Kristallen en Mineralen

* Alleen in de winkel verkrijgbaar

Edelstenen en mineralen zijn de schatten van de aarde. Al duizenden jaren wordt er met deze schatten gewerkt om gezondheid te verbeteren. Edelstenen groeien erg langzaam. De aarde heeft er jaren over gedaan om de steen zo te laten groeien. De aarde is continue in beweging al merken wij daar weinig van.

Mineralen zijn niet alleen gesteentes en kristallen, het zijn ook de bouwstenen van ons lichaam. Seleniet kun je bijvoorbeeld vinden in je lever, gal en nieren. Fluoriet zit niet alleen in je tandglazuur, maar ook in pezen en bloedvaten en zo zijn er nog veel meer mineralen in je lichaam terug te vinden.

Door deze informatie zul je misschien begrijpen dat edelstenen en mineralen een enorm positieve werking op onze gezondheid kunnen hebben. Kristallen stralen een bepaalde energie, een vibratie uit en die energie kan samenwerken met jouw lichaam. Alles is energie.

Edelstenen en mineralen hebben niet alleen op ons mensen een positieve werking, ook planten en dieren kunnen er profijt van hebben om hiermee samen te werken. Leg maar eens een aventurijn bij je plant, dit bevordert de groei.

Voor meer (beginners) informatie heb ik speciaal voor mijn klanten een E-book gemaakt met daar in informatie over onder andere welke stenen bij jouw sterrenbeeld passen, hoe je jouw edelstenen kunt opladen en reinigen en hoe je met de kristallen kunt werken. Deel 1 is gratis te downloaden en het 2e deel is verkrijgbaar voor $ 9,95 en te bestellen in de shop.

Ik heb een winkel aan huis met edelstenen en mineralen op Bonaire. Op afspraak kun je de winkel bezoeken. Alvast de collectie bekijken? Neem dan een kijkje in het fotoalbum op Facebook.

Gratis E-book edelstenen & mineralen deel 1

Dit gratis e-book helpt jou op weg om met edelstenen te werken op een gemakkelijke manier. Ontdek wat de krachten van de natuur voor jou kunnen betekenen.
Wat zijn kristallen en hoe kun je samenwerken met deze mooie energie? In het E-book edelstenen en mineralen lees je hier van alles over en krijg je praktische tips om mee aan de slag te gaan. Vul het formulier in om het e-book gratis te ontvangen.

Leer meer over:
♦ De werking van verschillende kristallen
♦ Hoe je edelstenen kunt toepassen
♦ Welke edelstenen bij jou passen
♦ Hoe je kristallen kunt reinigen en opladen.