Rebirthing

Adem door, voel je emoties, bevrijd jezelf

 Met een rebirthing sessie ga je naar de kern van vastzittende emoties, patronen en trauma’s. De verbonden ademhaling is een techniek die in de sessie wordt toegepast waardoor je op diepere lagen kunt helen. Voordat we beginnen nemen we de tijd om te ontspannen, ontvang je uitleg en zetten we een intentie zodat je het optimale uit de sessie kunt halen . Tijdens een sessie lig je met kleding aan op een comfortabele plek. Kies voor een loszittende outfit. Gedurende jouw proces word je begeleidt door mij zodat je optimale resultaten kunt bereiken. Ik help je om de juiste ademhaling te hebben en support te geven waar nodig. Met mijn stem en healing technieken help ik je in jouw reis. De gehele sessie inclusief voor en na gesprek duurt twee uur.

Met deze krachtige healing tool kom je direct tot de kern en kun je loslaten op diep niveau

Foto Breathwork

Wanneer is een rebirthing sessie iets voor jou:

♦ Als je (onderdrukte) emoties wilt verwerken en loslaten
♦ Als emoties uiten voor jou lastig is
♦ Als je pijnen en trauma’s uit het verleden wilt helen
♦ Als je spanning en stress wilt loslaten
♦ Als je meer in contact wilt komen met je gevoel
♦ Als je jouw natuurlijke ademhaling wilt herstellen
♦ Als je negatieve patronen wilt doorbreken
♦ Als je in balans wilt komen met jezelf op alle niveau’s
♦ Als je op zoek bent naar meer innerlijke stilte en vrijheid

Rebirthing sessie $ 139, –

* Wanneer jij in euro’s wilt betalen wordt de prijs naar ratio van de wisselkoers omgerekend.
* Annuleren van de afspraak kan tot 24 uur van te voren, bij niet of te laat annuleren worden volledige kosten in rekening gebracht. 

Je kunt ook direct kiezen voor een traject met meerdere sessies

 

Wissen

Laat vastzittende emoties, pijnen en trauma’s los

De verbonden ademhaling is een fijne methode om mee te werken als je veel emoties opkropt en moeite hebt met emoties uiten. De ademhaling helpt ook om op een dieper niveau tot jezelf te komen en nieuwe inzichten te krijgen. Wanneer jij volledig ontspannen bent en je overgeeft aan de ademhaling kun je tot diepe stukken bij jezelf komen en kun je deze gaan loslaten.

Een rebirthing sessie zorgt voor een enorme ontlading en opschoning in jouw systeem wanneer je volledig kunt overgeven en vertrouwen op het proces. De sensaties die je kunt ervaren tijdens de sessie worden veroorzaakt door het loslaten van de herinneringen, spanningen en stress die in je lichaam opgeslagen is. De verbonden ademhaling helpt je om volledig te ontspannen waardoor dit mag vrijkomen. Je kunt lichte tintelingen voelen, je kunt je lichaam willen bewegen, je kunt spieren voelen samentrekken en er kunnen ver weggestopte emoties naar boven komen.

Bij diep vastzittende emoties en trauma’s is het aan te raden (niet verplicht) om minimaal 3 keer een sessie in te plannen. Na deze behandelingen kun je zelf voelen of dit voldoende was voor dat moment of er nog meer behandelingen nodig zijn. Als dit voor jou lastig is om zelf te voelen kan ik je advies geven.

Je wordt volledig door het proces heen geholpen zodat je niet stopt als het moeilijk wordt. Mijn woorden en handopleggingen ondersteunen jou hier in. Daarbij let ik altijd op jouw veiligheid en (energetische) grenzen.

Resultaten zijn per persoon verschillend. Dit ligt volledig aan wat jouw hulpvraag is op dat moment en in hoeverre jij in overgave kunt gaan van dit proces. We werken met wat er op dat moment naar boven komt. Tijdens de sessie komt er tevoorschijn wat op dat moment gezien mag worden.  Je mag er op vertrouwen dat er opgeruimd gaat worden wat op dat moment voor jou nodig is en wat jij aan kan. 

Lees meer over de werking van een rebirthing sessie in DEZE blog.

Wat kan een Rebirthing sessie voor jou doen?

♦ Je levensenergie weer laten stromen
♦ Vastzittende emoties en blokkades oplossen
♦ Je natuurlijke ademhaling herstellen
♦ (On)bewuste overtuigingen en gedragingen loslaten

♦ Je authentieke zelf (opnieuw) leren kennen
♦ Bevrijding van trauma’s, pijnen en destructieve gedachtes

Het is af te raden om 12 uur voor tot 24 uur na de sessie stimulerende of verdovende middelen te gebruiken (alcohol, drugs, cafeïne).

Deze week voor het eerst een rebirthing sessie bij Livia gedaan. Van de vrouwencirkels wist ik al hoe prettig de plek waar Livia woont aanvoelt. Ook vandaag word ik verwelkomt door de geur van wierook en fijne bijpassende muziek. De sessie begint met een kop cacao en een gesprek over wat ik kan verwachten tijdens de sessie. Zo kan ik ook delen dat ik deze ochtend behoorlijk wat weerstand ervaar, waardoor ik eigenlijk zelf al weet dat ik meer moeite zal hebben in het kunnen overgeven aan wat gaat komen. De sessie heb ik als intens maar zeer waardevol ervaren. Er werden stukken van het verleden aangeraakt, waarvan ik niet wist dat dit te bereiken was met breathwork. Ik had inderdaad moeite om dieper te komen, maar Livia heeft als spaceholder er voor kunnen zorgen dat dit een zeer waardevolle reis was.  Voor mij werd heel duidelijk welke delen in mij nog verder geheeld mogen worden om verder te kunnen groeien. Ik gun een ieder deze ervaring en raad zeker een sessie aan bij Livia als je op Bonaire bent!

Antoinette

Rebirthing sessie, 11 april 2022

De afgelopen periode heb ik 3 healing sessies bij Livia gedaan. Iedere sessie was uniek en kwamen er voor mij andere thema’s naar boven, die mij unieke inzichten hebben gegeven in het verleden en hoe ik met dingen omga. Soms kon ik in de sessie al dingen loslaten, en soms kreeg ik een richting, maar wel genoeg om te weten wat de vervolgstap zou kunnen zijn. Wat ik heel fijn vindt aan de healing sessies is dat je door de ademhalingstechniek wat beter kunt voelen en wat minder gecontroleerd wordt door je gedachten. Livia creëert een hele prettige sfeer en omgeving, waardoor ik de veiligheid voel om het proces aan te gaan. Ze werkt met inzichtkaarten, stenen, geuren en muziek om het proces te ondersteunen. Waar ik veel waarde aan hecht is het gesprek dat we vooraf hebben en achteraf na de sessie. Er is ruimte om te delen wat je meemaakt, zonder oordeel. En Livia deelt ook (als je dat wilt) hoe zij terugkijkt op de sessie. Zelf vind ik dit heel fijn, omdat Livia goed kan aanvoelen wat er gebeurt, en dat helpt mij verder.

Loes

Rebirthing sessie, 8 april 2022

De rebirthing sessie, een zeer liefdevolle en krachtige sessie. Tijdens deze sessie kom je echt tot de kern wat op dat moment belangrijk voor je is. Livia neemt goed de tijd voor deze sessie, zodat alles eruit kan wat eruit moet komen. Op een liefdevolle manier begeleid ze je door deze sessie, waarbij ze ondertussen healing geeft. Door de liefde en rust die ze geeft, laat ze je weten dat alles goed is. Of je nou gaat huilen, schreeuwen, schoppen, etc alles is goed. Zo kun je je volledig overgeven. Deze combinatie van de magische energie van haar healing met de trans die je bereikt met ademen is zo powerful. Je gaat echt loslaten wat er naar bovenkomt. Je komt met deze sessie zo diep op plekken die je zelf lastig kan bereiken. Dus een echte aanrader!

Audrey

Rebirthing sessie, 27 januari 2022

Voor mij geven de adem sessies met Livia vrijheid en verlichting van alles wat ik opsla in mijn lichaam en systeem. Door haar zachte energie creëert Livia direct het gevoel dat alles wie ik ben er mag zijn. Ze heeft je volledig de ruimte in alles. Door te ademen gaat mijn hoofd uit en mijn lichaam aan. Ik kan daardoor tijdens deze sessies de hardheid (de begrenzing die ik mezelf opleg) loslaten en overgeven aan mijn kwetsbaarheid. Dit komt er op allerlei manieren uit. Livia haar begeleiding en healing tijdens deze sessie voelt als de vertrouwde en warme hand die ik nodig ben om verder te gaan, waardoor ik sneller uit mijn comfort zone durf te stappen en daardoor ook veel bereik. Hoe confronterend het soms ook is, elke sessie voelt weer als een cadeautje die ik mezelf geef. Dankjewel Livia, dat ik deze bijzondere ervaring met jou mag delen.

Astrid

Rebirthing sessie, 23 december 2021

Ik ben op een punt aangekomen in mijn leven waarin ik mij realiseer wat er echt toe doet in het leven. Mijn gezin, vriendschappen, relaties. Ik denk veel na over wat er gebeurd en gebeurd is en begin steeds meer bij de kern van het bestaan te komen. Wie ben ik? Wat wil ik? Hoe wil ik dit? Zo ben ik er ook achter gekomen dat het niet erg is om hulp te vragen en de visie van een ander je soms vooruit of verder kan helpen. Liev en ik hebben een intense vriendschapsband opgebouwd in een korte tijd. We helpen elkaar op weg en staan open voor elkaars verhaal. Een aantal weken geleden vertelde zij over ademhalingstherapie, direct had ik interesse hierin, maar ik voelde nog niet dat ik er klaar voor was. Tot het moment daar was, vandaag. Ik was nerveus, dat merkte ik aan mijn hart, die ging tekeer en ik had veel vragen. Maar na een uitgebreide uitleg van de behandeling voelde ik mij veilig, heel safe. Ik voelde dat ik dit echt wilde. Meer dan een uur heeft Liev mij op een hele fijne rustige manier begeleid door een hele diepe ademhaling via de mond, in een bepaald ritme, waarin je je volledig focust op het feit dat je door blijft ademen op 1 en de zelfde manier. Dat ging mij eigenlijk heel goed af. Wel voelde ik mij rusteloos, ik kon niet stoppen met bewegen, ik was boos en gefrustreerd, ik kreeg flashbacks van minder leuke gebeurtenissen van vroeger, maar tegelijkertijd voelde ik mij ook heel krachtig, ik raakte in een bepaalde trans waardoor ik geen tijdsbesef meer had en Livia haar stem op de achtergrond raakte, maar ik hoorde haar wel en voelde haar aanwezigheid. Het treft een groot vertrouwen om jezelf zo over te geven, maar onwijs bevrijdend dat iemand je het gevoel geeft dat dit kan, dat het oké is. Ik ben nog niet tot de kern gekomen, dat voel ik, ik voelde na de behandeling een brok in mijn keel, dat frustreerde mij. Maar Livia gaf aan dat het goed is zo, alles gebeurd omdat het gebeurd, met een reden en op mijn tijd. Ik was in de war, ik voelde me krachtig maar slap tegelijk. Het intens verlangen om gewoon te mogen zijn wie ik ben en leven in geluk is heel groot en de eerste stappen zijn genomen. Ik voel me goed en alle emoties mogen er zijn. Op het moment dat ik dit schrijf denk ik; wat is er eigenlijk allemaal gebeurd? De komende dagen zullen intens worden, maar er is een opening. Een opening naar vrijheid in ‘het mogen zijn’. Bedankt lieve vriendin, mooie ziel. Ik ben dol op je.

Angèle

Rebirthing sessie, 26 april 2021

Gisteren een breathwork healing sessie van Livia ontvangen. Ik had eigenlijk geen idee waar ik ‘ja’ tegen zei maar wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Tijdens de breathwork sessie lig je op de tafel en blijf je actief en krachtig mee ademen waardoor je zelf ook actief meedoet aan de healing. Hierdoor worden er ook diepere stukken en blokkades meegepakt, omdat mijn onderbewustzijn aangeraakt wordt en ook een ‘ja’ geeft. Je raakt dmv die ademhaling en begeleiding van Livia in een bepaalde bewustzijnstoestand waar je op een dieper niveau bepaalde blokkades naar de oppervlakte krijgt waar je misschien tijdens een ‘normale’ healing sessie niet bij komt. Het duurde bij mij heel erg lang voordat ik door de weerstand heen kon komen maar zodra dat gelukt was was er zo’n grote opruiming gaande. Ik voelde energie weer stromen en er werd ruimte gemaakt voor liefde, licht en heling. De tranen vloeiden rijkelijk en wat voelde ik me opgelucht. Een heel vast geroest stuk in mezelf op een heel diep niveau is losgemaakt en mocht naar boven komen, dit veroorzaakte natuurlijk veel verdriet maar daarna creëerde het de ruimte die ik nodig had om weer van mezelf te gaan houden. Een mooier kado kun je jezelf niet geven. De breathwork sessie op zichzelf is heftig en confronterend want je komt bepaalde stukken tegen die je lang hebt weggestopt in jezelf, dit is dus geen makkelijk traject. Maar de begeleiding die Livia tijdens de sessie geeft om jou door dit proces heen te helpen is uitstekend. Ik wilde zelf bijna opgeven maar Livia heeft me er enorm doorheen geholpen. Haar begeleiding was op dat moment precies wat ik nodig had om te horen om verder te komen. Dankjewel voor dit prachtige kado.

Evelien

Rebirthing sessie, 7 april 2021

Vandaag ontving ik van Livia een healingsessie. Ze koos voor mij 1 van haar nieuwste healing methode: Breathwork healing. Ik was wel bekend met Breathwork en had het zelf thuis al een keer eerder gedaan. Ik ging met enige tegenzin deze healing aan, omdat ik wist dat het weer veel angst en trauma zou oprakelen. En dat deed het!! De helende handen van Livia voelen heel fijn en warm, en er gebeurd heel veel bij mij zodra de sessie begint. Ze heeft edelstenen op mij afgestemd en deze liggen op mijn lijf. Ook heeft ze essentiële oliën uitgezocht die ze gedurende sessie gebruikt. Al kort nadat we begonnen zijn met de healing vraagt Livia mij op een bepaalde manier te ademen… mond wijd open en diep in en uit via de mond. In het begin vind ik het een beetje gekkig, maar Livia stelt me op m’n gemak en begeleidt me naar de juiste techniek. De gehele healing is de stem van Livia mijn gids, ze helpt me dieper te ademen naar mijn buik en zorgt ervoor dat ik in de juiste snelheid blijf en niet afzwak. Het is écht BreathWORK en geen theekransje! Ik voel allerlei sensaties in mijn lichaam, zoals tintelingen in mijn lijf , verkramping van mijn handen en tenen, en soms wat lichte pijn in mijn onderbuik. En dan opeens overvalt het me… en komt er een golf van verdriet naar boven, waardoor ik heel erg moet huilen. Normaal zou ik dit snel willen stoppen, maar Livia helpt me herinneren aan mijn ademhaling en begeleidt me door deze emoties heen. Niet wegstoppen en wegademen, maar de emotie doorvoelen zegt ze. Dit is moeilijker dan het lijkt, maar het voelt heel goed. Zodra de emoties weer gezakt zijn is het weer terug naar de perfecte diepe ademhaling, en dan komt weer de volgende golf van emotie. Na een tijdje (leek veel langer dan het was) mocht ik terug naar mijn rustige ademhaling. Meteen word de verkramping in mijn handen minder en voel ik me weer ontspannen. Uiteindelijk mag ik weer mijn ogen openen, en dan word ik mega draaierig en misselijk (1 van mijn diepste angsten). Ik geef aan aan Livia dat ik niet lekker word en in paniek raak. Meteen is ze daar om me gerust te stellen, en praat ze me erdoorheen. Ik blijf even liggen om bij te komen, en na een glaasje water gaat het gelukkig snel weer beter. Mijn lijf heeft het gevoel alsof ik een marathon heb gelopen, maar mijn hoofd is nog nooit zo peaceful geweest. Ik ben diepe angsten en trauma’s tegengekomen en heb deze met hulp van Livia haar helende handen, begeleidende stem en de ademhalingstechniek kunnen loslaten. Deze Breathwork healingsessie van Livia was confronterend, heftig, bijzonder en prachtig mooi. Dankjewel!

Ymke

Rebirthing sessie, 5 april 2021