Kaartreading op afstand

Ontvang jouw persoonlijke inzichten in een uitgebreid bericht via Whatsapp

Met een kaart reading stem ik af op jouw energie. De kaarten die door komen zijn op dat moment voor jou bedoeld. Dit kan jou inzicht geven over bepaalde situaties waar je nu inzit of helderheid geven over de emoties die je ervaart. Je kunt daardoor beter begrijpen wat je meemaakt of het wordt duidelijk waar je bijvoorbeeld wel of niet de focus op mag hebben. Je krijgt door wat op dat moment belangrijk is voor jou. Wanneer je een open reading ontvangt zul je merken dat je automatisch antwoorden krijgt op stukken waar je op dat moment mee bezig bent. Het is ook mogelijk om persoonlijke specifieke vragen mee te nemen in de reading, dit kun je vooraf aanvragen. Zo kun je bijvoorbeeld een reading ontvangen gericht op jouw relatie of op werkgebied.

 

Je kunt het zo zien dat ik via de kaarten de juiste boodschappen aan jou mag overbrengen. Het onderbewuste wordt omhoog gebracht en ik vertaal de kaarten naar jouw situatie. Dit kan fijn zijn om te horen, herkenbaar, geruststellend, inzichtgevend, maar ook confronterend of lastig. Ik vertel je niet wat je wilt horen, maar wat je nodig hebt om te horen. Een reading kan helpend zijn om tot bepaalde inzichten te komen en geeft handvaten waar je mee aan de slag kunt

Met een kaart reading ga ik niet de toekomst voorspellen. De toekomst is het gevolg van de keuzes die jij in het heden maakt. Jouw vrije wil blijft altijd bepalend voor hoe jouw leven loopt ongeacht wat iemand anders voor je kan voorspellen. Jouw levenspad staat al vastgelegd alleen kun je een heleboel hobbels en omwegen nemen om er te komen of rechtstreeks op jouw doel af te gaan. Welke keuzes je ook maakt, vertrouw op jezelf en luister naar je innerlijke stem. Jouw pad gaat precies zoals het voor jou bedoeld is inclusief de slingerweggetjes.

Het enige wat ik nodig heb is jouw naam en eventueel een foto. De reading wordt op afstand gedaan. Je ontvangt de reading wanneer die klaar is per Whatsapp of e-mail van mij, tijdens de reading hebben wij geen contact. Je ontvangt een foto van de kaarten en daarbij een uitgebreide beschrijving van de boodschappen die ik jou mag overbrengen. 

De reden dat ik op deze manier werk, op afstand, is omdat ik werk met automatisch schrift en helder weten en horen. In stilte ontvang ik de boodschappen en mag die op papier overbrengen. Op deze manier staan mijn kanalen het meest open. We bespreken vooraf wanneer ik jouw reading doe en zodra ik klaar ben ontvang je het van mij, je hoeft hiervoor niet thuis te zijn of dat moment vrij te zijn.

Ontvang helderheid, inzichten en handvaten over jouw huidige situatie

Luister naar de boodschappen die het universum je te vertellen heeft

Kaart Reading $ 21,95

* Wanneer jij in euro’s wilt betalen wordt de prijs naar ratio van de wisselkoers omgerekend.
* Annuleren van de afspraak kan tot 24 uur van te voren, bij niet of te laat annuleren worden volledige kosten in rekening gebracht. 

Lieve Livia, wat een super mooie en uitgebreide boodschap zo aan het begin van het nieuwe jaar! Het sluit heel mooi aan bij de healingsessies die ik al van je gehad heb en het klopt gewoon allemaal! Het laat me zien dat ik op de juiste weg ben en geeft me de kracht en motivatie om door te gaan. Heel erg bedankt!

Evelien

Kaartreading, 3 januari 2022

Wauw dit is echt heel bijzonder zeg. Letterlijk alles wat je aanstipt is waar ik de afgelopen tijd mee bezig ben geweest! Ben er gewoon een beetje sprakeloos van. Ik ga het even laten bezinken en morgen nogmaals rustig doornemen maar dit is echt zo bijzonder. Dankjewel. 

Alissia

Kaartreading, 6 december 2021

Omg dit is echt zo treffend! Ik heb heel het bericht opnieuw moeten lezen omdat ik bleef tranen. Elke woord is wat ik diep vanbinnen voel. Het zit/zat er al, ik kon er alleen zelf niet bij. Maar nu ik het zo lees is het herkenning op herkenning. Het proces is zwaar, maar door deze reading voel ik me wel weer gesteund door mijn team en het universum! De kaarten en jouw woorden spreken voor zich. Zo dankbaar voor jou Liev!! You pick me up when I am down. Hou van jou.

Ymke

Kaartreading, 6 september 2021

Lieve Livia, wauw ik heb even geen woorden voor de reading. Ieder woord klopt. De boodschap van de kaart ‘overgave’ heb ik zelf ook bij mijn teacher gekregen. Een steeds terugkerend thema in mijn leven. Door mijn wandelende hoofd vind ik het moeilijk controle en planning los te laten en vanuit mijn gevoel beslissingen te maken. Zo bijzonder hoe je door middel van een reading precies de juiste woorden weet te zeggen zodat ik deze kan omzetten in concrete acties. Een schop onder mijn kont, zo voelt het nu even. Met name de mother moon message, wauw. Het gevoel dat mijn te bewandelende pad te veel en te groot zou zijn, is voor mij zo waar. Daar komt mijn onzekerheid om de hoek kijken, en de negatieve gedachten ‘wat ben ik nou waard’. Maar door deze schop onder mijn kont weet ik wat mij te doen staat. Wat ben ik dankbaar voor dit bijzondere moment. Heel waardevol, super super bedankt.

Lotte

Kaartreading, 26 juli 2021

Wauw gewoon weer wauw. Wat een mooie en veelbetekenende boodschap weer. Het klopt ook echt, en bevestigd wat ik voelde. Wat kun jij het goed verwoorden zeg! Dat is echt niet normaal. Zo mooi hoe jij er een geheel van kunt maken en dit zo goed doorkrijgt. Je hebt echt talent lieve Livia.

Ymke

Kaartreading, 6 augustus 2021

Waaauw! Dit klopt helemaal naar mijn beeld. Na mijn bevalling, ben ik alles anders gaan zien. Tuurlijk als moeder, maar ik voel dat ik als persoon ben veranderd en gegroeid. Ik voel me als de oude mij maar vernieuwd. Ik was een tijdje niet mezelf, ik moet het contact met mijn lichaam herstellen om beter te luisteren, naar binnen. Mentaal en lichamelijk heb ik elke verandering gevoeld en erkend. En ik wil nog dieper en nog meer leren van mezelf. In het begin over het materialistische gedeelte moest ik nadenken maar inderdaad ik heb al veel los gelaten en ik ben nog steeds bezig met opruimen en spullen wegdoen waar ik niks aan heb. Dit is wat ik nodig had, een bevestiging, alles wat ik voelde dat echt klopte. Ik wil meer groeien spiritueel.

Maybeline

Kaartreading, 26 april 2021

Wow, is het eerste wat ik dacht bij het lezen van deze mooie reading. Ik zit hier nu met tranen in mijn ogen maar met een warm gevoel in mijn hart. De kaarten zijn keer op keer echt raak, ondanks ik weet wat ik moet doen om mijn mooiste leven te leven heb je soms een duwtje in de rug nodig door middel van boodschappen via kaarten. Ik heb weer nieuwe energie gekregen om mijn eigen pad te bewandelen. Dankjewel lieve Livia voor deze mooie reading. Happy full moon! 

Yelena

Kaartreading, 26 mei 2021

Bedankt voor je uitgebreide reading! Heb hem vanaf vanmiddag meerdere keren gelezen en hij komt zo binnen. Ben echt onder de indruk. Het is zo kloppend en het is zo mijn gevoel juist uitgelegd en beschreven. Precies wat ik nodig had/heb. Ben je erg dankbaar. Ik laat alles nog even bezinken en kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan. Bedankt Livia! Je bent echt zo bijzonder en zo mooi wat je doet en hoe je mij hiermee helpt! Ben je erg dankbaar!

Hanneke

Kaartreading, 29 juni 2021

De afgelopen week heb ik een reading van Livia mogen ontvangen. Ik moest het even laten bezinken, maar dit had ik nodig om mijn ogen nog meer te openen en mijn dromen achterna te gaan. Erg waardevol en inmiddels al een paar mooie stappen mogen zetten in de juiste richting, met positief resultaat! De boodschappen zijn voor mij een bevestiging en het juiste duwtje in de rug om te doen wat ik al wist, maar niet durfde. Bedankt Livia voor de fijne reading.

Rosan

Kaart Reading, 23 april 2021