Dit was een van  de mooiste verjaardagscadeautjes dit jaar, het boek “Backpack Bestemmingen” van We Are Travellers – Roëll de Ram.

Een mooi groot boek, 206 bladzijden, vol met de meest geweldige reistips en foto’s. Een exemplaar wat je een plekje moet geven in je interieur en zeker niet in je boekenkast, dit moet gezien worden!

 Op de voorkant de prachtige foto van Nusa Penida, ik was er dichtbij, maar helaas nog niet gezien. Zeker een reden om terug te gaan richting Indonesië. 

 

De inhoud is zo ongeveer helemaal mijn “travel to do list” en alle tips zijn dan ook meer dan welkom. Het begint met Sri Lanka (laat dat nou net boven aan mijn lijstje staan!), Australië, Costa Rica en dan volgen er nog 20 geweldige backpackers bestemmingen.

IMG_1255

Als ik even een momentje vrij heb pak ik het boek erbij. Weg zwijmelen bij de mooie plaatjes, fantaseren dat ik daar ben, zelf nieuwe reisplannen maken…

In dit boek vind je praktische tips, lees je over plekken die je anders misschien nooit zou ontdekken en heb je meteen een basisroute voor jouw reis. Ook vind ik het geweldig dat de relaxte, hippie plekjes benoemd worden. Ik hou van die plekken waar je het liefst niet meer weg wil!

IMG_1256.JPG

Zelf heb ik onlangs een reis gemaakt door Thailand en Bali. Leuk om de herkenbare plekjes terug te zien hier in. Ik was echt op slag verliefd op het kleine dorpje Pai in Thailand en Canggu in Bali is AMAZING! Oja en die mooie foto met die smoothie, die is gemaakt bij Crate Café in Canggu (staat er niet bij in het boek), daar moet je beslist heen gaan om te genieten van al het lekkers wat ze hebben.

Eindconclusie: dit boek krijgt van mij een dikke 10!

Het is niet een boek om 1x te lezen en dan weg te doen, dit boek wil je hebben en houden. Je ziet dat er echt de tijd voor is genomen om het te maken. Mijn complimenten!!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *