Soul letter

Een brief voor je ziel om je te begeleiden bij jouw persoonlijke processen. Na bestellen ontvang je dit uiterlijk binnen een week. Je ontvangt het digitaal en kunt dit tot je nemen op jouw moment en zo vaak als je wil teruglezen. 

Je mag maximaal 2 vragen of je intentie inbrengen waar ik dieper op ga intunen. Als je geen specifieke vragen hebt channel ik de energie die er op dit moment het meest aanwezig is. 

Tijdens de reading verbind ik mij in energie met jou door middel van jouw naam en/of foto. Ik maak hierbij gebruik van orakel kaarten en laat de woorden voor jou doorkomen. 

Ik vertel je wat je nodig hebt om te horen, mijn intuïtie is leidend in wat ik jou mag overbrengen. Dit kan je herkenning, geruststelling en inzichten geven. Het kan ook confronterend of lastig zijn om deze spiegeling te ontvangen. Alles is vanuit een liefdevolle intentie geschreven om jou te helpen groeien. De woorden zijn afgestemd op jouw ziel en jouw potentieel waarbij het onderbewuste zichtbaar wordt gemaakt. Ik vertaal de energie van jouw innerlijke belevingswereld.

Special:
Een voor jou geschreven gedicht bij jouw reading ontvangen, afgestemd op jouw energie. Je ontvangt het gedicht digitaal en als een kaart per post (alleen verzending naar een adres in NL of België).

Activerende en helende woorden voor je ziel

Vraag om verduidelijking over bijvoorbeeld:

Levenslessen
Zielsverbindingen
Persoonlijke groei
Werksituaties
Relaties
Familie patronen
Blokkades 

Soul letter $55
Reading met voor jou gechannelde berichten

 

Dit is voor jou als je; 

Meer inzicht over jouw situatie wil

Helderheid wil over jouw gevoelswereld

Woorden wilt ontvangen afgestemd op jouw ziel

Duidelijkheid wil over waar jij zelf niet bij komt

Het onderbewuste zichtbaar wil maken

Jezelf beter wil leren begrijpen

 

Soul letter + persoonlijk gedicht $85

Reading met voor jou gechannelde berichten + een persoonlijk gedicht

 

Hulp nodig om de reading te integreren? Boek dan aanvullend een 1:1 sessie.

Wanneer jij in euro’s wilt betalen wordt de prijs naar ratio van de wisselkoers omgerekend.

Dikke tranen en een heel dankbaar gevoel overspoelen me. Dankjewel voor deze mooie, hoopvolle zielsbrief lieve Livia.

Chantal

Ik heb jouw laatste reading  al 100 keer opnieuw gelezen. En elke keer raakt het me weer. Ik besefte me dat diegene mij het gevoel geeft dat ik oke ben zoals ik ben zonder daar specifieke woorden voor te gebruiken gewoon de manier waarop er tegen me wordt gepraat. En daarmee werd het mij ook duidelijk dat dat dus een stuk is wat ik in mezelf moet aankijken en mezelf moet geven. Wat een verheldering heeft die reading voor mij gebracht steeds meer kan ik een stukje plaatsen ik vind het eigenlijk een pijnlijk maar ook erg mooi proces en ben er zo dankbaar voor.

Kim

In mijn lancering van Call of the Womb heb ik zoveel aan jouw gechannelde reading. Ik lees het elke dag even door als reminder, oja zo simpel is het. Oja dit is de kracht waarop ik intap. Zo fijn om dit te hebben mogen ontvangen! Zo beyond krachtig. Vind dat je er veel meer voor mag vragen en hoop dat je nog zoveel meer mensen hiermee mag helpen. It’s so powerful!!!

Soraya

Oh wauw Livia, dankjewel. Ik ben dit weekend door een golf van zo veel emoties heen gegaan en voel zo erg de bevestiging in alles wat jij schrijft, mega fijn. Het heeft mij echt geraakt. Ik heb het ondertussen al drie keer gelezen en het is echt zo bijzonder hoe je weet in te tunen op mij. Echt alsof ik al weken mijn gevoelens met jou deel, terwijl dat zeker niet het geval is. Het geeft me rust, dankjewel.

Michèle

Lieve Livia, wat een super mooie en uitgebreide boodschap zo aan het begin van het nieuwe jaar! Het sluit heel mooi aan bij de healingsessies die ik al van je gehad heb en het klopt gewoon allemaal! Het laat me zien dat ik op de juiste weg ben en geeft me de kracht en motivatie om door te gaan. Heel erg bedankt!

Evelien

Wauw dit is echt heel bijzonder zeg. Letterlijk alles wat je aanstipt is waar ik de afgelopen tijd mee bezig ben geweest! Ben er gewoon een beetje sprakeloos van. Ik ga het even laten bezinken en morgen nogmaals rustig doornemen maar dit is echt zo bijzonder. Dankjewel. 

Alissia

Omg dit is echt zo treffend! Ik heb heel het bericht opnieuw moeten lezen omdat ik bleef tranen. Elke woord is wat ik diep vanbinnen voel. Het zit/zat er al, ik kon er alleen zelf niet bij. Maar nu ik het zo lees is het herkenning op herkenning. Het proces is zwaar, maar door deze reading voel ik me wel weer gesteund door mijn team en het universum! De kaarten en jouw woorden spreken voor zich. Zo dankbaar voor jou Liev!! You pick me up when I am down. Hou van jou.

Ymke

Lieve Livia, wauw ik heb even geen woorden voor de reading. Ieder woord klopt. De boodschap van de kaart ‘overgave’ heb ik zelf ook bij mijn teacher gekregen. Een steeds terugkerend thema in mijn leven. Door mijn wandelende hoofd vind ik het moeilijk controle en planning los te laten en vanuit mijn gevoel beslissingen te maken. Zo bijzonder hoe je door middel van een reading precies de juiste woorden weet te zeggen zodat ik deze kan omzetten in concrete acties. Een schop onder mijn kont, zo voelt het nu even. Met name de mother moon message, wauw. Het gevoel dat mijn te bewandelende pad te veel en te groot zou zijn, is voor mij zo waar. Daar komt mijn onzekerheid om de hoek kijken, en de negatieve gedachten ‘wat ben ik nou waard’. Maar door deze schop onder mijn kont weet ik wat mij te doen staat. Wat ben ik dankbaar voor dit bijzondere moment. Heel waardevol, super super bedankt.

Lotte

Waaauw! Dit klopt helemaal naar mijn beeld. Na mijn bevalling, ben ik alles anders gaan zien. Tuurlijk als moeder, maar ik voel dat ik als persoon ben veranderd en gegroeid. Ik voel me als de oude mij maar vernieuwd. Ik was een tijdje niet mezelf, ik moet het contact met mijn lichaam herstellen om beter te luisteren, naar binnen. Mentaal en lichamelijk heb ik elke verandering gevoeld en erkend. En ik wil nog dieper en nog meer leren van mezelf. In het begin over het materialistische gedeelte moest ik nadenken maar inderdaad ik heb al veel los gelaten en ik ben nog steeds bezig met opruimen en spullen wegdoen waar ik niks aan heb. Dit is wat ik nodig had, een bevestiging, alles wat ik voelde dat echt klopte. Ik wil meer groeien spiritueel.

Maybeline

Wow, is het eerste wat ik dacht bij het lezen van deze mooie reading. Ik zit hier nu met tranen in mijn ogen maar met een warm gevoel in mijn hart. De kaarten zijn keer op keer echt raak, ondanks ik weet wat ik moet doen om mijn mooiste leven te leven heb je soms een duwtje in de rug nodig door middel van boodschappen via kaarten. Ik heb weer nieuwe energie gekregen om mijn eigen pad te bewandelen. Dankjewel lieve Livia voor deze mooie reading. Happy full moon! 

Yelena

Bedankt voor je uitgebreide reading! Heb hem vanaf vanmiddag meerdere keren gelezen en hij komt zo binnen. Ben echt onder de indruk. Het is zo kloppend en het is zo mijn gevoel juist uitgelegd en beschreven. Precies wat ik nodig had/heb. Ben je erg dankbaar. Ik laat alles nog even bezinken en kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan. Bedankt Livia! Je bent echt zo bijzonder en zo mooi wat je doet en hoe je mij hiermee helpt! Ben je erg dankbaar!

Hanneke

De afgelopen week heb ik een reading van Livia mogen ontvangen. Ik moest het even laten bezinken, maar dit had ik nodig om mijn ogen nog meer te openen en mijn dromen achterna te gaan. Erg waardevol en inmiddels al een paar mooie stappen mogen zetten in de juiste richting, met positief resultaat! De boodschappen zijn voor mij een bevestiging en het juiste duwtje in de rug om te doen wat ik al wist, maar niet durfde. Bedankt Livia voor de fijne reading.

Rosan