Persoonlijke ontwikkeling

Online cursus persoonlijke ontwikkeling

 Van $44,- voor $22,-!

Met deze cursus ga je reflecteren op wie je bent, hoe je in het leven staat en ontdek je op welk vlak je verandering wilt aanbrengen. In elke module krijg je verschillende tools aangereikt om mee te gaan werken zoals schrijfopdrachten, rituelen, edelstenen en mineralen, mantra’s en essentiële oliën.

In deze cursus werk je aan een stukje van de belangrijke basis van jouw persoonlijke ontwikkeling waar de volgende thema’s aan bod komen:

*Module 1 –  Wie ben ik

* Module 2 – Verandering

* Module 3 – Vergeving

*Module 4 –  Loslaten

Waarom deze cursus volgen?
♦ Je kunt deze cursus volgen waar en wanneer jij wilt
♦ Je kunt volledig zelfstandig aan de slag met de opdrachten
♦ Het programma bestaat uit thema’s waar iedereen mee te maken krijgt.

 

Als je extra support nodig hebt kun je een 1:1 sessie boeken via deze link.

Prijs $22,-

* Wanneer jij met euro’s wilt betalen wordt de prijs naar ratio van de wisselkoers omgerekend.

Laat los, vergeef en kom dichterbij jezelf

Week 1 wie ben ik
Mooi en soms heerlijk om terug te gaan naar de basis ik ervaarde dit als makkelijk omdat ik mijzelf heb geaccepteerd. En weet waar ik sta. Leuk om een nieuwe versie van mijzelf te maken! 2.0. Qua baan ben ik enorm aan het brainstormen en ben ik al gestart met een nieuwe opleiding die hier zeker aan toevoeg. In je tekst ga je diep. Dit zet mij aan het denken. Ik heb het nodig gehad. Ik vind het zeer interessant! Thanks!
Week 2 verandering 
“Alles is veranderend niets is blijvend “
Dit blijft een quote die ik ga onthouden. Wierook heb ik aangezet en 2 avonden gemediteerd! Mediteren doe ik vrijwel niet. Ik lees bijv een boek om tot rust te komen. Of ik luister mijn favoriete muziek nummertjes die rustig zijn of veel voor mij betekenen. Ik weet van mijzelf dat mijn echo hoog is en soms accepteren lastig vind. Dit hielp mij. Dankjewel. 
Week 3 vergeving
Vergeving heb ik tijdens volle maan gebruikt ook al was deze afgelopen vrijdag. Ik ben spiritualistische en geloof zeker dat dit extra energie geeft. Een persoon vergeven heb ik nog niet verwerkt blijkt. Ik heb heel hard gehuild en ik ga dit elke volle maan doen tot het ophoud. Thanks Livia.
Week 4 loslaten
Loslaten van een relatie / vriendschap is een zwakte wat een grote rol speelt. Deze vind ik heel lastig. Durf los te laten, durf te leven. En zeker loslaten van het verleden. Reageren op emotie is ook een gevaar. Daar ben ik vaak niet heel bewust van. Thanks!
Slot: ik vind je 4 weekse beschrijvingen erg fijn om toe te passen. Je komt weer even tot jezelf. Ik zal deze vaker toepassen mocht ik dit nodig vinden.

Angela

Cursus persoonlijke ontwikkeling, 28 juli 2021