Rebirthing

Adem door, Voel je emotie, bevrijd jezelf

Tijdens een rebirthing sessie ga je naar de kern van vastzittende emoties, patronen en trauma’s. De verbonden ademhaling is een techniek die in de sessie wordt toegepast waardoor je op diepere lagen kunt helen. We beginnen met een kort gesprekje over hoe het met je gaat, wat jouw hulpvraag is en vervolgens een uitleg over wat we gaan doen. Tijdens een sessie lig je op de behandeltafel met kleding aan. Kies voor een comfortabele, loszittende outfit. Er staat rustgevende muziek aan. Eerst wordt er gezorgd voor een ontspannen houding en een veilige omgeving. De verbonden ademhaling wordt gestart en deze wordt (zo mogelijk) 60 minuten vastgehouden. Tijdens dit proces word je begeleidt door mij zodat je optimale resultaten kunt bereiken. Ik help je om de juiste ademhaling te hebben en die vast te houden. Met mijn stem help ik je door jouw proces en ik pas healing technieken toe. Mijn woorden en aanrakingen stimuleren jou om je systeem op te schonen. De gehele sessie inclusief voor en na gesprek duurt ongeveer anderhalf uur.

Met deze krachtige healing tool kom je direct tot de kern en kun je loslaten op diep niveau

Foto Breathwork

Wanneer is een rebirthing sessie iets voor jou:

♦ Als je (onderdrukte) emoties wilt verwerken en loslaten
♦ Als emoties uiten voor jou lastig is
♦ Als je pijnen en trauma’s uit het verleden wilt helen
♦ Als je spanning en stress wilt loslaten
♦ Als je meer in contact wilt komen met je gevoel
♦ Als je jouw natuurlijke ademhaling wilt herstellen
♦ Als je negatieve patronen wilt doorbreken
♦ Als je in balans wilt komen met jezelf op alle niveau’s
♦ Als je op zoek bent naar meer innerlijke stilte en vrijheid

Rebirthing $ 95, –

* Wanneer jij in euro’s wilt betalen wordt de prijs naar ratio van de wisselkoers omgerekend.
* Annuleren van de afspraak kan tot 24 uur van te voren, bij niet of te laat annuleren worden volledige kosten in rekening gebracht. 
*Het is af te raden om 12 uur voor tot 24 uur na de sessie stimulerende of verdovende middelen te gebruiken (alcohol, drugs, cafeïne).

Ik bied ook pakketten aan

 

Wissen

Laat vastzittende emoties, pijnen en trauma’s los

Door de ademhaling zonder pauze krijg je tijdelijk meer zuurstof binnen waardoor er veel emoties kunnen loskomen. Het is een fijne methode om mee te werken als je veel emoties opkropt en moeite hebt met emoties uiten. De ademhaling helpt ook om op een dieper niveau tot jezelf te komen en nieuwe inzichten te krijgen. Wanneer jij volledig ontspannen bent en je overgeeft aan de ademhaling kun je tot diepe stukken bij jezelf komen en kun je deze gaan loslaten.

Tijdens deze sessie kun je duizeligheid of lichtheid ervaren Het kan zelfs aanvoelen als hyperventileren. Hier mag je je volledig aan overgeven. Dit gevoel zal verdwijnen als je verder gaat en dan kun je in een andere staat komen waarin je op dieper niveau kunt helen.

Het ego krijgt tijdens deze krachtige ademhaling geen kans om een verhaal te maken van je ervaringen of emoties tegen te houden. Daardoor kun je op een ander niveau tot jezelf komen. Je kunt lichte tintelingen voelen, je kunt je lichaam willen bewegen, je kunt spieren voelen samentrekken en er kunnen ver weggestopte emoties naar boven komen.

Een rebirthing sessie zorgt voor een enorme ontlading en opschoning in jouw systeem wanneer je volledig kunt overgeven en vertrouwen op het proces. Het kan zijn dat je gaat lachen, boos wordt of gaat huilen. Alles mag er zijn.

Bij diepzittende emoties en trauma’s is het aan te raden (niet verplicht) om minimaal 3 keer een sessie in te plannen. Na deze behandelingen kun je zelf voelen of dit voldoende was voor dat moment of er nog meer behandelingen nodig zijn. Als dit voor jou lastig is om zelf te voelen kan ik je advies geven.

Het is mogelijk de verbonden ademhaling zelf thuis te doen. Echter is het krachtiger om dit onder begeleiding te doen, je wordt dan volledig door het proces heen geholpen zodat je niet stopt als het moeilijk wordt. De juiste woorden en aanrakingen zorgen er ook voor dat je misschien net op de juiste plek wordt aangeraakt of het juiste gezegd wordt waardoor jouw doorbraak kan komen. Daarbij wordt de veiligheid gewaarborgd dat er iemand is die voor je kan zorgen als je het lastig hebt.

Resultaten zijn per persoon verschillend. Dit ligt volledig aan wat jouw hulpvraag is op dat moment en in hoeverre jij in overgave kunt gaan van dit proces. We werken met wat er op dat moment naar boven komt. Je hoeft niet een concreet probleem te hebben, het kan zijn dat je voelt dat iets je dwars zit en kun je er niet zo goed woorden aan geven. Tijdens de sessie komt er tevoorschijn wat op dat moment gezien mag worden. We werken op energetisch vlak waardoor je geen situaties uit het verleden omhoog hoeft te halen door erover te praten. Natuurlijk is er ruimte voor of na de sessie om erover te praten als je hier juist wel behoefte aan hebt.

Lees meer over de werking van een rebirthing sessie in DEZE blog.

Rebirthing sessies worden afgeraden wanneer:

♦ Je zwanger bent
♦ Je onder medische behandeling bent
♦ Je onder behandeling bent voor psychische klachten
♦ Je verslaafd bent aan psychoactieve middelen

♦ Je last van paniekaanvallen hebt

Het is af te raden om 12 uur voor tot 24 uur na de sessie stimulerende of verdovende middelen te gebruiken (alcohol, drugs, cafeïne).

Ik ben op een punt aangekomen in mijn leven waarin ik mij realiseer wat er echt toe doet in het leven. Mijn gezin, vriendschappen, relaties. Ik denk veel na over wat er gebeurd en gebeurd is en begin steeds meer bij de kern van het bestaan te komen. Wie ben ik? Wat wil ik? Hoe wil ik dit? Zo ben ik er ook achter gekomen dat het niet erg is om hulp te vragen en de visie van een ander je soms vooruit of verder kan helpen. Liev en ik hebben een intense vriendschapsband opgebouwd in een korte tijd. We helpen elkaar op weg en staan open voor elkaars verhaal. Een aantal weken geleden vertelde zij over ademhalingstherapie, direct had ik interesse hierin, maar ik voelde nog niet dat ik er klaar voor was. Tot het moment daar was, vandaag. Ik was nerveus, dat merkte ik aan mijn hart, die ging tekeer en ik had veel vragen. Maar na een uitgebreide uitleg van de behandeling voelde ik mij veilig, heel safe. Ik voelde dat ik dit echt wilde. Meer dan een uur heeft Liev mij op een hele fijne rustige manier begeleid door een hele diepe ademhaling via de mond, in een bepaald ritme, waarin je je volledig focust op het feit dat je door blijft ademen op 1 en de zelfde manier. Dat ging mij eigenlijk heel goed af. Wel voelde ik mij rusteloos, ik kon niet stoppen met bewegen, ik was boos en gefrustreerd, ik kreeg flashbacks van minder leuke gebeurtenissen van vroeger, maar tegelijkertijd voelde ik mij ook heel krachtig, ik raakte in een bepaalde trans waardoor ik geen tijdsbesef meer had en Livia haar stem op de achtergrond raakte, maar ik hoorde haar wel en voelde haar aanwezigheid. Het treft een groot vertrouwen om jezelf zo over te geven, maar onwijs bevrijdend dat iemand je het gevoel geeft dat dit kan, dat het oké is. Ik ben nog niet tot de kern gekomen, dat voel ik, ik voelde na de behandeling een brok in mijn keel, dat frustreerde mij. Maar Livia gaf aan dat het goed is zo, alles gebeurd omdat het gebeurd, met een reden en op mijn tijd. Ik was in de war, ik voelde me krachtig maar slap tegelijk. Het intens verlangen om gewoon te mogen zijn wie ik ben en leven in geluk is heel groot en de eerste stappen zijn genomen. Ik voel me goed en alle emoties mogen er zijn. Op het moment dat ik dit schrijf denk ik; wat is er eigenlijk allemaal gebeurd? De komende dagen zullen intens worden, maar er is een opening. Een opening naar vrijheid in ‘het mogen zijn’. Bedankt lieve vriendin, mooie ziel. Ik ben dol op je.

Angèle - founder Children of the Sun Bonaire (30 jr)

Healing sessie - rebirthing, 26 april 2021

Gisteren een breathwork healing sessie van Livia ontvangen. Ik had eigenlijk geen idee waar ik ‘ja’ tegen zei maar wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Tijdens de breathwork sessie lig je op de tafel en blijf je actief en krachtig mee ademen waardoor je zelf ook actief meedoet aan de healing. Hierdoor worden er ook diepere stukken en blokkades meegepakt, omdat mijn onderbewustzijn aangeraakt wordt en ook een ‘ja’ geeft. Je raakt dmv die ademhaling en begeleiding van Livia in een bepaalde bewustzijnstoestand waar je op een dieper niveau bepaalde blokkades naar de oppervlakte krijgt waar je misschien tijdens een ‘normale’ healing sessie niet bij komt. Het duurde bij mij heel erg lang voordat ik door de weerstand heen kon komen maar zodra dat gelukt was was er zo’n grote opruiming gaande. Ik voelde energie weer stromen en er werd ruimte gemaakt voor liefde, licht en heling. De tranen vloeiden rijkelijk en wat voelde ik me opgelucht. Een heel vast geroest stuk in mezelf op een heel diep niveau is losgemaakt en mocht naar boven komen, dit veroorzaakte natuurlijk veel verdriet maar daarna creëerde het de ruimte die ik nodig had om weer van mezelf te gaan houden. Een mooier kado kun je jezelf niet geven. De breathwork sessie op zichzelf is heftig en confronterend want je komt bepaalde stukken tegen die je lang hebt weggestopt in jezelf, dit is dus geen makkelijk traject. Maar de begeleiding die Livia tijdens de sessie geeft om jou door dit proces heen te helpen is uitstekend. Ik wilde zelf bijna opgeven maar Livia heeft me er enorm doorheen geholpen. Haar begeleiding was op dat moment precies wat ik nodig had om te horen om verder te komen. Dankjewel voor dit prachtige kado.

Evelien

Healing sessie - rebirthing, 7 april 2021

Vandaag ontving ik van Livia een healingsessie. Ze koos voor mij 1 van haar nieuwste healing methode: Breathwork healing. Ik was wel bekend met Breathwork en had het zelf thuis al een keer eerder gedaan. Ik ging met enige tegenzin deze healing aan, omdat ik wist dat het weer veel angst en trauma zou oprakelen. En dat deed het!! De helende handen van Livia voelen heel fijn en warm, en er gebeurd heel veel bij mij zodra de sessie begint. Ze heeft edelstenen op mij afgestemd en deze liggen op mijn lijf. Ook heeft ze essentiële oliën uitgezocht die ze gedurende sessie gebruikt. Al kort nadat we begonnen zijn met de healing vraagt Livia mij op een bepaalde manier te ademen… mond wijd open en diep in en uit via de mond. In het begin vind ik het een beetje gekkig, maar Livia stelt me op m’n gemak en begeleidt me naar de juiste techniek. De gehele healing is de stem van Livia mijn gids, ze helpt me dieper te ademen naar mijn buik en zorgt ervoor dat ik in de juiste snelheid blijf en niet afzwak. Het is écht BreathWORK en geen theekransje! Ik voel allerlei sensaties in mijn lichaam, zoals tintelingen in mijn lijf , verkramping van mijn handen en tenen, en soms wat lichte pijn in mijn onderbuik. En dan opeens overvalt het me… en komt er een golf van verdriet naar boven, waardoor ik heel erg moet huilen. Normaal zou ik dit snel willen stoppen, maar Livia helpt me herinneren aan mijn ademhaling en begeleidt me door deze emoties heen. Niet wegstoppen en wegademen, maar de emotie doorvoelen zegt ze. Dit is moeilijker dan het lijkt, maar het voelt heel goed. Zodra de emoties weer gezakt zijn is het weer terug naar de perfecte diepe ademhaling, en dan komt weer de volgende golf van emotie. Na een tijdje (leek veel langer dan het was) mocht ik terug naar mijn rustige ademhaling. Meteen word de verkramping in mijn handen minder en voel ik me weer ontspannen. Uiteindelijk mag ik weer mijn ogen openen, en dan word ik mega draaierig en misselijk (1 van mijn diepste angsten). Ik geef aan aan Livia dat ik niet lekker word en in paniek raak. Meteen is ze daar om me gerust te stellen, en praat ze me erdoorheen. Ik blijf even liggen om bij te komen, en na een glaasje water gaat het gelukkig snel weer beter. Mijn lijf heeft het gevoel alsof ik een marathon heb gelopen, maar mijn hoofd is nog nooit zo peaceful geweest. Ik ben diepe angsten en trauma’s tegengekomen en heb deze met hulp van Livia haar helende handen, begeleidende stem en de ademhalingstechniek kunnen loslaten. Deze Breathwork healingsessie van Livia was confronterend, heftig, bijzonder en prachtig mooi. Dankjewel!

Ymke

Healing sessie - rebirthing, 5 april 2021