Reis door de chakra’s

Online chakra cursus

 

Elke week ga je je verdiepen in een ander chakra. Bij elk chakra krijg je verschillende tools aangereikt om mee te gaan werken zoals bijpassende schrijfopdrachten, rituelen, edelstenen en mineralen, mantra’s en essentiële oliën. Je kunt de opdrachten geheel zelfstandig doorlopen.

Deze 7 weekse cursus is geschikt voor jou als je meer kennis wilt opdoen over de chakra’s, als je jezelf in balans wilt brengen en gericht aan jezelf wilt werken.

Het programma:
Module 1 – Wortel chakra
Module 2 – Sacraal chakra
Module 3 – Zonnevlecht chakra
Module 4 – Hart chakra
Module 5 – Keel chakra
Module 6 – Derde oog chakra
Module 7 – Kruin chakra

 

Als je extra 1:1 support nodig hebt kun je een 1:1 sessie boeken via deze link.

Prijs $88,-

* Wanneer jij met euro’s wilt betalen wordt de prijs naar ratio van de wisselkoers omgerekend.

Leer jouw chakra’s kennen, werk samen met jouw lichaam voor een optimale balans

       Waarom deze cursus volgen?

♦ Je ontvangt de basiskennis over alle chakra’s
♦ Met de oefeningen kun je zelf aan de slag om je chakra’s in balans te krijgen
♦ Je ontvangt waardevolle oefeningen voor jouw persoonlijke ontwikkeling
♦ Je leert verbanden te leggen tussen bepaalde lichamelijke klachten en emoties

Via DEZE LINK kun je gratis een chakra analyse doen. Je kan dit ook als PDF ontvangen, je kunt dit via de mail aanvragen.

Bij deze persoonlijke chakra analyse kun je ontdekken welke chakra’s er in balans zijn, welke thema’s er in jouw leven spelen en welke chakra’s er versterkt mogen worden.

Foto Breathwork

Vandaag heb ik het laatste deel van de cursus afgerond. Ik heb hier heel erg veel aan gehad. De ene week was intenser dan de andere, en dit hangt natuurlijk samen met welke chakra voor mij meer aandacht nodig heeft of niet. Tijdens de cursus heb ik veel inzichten gekregen, en dit heeft me enorm geholpen om weer in balans te komen. De opdrachten bij de cursus waren heel helpend om echt even in dat betreffende chakra te duiken. De cursus was heel makkelijk te volgen omdat de teksten heel duidelijk en leesvriendelijk geschreven zijn. Kortom, echt een hele complete en goede cursus die ik er zeker vaker bij ga pakken om te herhalen of verder uit te werken. Ik raad deze cursus echt iedereen aan, ongeacht je spirituele level! Dankjewel Livia.

Ymke

Cursus reis door de chakra's, 24 januari 2022