Communities

Abortus community

Een kwetsbare groep die ik wil benoemen. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk ondersteuning in dit proces is. Ik heb een abortus community opgezet waar inmiddels meer dan 500 meisjes en vrouwen inzitten en met de dag blijft groeien. Één op de vijf vrouwen raakt onbedoeld zwanger. Echter is er nog steeds een taboe op dit onderwerp waardoor deze vrouwen vaak zelf blijven rondlopen met heftige gevoelens, zonder hulp te ontvangen, met alle gevolgen van dien. Hierdoor zitten er zelfs vrouwen in de groep die na 40 jaar nog steeds het niet verwerkt hebben en nu hulp zoeken. Met een speciaal werkboek voor de verwerking van een abortus kun je zelf thuis, op jouw veilige plek, aan de slag. Combineer dit met 1:1 sessies om deze gebeurtenis een plekje te geven.

Ga naar de abortus community

Voor leden van de community bied ik 1:1 een verwerkingstraject aan van 6 weken.

E-book abortus verwerking

Zelf praktisch aan de slag met opdrachten om stap voor stap door het proces te gaan wat er komt kijken bij een abortus. Thema’s als schaamte, schuldgevoel, psychische klachten, seksualiteit en afscheid nemen komen aan bod. Op je eigen tempo kun je de verwerkingsopdrachten doen en zo nodig kun je extra begeleiding aanvragen. 

Prijs $ 9,95

Vrouwencirkel
Sisterhood – Women Circle – Unity

Op dit moment worden er geen vrouwencirkels georganiseerd. Houdt social media in de gaten voor updates over events.

Het verlangen om te verbinden met andere vrouwen, naar binnen te keren en de vrouwelijke energie te versterken wordt steeds groter. Op de locatie van Travel Inside Healing is er een safe space om één keer per maand samen te komen. Een plek waar je volledig jezelf kunt zijn en waar we in onvoorwaardelijke liefde met elkaar verbinden. Samen rituelen uitvoeren, mediteren en hart tot hart gesprekken voeren. Zonder oordelen naar elkaar luisteren. De groepen worden klein gehouden zodat er altijd persoonlijke aandacht is. Vanuit zachtheid en mijn intuïtie leid ik deze vrouwencirkels. Uit je hoofd, naar je hart, je gevoelens omarmen, ruimte om je ervaringen te kunnen delen en de support ontvangen die je nodig hebt. Om eenmalig of vaker deel te nemen kun je meer informatie over beschikbare plekken en data aanvragen via het inschrijfformulier.

* Kosteloos annuleren van jouw plekje kan tot 24 uur voor aanvang.

Foto Livia Contact

Afgelopen maand was ik op Bonaire voor een retreat. Op een avond tijdens dit retreat waren we uitgenodigd om naar Livia te gaan voor een vrouwencirkel. Ik wist niet precies wat ik kon verwachten, maar toen we bij Livia aankwamen zakte die spanning eigenlijk gelijk weg. Ze straalt echt rust uit en haar energie ervaarde ik als heel fijn. Dat vind ik altijd zó belangrijk, omdat je toch je kwetsbare kant zult laten zien. Door de sessie heb ik weer wat stukken van mezelf kunnen accepteren. Door met andere vrouwen te praten, ontdek je eigenlijk dat hetgeen waar je onzeker over bent misschien helemaal niet zo erg is óf dat de ander daar óók onzeker over is. De mantra die we zongen voelde voor mij heel fijn, terwijl ik dit nog nooit gedaan had en zelf ook echt niet vind dat ik mooi kan zingen. Toch deed ik het, omdat ik me op het gemak voelde bij Livia en de andere vrouwen. Tot slot heb ik 3 hele mooie en toepasselijke kaarten getrokken. Voor mij was dit een hele fijne avond waarbij ik dichter bij mezelf ben gekomen.

Britt

Vrouwencirkel, 28 maart 2022

Gisteren weer een fijne krachtige en liefdevolle vrouwencirkel gehad bij Livia. De opbouw was fantastisch en de oefeningen brachten het beste in ons naar boven. De afsluiting met het trekken van de kaarten was ophelderend. De warmte en eenheid die we met elkaar hadden was subliem. Dank je voor deze mooie spirituele reis van onszelf en met elkaar. 

Anja

Vrouwencirkel, 23 maart 2022

Gisteren mocht ik deelnemen aan een vrouwencirkel van Livia. Ik wist niet echt wat ik kon verwachten bij aanvang, maar toen we gingen verbinden met elkaar kon ik dat ook meteen loslaten. Wat het meeste indruk op mij heeft gemaakt is de openheid en kwetsbaarheid van de vrouwen. Het voelde echt als een hele veilige plek! De kaart die ik getrokken had was ook “Kwetsbaarheid” Het onderdeel eyegazing was echt bijzonder.Ik voelde een hele diepe connectie met degene die ik aankeek. Er stroomde allerlei gevoelens door mij heen; liefde, trots, compassie en een ontzettende stroom aan kracht. Afsluitend hadden we nog een meditatie en dit zorgde ervoor dat ik goed geaard weer naar huis ging. Wat een avond! Dit smaakt naar meer. Dankjewel Liev.

Ymke

Vrouwencirkel, 22 december 2021

De vrouwencirkel was een hele fijne ervaring waarin ik mij veilig voelde met gelijkgestemde vrouwen. Livia stelde ons op ons gemak met een heerlijke kop thee en raw cacao als hartopener. Ik wist niet goed wat ik in eerste instantie moest met de quote die op het kaartje stond die ik trok, totdat ik de bijbehorende uitleg erover las. Het raakte me, ik herkende mijzelf erin, ik werd er warm van en toen er een bepaald liedje begon op de achtergrond brak ik. De begeleiding, het vertrouwen de liefde. Ik ben dankbaar voor deze fijne sessie lieve Livia. Ik sluit mij graag aan bij de volgende sessie. 

Felice

Vrouwencirkel, 8 november 2021