Intuïtieve Healing

Tijdens jouw reis van innerlijke heling sta ik jou graag bij. Ik ben gecertificeerd Reiki practitioner en Aura & Chakra healer. De kern van de intuïtieve healing ligt in de onvoorwaardelijke aandacht die op een natuurlijke en energetische manier stroomt. Hierbij werk ik volledig vanuit mijn intuïtie. 

Reiki is een energetische therapie en valt onder de alternatieve geneeswijzen. Reiki is een Japans woord wat je kunt vertalen als Rei (universele) en Ki (levensenergie). Reiki is een holistische natuur geneeswijze waarbij je door handoplegging energie kan laten stromen. Het zelfhelend vermogen van jouw lichaam wordt geactiveerd op een zachte manier. Reiki is een fijne manier om stress en angst aan te pakken en helpt jou in je persoonlijke ontwikkeling. De energie gaat naar de plek in jouw lichaam waar het nodig is om de balans weer te herstellen.

Chakra’s en je aura zijn de energievelden in en om jouw lichaam. Hierin kunnen blokkades ontstaan. Chakra en aura healing gaat uit van de holistische mens als een uitgebreid energiesysteem. Het denken en voelen heeft invloed op dit energiesysteem. De wijze waarop we in het leven staan, is van grote invloed op de toestand van onze aura en op de toestand van onze energie. Met handoplegging en handposities boven het lichaam worden blokkades verholpen en worden inactieve chakra’s geactiveerd. De chakra’s worden in balans gebracht en het aura veld wordt hersteld.

Bij een behandeling lig je volledig gekleed op het behandelbed. Ik werk afwisselend met en zonder handopleggingen. Mijn handen werken als een doorgeefluik van de universele energie. Je ontvangt de energie die je nodig hebt om weer in balans te komen. Een volledige sessie duurt één uur. De energie in een sessie gaat altijd naar wat er op dat moment het meest voor jou nodig is. Je ontvangt wat je op dat moment nodig hebt en aankunt.

Voor prijzen, informatie en opties voor online sessies kun je contact opnemen via Whatsapp of E-mail.

Kom in balans met jezelf, voel de levensenergie weer door je heen stromen

IntuÏtieve Healing

Een sessie aangaan heeft van jou nodig dat je bereid bent om aan jezelf te willen werken. Ik help je een deur te openen om naar binnen te keren waardoor je verder kunt ontwikkelen en jouw zelfgenezend vermogen geactiveerd wordt. Mijn doel is jou weer in je eigen kracht te zetten.

Een behandeling kan jou op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied helpen.

Pijnvermindering
Lichamelijke klachten verminderen
Zelfgenezend vermogen activeren
Immuunsysteem versterken
Stress en angst verlichten
Blokkades oplossen
Loslaten en verwerken
Emotionele verlichting
Meer levensvreugde
Negatieve denkpatronen veranderen
Persoonlijke (en spirituele) groei
Energieveld in balans
Ontspanning en rust

Intuïtieve Healing op locatie $ 65, –

* Wanneer jij met euro’s wilt betalen wordt de prijs naar ratio van de wisselkoers omgerekend

* Annuleren van de afspraak kan tot 24 uur van te voren, bij niet of te laat annuleren worden volledige kosten in rekening gebracht. 

 

Je kunt ook direct kiezen voor een traject met meerdere sessies

 

Een sessie kan jou op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied helpen

De ervaring is voor iedereen persoonlijk. Je kunt lichte prikkelingen, warmte, of bijvoorbeeld emotionele ontlading ervaren. Over het algemeen wordt er een innerlijke rust ervaren. Het is een bewustwordingsproces, waarbij het soms zelfs voorkomt dat je eventjes meer last krijgt, omdat oude spanningen worden ‘aangeraakt’ en zullen moeten worden verwerkt, dit kan ook deel zijn van het genezingsproces. Het herstel van het zelfgenezende vermogen gaat altijd gepaard met het reinigingsproces op lichamelijk gebied. Afvalstoffen die zich door de jaren heen hebben opgehoopt in het lichaam zullen weer loskomen. Drink voldoende water na de sessie zodat jouw lichaam de afvalstoffen makkelijker kan afvoeren.

Bij klachten is het aan te raden (niet verplicht) om minimaal 3 keer een healing behandeling in te plannen. Na deze behandelingen kun je zelf voelen wanneer en hoe vaak je nog een behandeling nodig hebt of wilt ontvangen. Als dit voor jou lastig is om zelf te voelen kan ik je advies geven.

Wil je op dieper niveau aan de slag, dan is wellicht de ademhaling sessie een goede optie voor jou. Dit is een opschoning en ontlading voor jouw hele systeem. Meer informatie over de rebirthing sessie kun je lezen via deze link.

 

* Het is af te raden om 12 uur voor tot 24 uur na de sessie stimulerende of verdovende middelen te gebruiken (alcohol, drugs, cafeïne).

Reiki principles

Just for today do not worry

Just for today do not anger

Just for today be grateful for your blessings

Just for today do your work honestly

Just for today be kind to every living thing

De dagen na de healing was ik heel erg rustig, zo rustig dat ik soms niet eens hoorde dat iemand tegen mij aan het praten was en tijdens het auto rijden mijn reactie vermogen heel traag was. Het was heel fijn om weer echt rust te voelen in mijn lichaam, maar dit was ook wel weer heel rustig haha. Na een paar dagen paste het zich weer aan naar een ‘normaal’ rust gevoel! Ik heb veel focus gelegd op grounding de laatste weken en de steen heeft mij zo geholpen tijdens het werk. Ik merkte echt dat ik veel meer ‘hier’ was in plaats van dat gejaagde gevoel. Wat ik ook mooi vond om te vertellen, is dat ik een paar dagen na de healing een kaart reading ging doen en de kaarten echt 100% aansloten bij wat jij zei. ‘De message from the universe’ was aarden. En ik heb besloten om, helemaal nadat jij zei dat het hier op het eiland niet altijd nodig is om een hele opleiding te hebben gedaan, aan de slag te gaan voor een business in hormoon balans! Net eerste ‘dienst’ online gezet! Dank je wel voor de healing, het was heel fijn!

Kelly

Healing sessie, 22 juli 2021

Wauw, deze vrouw!! Jeetje Livia je blijft me elke keer weer verbazen. Ik ben gaan liggen, heb een muziekje opgezet en ben een deep dive in mijzelf gaan maken onder begeleiding van jou. Ik voelde je aanwezigheid ook al was je aan de andere kant van de wereld. Je was er, je was er voor mij. Ik heb ontdekt hoe krachtig ik ben en hoe het voelt om mijzelf op 1 te zetten. Dankjewel mooi mens.

Lotte

Distance healing sessie, 16 juli 2021

Ik voelde me erg gegrond in mijn lichaam en kon me erg goed ontspannen. Ik voelde dat er heel veel werd opgeruimd, energie wat ik niet meer nodig had en wat opgestapeld werd, werd weggehaald en daardoor voelde ik het allemaal weer doorstromen. Na de sessie was ik heel moe en de rest van de dag heb ik me aan deze vermoeidheid overgegeven omdat mijn lichaam alle energie nodig had om de healing nog te laten doorwerken. Een dag na de healing voel ik me al een stuk beter. Ik werd wakker en voelde me helemaal ‘schoon’ en opgeruimd! Ik merkte dat ik weer dingen opmerkte die ik voorheen niet meer echt zag. Genieten van de kleine dingetjes, alsof er een soort sluier is weggehaald. Heel fijn! Super bedankt Livia voor je wederom krachtige en liefdevolle healing.

Evelien

Healing sessie, 3 februari 2021

Ik ontving vanavond een afstandshealing van Livia.  Ik had het ook echt heel erg nodig zeg! Alles heeft zich in de laatste maanden opgestapeld en het overzicht is kwijt. Tijdens de healing voelde ik verschillende sensaties door mijn lijf. Koud, warm, kippenvel, warme flow en tinteling bovenop mijn hoofd. Na 30 min verstoorde mijn hond de rust maar ik merkte nog wel dat er veel gebeurde. Naderhand kreeg ik een samenvatting van Livia over haar ervaringen. En het was helemaal precies wat ik voelde, alles klopte en dat geeft me bevestiging. Er is werk aan de winkel en ik mag weer naar binnen keren en mezelf op nummer 1 zetten. Ik voel me opgeruimder, rustiger, sterker, standvastiger. Dankjewel Livia voor deze bijzondere afstandshealing!

Ymke

Distance healing sessie, 12 juli 2021

Sinds een tijdje kom ik bij Livia om gebruik te maken van haar healings. Door het toeval zo gelopen want toen ik niet goed in mijn vel zat kwam er op social media om de haverklap travelinsidehealing voorbij. Als dat geen teken is. Na de eerste healing voelde ik me meteen meer bevrijd, dat een uur tijd voor jezelf nemen (met behulp van Livia natuurlijk) zo veel kan doen voor je mind en mindset is meer dan bijzonder. Tot nu toe merk ik dat de healings en af en toe een reading me veel zelfbewuster maken waardoor ik beter keuzes kan maken die me in de richting sturen van wat ik echt wil. De sessies zijn elke keer weer anders waardoor ik verschillende inzichten krijg. Ik zou Livia aan iedereen willen aanbevelen die dat extra steuntje in de rug kan gebruiken. Heel dankbaar ben ik voor het toeval wat me bij Livia heeft gebracht.

Margaux

Healing sessie, 15 juli 2021