Intuïtieve Healing

Tijdens jouw reis van innerlijke heling sta ik jou graag bij. De healing geef ik volledig intuïtief. Hierbij pas ik Reiki 1 & 2 technieken toe waarvan ik mijn certificaat heb behaald én chakra en aura healing technieken waarvan ik mijn diploma behaald heb. De kern van de intuïtieve healing ligt in de onvoorwaardelijke aandacht die op een natuurlijke en energetische manier stroomt.

Reiki is een energetische therapie en valt onder de alternatieve geneeswijzen. Reiki is een Japans woord wat je kunt vertalen als Rei (universele) en Ki (levensenergie). Reiki is een holistische natuur geneeswijze waarbij je door handoplegging energie kan laten stromen. Het zelfhelend vermogen van jouw lichaam wordt geactiveerd op een zachte manier. Reiki is een fijne manier om stress en angst aan te pakken en helpt jou in je persoonlijke ontwikkeling. De energie gaat naar de plek in jouw lichaam waar het nodig is om de balans weer te herstellen.

Chakra’s en je aura zijn de energievelden in en om jouw lichaam. Hierin kunnen blokkades ontstaan. Chakra en aura healing gaat uit van de holistische mens als een uitgebreid energiesysteem. Het denken en voelen heeft invloed op dit energiesysteem. De wijze waarop we in het leven staan, is van grote invloed op de toestand van onze aura en op de toestand van onze energie. Met handoplegging en handposities boven het lichaam worden blokkades verholpen en worden inactieve chakra’s geactiveerd. De chakra’s worden in balans gebracht en het aura veld wordt hersteld.

Bij een behandeling lig je volledig gekleed op het behandelbed. Ik werk afwisselend met en zonder handopleggingen. Mijn handen werken als een doorgeefluik van de universele energie. Je ontvangt de energie die je nodig hebt om weer in balans te komen. Als dit nodig en gewenst is zal ik edelsteen therapie en essentiële oliën toepassen. Een volledige sessie inclusief een kort gesprek voor en na de healing duurt 60 minuten en kost $ 65, -. De energie in een sessie gaat altijd naar wat er op dat moment het meest voor jou nodig is. Je ontvangt wat je op dat moment nodig hebt en aankunt.

Als je niet in staat bent langs te komen op locatie (om welke reden dan ook), dan is er ook de mogelijkheid een healing sessie op afstand te ontvangen. Een healing sessie op afstand duurt ongeveer 45 minuten en kost $ 35, -. Je ontvangt een playlist met muziek en kunt op een voor jou fijne plek een moment voor jezelf nemen. Na de sessie hebben we telefonisch contact of via Whatsapp. Neem voor meer informatie contact op. Wanneer jij met euro’s wilt betalen wordt de prijs naar ratio van de wisselkoers omgerekend.

Kom in balans met jezelf, voel de levensenergie weer door je heen stromen

IntuÏtieve Healing

Een sessie aangaan heeft van jou nodig dat je bereid bent om aan jezelf te willen werken. Ik help je een deur te openen om naar binnen te keren waardoor je verder kunt ontwikkelen en jouw zelfgenezend vermogen geactiveerd wordt. Mijn doel is jou weer in je eigen kracht te zetten.

Een behandeling kan jou op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied helpen.

Pijnvermindering
Lichamelijke klachten verminderen
Zelfgenezend vermogen activeren
Immuunsysteem versterken
Stress en angst verlichten
Blokkades oplossen
Loslaten en verwerken
Emotionele verlichting
Meer levensvreugde
Negatieve denkpatronen veranderen
Persoonlijke (en spirituele) groei
Energieveld in balans
Ontspanning en rust

Intuïtieve Healing op locatie $ 65, –

Intuïtieve Healing op afstand $ 35, –

* Wanneer jij met euro’s wilt betalen wordt de prijs naar ratio van de wisselkoers omgerekend.

Wissen

Ik bied ook pakketten aan

 

Wissen

Een sessie kan jou op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied helpen

De ervaring is voor iedereen persoonlijk. Je kunt lichte prikkelingen, warmte, of bijvoorbeeld emotionele ontlading ervaren. Over het algemeen wordt er een innerlijke rust ervaren. Het is een bewustwordingsproces, waarbij het soms zelfs voorkomt dat je eventjes meer last krijgt, omdat oude spanningen worden ‘aangeraakt’ en zullen moeten worden verwerkt, dit kan ook deel zijn van het genezingsproces. Het herstel van het zelfgenezende vermogen gaat altijd gepaard met het reinigingsproces op lichamelijk gebied. Afvalstoffen die zich door de jaren heen hebben opgehoopt in het lichaam zullen weer loskomen. Drink voldoende water na de sessie zodat jouw lichaam de afvalstoffen makkelijker kan afvoeren.

Bij klachten is het aan te raden (niet verplicht) om minimaal 3 keer een healing behandeling in te plannen. Na deze behandelingen kun je zelf voelen wanneer en hoe vaak je nog een behandeling nodig hebt of wilt ontvangen. Als dit voor jou lastig is om zelf te voelen kan ik je advies geven.

Er is ook een mogelijkheid om met breathwork aan de slag te gaan. De verbonden ademhaling is een techniek die ik tijdens de healing sessie kan toepassen op aanvraag of op aanraden van mij. Met een ademhalingssessie kom je bij diepere emoties. Dit is een opschoning en ontlading voor jouw systeem. Er wordt een gehele sessie gewijd aan breathwork in combinatie met Reiki en Chakra/aura healing. Meer informatie over rebirthing kun je lezen via deze link.

Reiki kwam op mijn pad toen ik zelf in een lastige levensfase zat. Met reiki heb ik de levenskracht weer terug gevonden en het is nu een onderdeel van mijn bestaan. Van mijn reiki master Annemieke Huese heb ik de Reiki 1e graad inwijdingen mogen ontvangen in Nederland. Vervolgens heb ik van mijn reiki master Susanne Quartel de Reiki 2e graad inwijdingen mogen ontvangen in Bonaire. Na vele praktijkoefeningen ben ik nu erg blij om anderen te kunnen laten ervaren wat healing voor je kan doen.

* Annuleren van de afspraak kan tot 24 uur van te voren, bij niet of te laat annuleren worden volledige kosten in rekening gebracht.

* Het is af te raden om 12 uur voor tot 24 uur na de sessie stimulerende of verdovende middelen te gebruiken (alcohol, drugs, cafeïne).

Reiki principles

Just for today do not worry

Just for today do not anger

Just for today be grateful for your blessings

Just for today do your work honestly

Just for today be kind to every living thing

De dagen na de healing was ik heel erg rustig, zo rustig dat ik soms niet eens hoorde dat iemand tegen mij aan het praten was en tijdens het auto rijden mijn reactie vermogen heel traag was. Het was heel fijn om weer echt rust te voelen in mijn lichaam, maar dit was ook wel weer heel rustig haha. Na een paar dagen paste het zich weer aan naar een ‘normaal’ rust gevoel! Ik heb veel focus gelegd op grounding de laatste weken en de steen heeft mij zo geholpen tijdens het werk. Ik merkte echt dat ik veel meer ‘hier’ was in plaats van dat gejaagde gevoel. Wat ik ook mooi vond om te vertellen, is dat ik een paar dagen na de healing een kaart reading ging doen en de kaarten echt 100% aansloten bij wat jij zei. ‘De message from the universe’ was aarden. En ik heb besloten om, helemaal nadat jij zei dat het hier op het eiland niet altijd nodig is om een hele opleiding te hebben gedaan, aan de slag te gaan voor een business in hormoon balans! Net eerste ‘dienst’ online gezet! Dank je wel voor de healing, het was heel fijn!

Kelly

Healing sessie, 22 juli 2021

De afgelopen week heb ik een reading van Livia mogen ontvangen. Ik moest het even laten bezinken, maar dit had ik nodig om mijn ogen nog meer te openen en mijn dromen achterna te gaan. Erg waardevol en inmiddels al een paar mooie stappen mogen zetten in de juiste richting, met positief resultaat! De boodschappen zijn voor mij een bevestiging en het juiste duwtje in de rug om te doen wat ik al wist, maar niet durfde. Bedankt Livia voor de fijne reading.

Rosan

Distance healing sessie, 21 juli 2021

Ik ontving vanavond een afstandshealing van Livia.  Ik had het ook echt heel erg nodig zeg! Alles heeft zich in de laatste maanden opgestapeld en het overzicht is kwijt. Tijdens de healing voelde ik verschillende sensaties door mijn lijf. Koud, warm, kippenvel, warme flow en tinteling bovenop mijn hoofd. Na 30 min verstoorde mijn hond de rust maar ik merkte nog wel dat er veel gebeurde. Naderhand kreeg ik een samenvatting van Livia over haar ervaringen. En het was helemaal precies wat ik voelde, alles klopte en dat geeft me bevestiging. Er is werk aan de winkel en ik mag weer naar binnen keren en mezelf op nummer 1 zetten. Ik voel me opgeruimder, rustiger, sterker, standvastiger. Dankjewel Livia voor deze bijzondere afstandshealing!

Ymke

Distance healing sessie, 12 juli 2021

De afgelopen week heb ik een reading van Livia mogen ontvangen. Ik moest het even laten bezinken, maar dit had ik nodig om mijn ogen nog meer te openen en mijn dromen achterna te gaan. Erg waardevol en inmiddels al een paar mooie stappen mogen zetten in de juiste richting, met positief resultaat! De boodschappen zijn voor mij een bevestiging en het juiste duwtje in de rug om te doen wat ik al wist, maar niet durfde. Bedankt Livia voor de fijne reading.

Rosan

Distance healing sessie, 21 juli 2021

Wauw, deze vrouw!! Jeetje Livia je blijft me elke keer weer verbazen. Ik ben gaan liggen, heb een muziekje opgezet en ben een deep dive in mijzelf gaan maken onder begeleiding van jou. Ik voelde je aanwezigheid ook al was je aan de andere kant van de wereld. Je was er, je was er voor mij. Ik heb ontdekt hoe krachtig ik ben en hoe het voelt om mijzelf op 1 te zetten. Dankjewel mooi mens.

Lotte

Distance healing sessie, 16 juli 2021