuleren van jouw plekje kan tot 24 uur voor aanvang.

Healing ~ Pure cacao ~ Blue lotus ~ Ademwerk events (op aanvraag ook voor privé groepjes)

In de Whatsapp groep word je als eerste op de hoogte gehouden van aankomende events.

Foto Livia Contact

Afgelopen maandag heb ik de blauwe lotus & cacao ceremonie bijgewoond. Met cacao had ik al wel iets ervaring, blauwe lotus eigenlijk nog niet. Des te leuker het was om dit ook uit te proberen. Livia heeft ons met de hulp van Maruën de hele avond door de innerlijke journey geleidt. Je ziet aan haar dat ze veel kennis in huis heeft, want over beide drankjes werd voldoende achtergrond informatie verteld. Tijdens de meditaties word je ook begeleidt en komt er een fijne stuk healing er bij. Livia kan on point intuitief aanvoelen waar deze healing ook nodig is. Zonder ook maar een woord met haar uitgewisseld te hebben plaatste ze precies haar hand op de plek waarvan ik wist dat dat nodig was. Het voelde vertouwd en fijn.

Nicole

Blue lotus & cacao healing

Afgelopen maand was ik op Bonaire voor een retreat. Op een avond tijdens dit retreat waren we uitgenodigd om naar Livia te gaan voor een vrouwencirkel. Ik wist niet precies wat ik kon verwachten, maar toen we bij Livia aankwamen zakte die spanning eigenlijk gelijk weg. Ze straalt echt rust uit en haar energie ervaarde ik als heel fijn. Dat vind ik altijd zó belangrijk, omdat je toch je kwetsbare kant zult laten zien. Door de sessie heb ik weer wat stukken van mezelf kunnen accepteren. Door met andere vrouwen te praten, ontdek je eigenlijk dat hetgeen waar je onzeker over bent misschien helemaal niet zo erg is óf dat de ander daar óók onzeker over is. De mantra die we zongen voelde voor mij heel fijn, terwijl ik dit nog nooit gedaan had en zelf ook echt niet vind dat ik mooi kan zingen. Toch deed ik het, omdat ik me op het gemak voelde bij Livia en de andere vrouwen. Tot slot heb ik 3 hele mooie en toepasselijke kaarten getrokken. Voor mij was dit een hele fijne avond waarbij ik dichter bij mezelf ben gekomen.

Britt

Vrouwencirkel

De vrouwencirkel was een hele fijne ervaring waarin ik mij veilig voelde met gelijkgestemde vrouwen. Livia stelde ons op ons gemak met een heerlijke kop thee en raw cacao als hartopener. Ik wist niet goed wat ik in eerste instantie moest met de quote die op het kaartje stond die ik trok, totdat ik de bijbehorende uitleg erover las. Het raakte me, ik herkende mijzelf erin, ik werd er warm van en toen er een bepaald liedje begon op de achtergrond brak ik. De begeleiding, het vertrouwen de liefde. Ik ben dankbaar voor deze fijne sessie lieve Livia. Ik sluit mij graag aan bij de volgende sessie. 

Felice

Vrouwencirkel

Gisteren mocht ik deelnemen aan een vrouwencirkel van Livia. Ik wist niet echt wat ik kon verwachten bij aanvang, maar toen we gingen verbinden met elkaar kon ik dat ook meteen loslaten. Wat het meeste indruk op mij heeft gemaakt is de openheid en kwetsbaarheid van de vrouwen. Het voelde echt als een hele veilige plek! De kaart die ik getrokken had was ook “Kwetsbaarheid” Het onderdeel eyegazing was echt bijzonder.Ik voelde een hele diepe connectie met degene die ik aankeek. Er stroomde allerlei gevoelens door mij heen; liefde, trots, compassie en een ontzettende stroom aan kracht. Afsluitend hadden we nog een meditatie en dit zorgde ervoor dat ik goed geaard weer naar huis ging. Wat een avond! Dit smaakt naar meer. Dankjewel Liev.

Ymke

Vrouwencirkel

Abortus community

Een kwetsbare groep die ik wil benoemen. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk ondersteuning in dit proces is. Ik heb een abortus community opgezet waar inmiddels meer dan 500 meisjes en vrouwen inzitten en met de dag blijft groeien. Één op de vijf vrouwen raakt onbedoeld zwanger. Echter is er nog steeds een taboe op dit onderwerp waardoor deze vrouwen vaak zelf blijven rondlopen met heftige gevoelens, zonder hulp te ontvangen, met alle gevolgen van dien. Hierdoor zitten er zelfs vrouwen in de groep die na 40 jaar nog steeds het niet verwerkt hebben en nu hulp zoeken. Met een speciaal werkboek voor de verwerking van een abortus kun je zelf thuis, op jouw veilige plek, aan de slag. Combineer dit met 1:1 sessies om deze gebeurtenis een plekje te geven.

Ga naar de abortus community

 

E-book abortus verwerking

Zelf praktisch aan de slag met opdrachten om stap voor stap door het proces te gaan wat er komt kijken bij een abortus. Thema’s als schaamte, schuldgevoel, psychische klachten, seksualiteit en afscheid nemen komen aan bod. Op je eigen tempo kun je de verwerkingsopdrachten doen en zo nodig kun je extra begeleiding aanvragen. 

Prijs $ 9,95