Soulsister Ymke is back at the island, yes! In de afgelopen maanden heeft zij keihard gewerkt aan haar eigen business. Ik kon niet wachten om daar alles over te horen én zelf een behandeling van haar te mogen ontvangen. Een paar weken geleden was het zover, ik kreeg een energetische, intuïtieve massage van Ymke.

Leuke spanning

We hadden van te voren geen afspraak gemaakt wanneer we de massage zouden gaan doen. We wilden voelen wanneer het juiste moment zou zijn.
Een paar weken geleden werd ik op donderdag ochtend wakker met enorme pijn in mijn nek en schouder. Ik app Ymke of ze het straks even wat los kan masseren. Toeval is geen toeval als zij diezelfde ochtend onder de douche had bedacht dat vandaag het moment zou zijn voor de energetische massage en mij wilde berichten hierover. In de ochtend even een korte nek massage van 5 minuten zodat ik mijn werk kan gaan doen. De energie is al goed voelbaar en ik kan me meteen een stuk vrijer bewegen na die ene 5 minuten. Ik kijk uit naar het einde van de dag, dan gaan we de energetische massage doen.

Toch best wel even spannend vind ik. Want wat is dat nou eigenlijk een energetische massage. Ik heb besloten er vooraf vooral niet te veel over op te zoeken en het maar te laten gebeuren. Ik vertrouw Ymke volledig en ik kijk er naar uit hoe zij op intuïtieve manier mij gaat helen. Ik ben benieuwd naar wat het zal losmaken.

Voordat Ymke komt heb ik al wat edelstenen uitgekozen voor tijdens de healing en als ze er is kiezen we samen een essentiële olie uit die op dat moment passend voelt. De keuze is Ylang Ylang. Ymke had in de ochtend al aangegeven dat ze een blokkade bij mijn innerlijk kind voelt en deze olie sluit daar heel mooi bij aan. Mijn innerlijk kind schreeuwt om aandacht.

We zetten de diffuser aan met Ylang Ylang en Ymke maakt de massage blend van amandelolie en Ylang Ylang klaar. De kamer voelt helemaal fijn en ik krijg even een momentje om me uit te kleden. Bij Ymke voel ik me helemaal vertrouwd en is het voor mij geen drempel om daar naakt klaar te gaan liggen voor de massage. Wie had dat gedacht, een jaar geleden was onze connectie er nog niet eens (had ik zelfs jaloerse haatgevoelens naar haar😭) en kijk ons nu haha. Lees via deze link hoe wij elkaar ontmoet hebben. Terug naar de naaktheid. Ja daar lag ik, helemaal klaar voor de massage. Vol pijn en zonder verwachtingen.

Liefdevolle aanrakingen

Ymke begon bij mijn rug, nek en schouders. Echt fijn was dit niet, want de pijn werd erger en erger. Voor heling is het echt nodig om eerst volledig door de pijn heen te gaan tot je bij verlichting kunt komen. Dit was daar weer even een reminder van. Toch voelde ik ondanks de pijn dat ik alleen maar liefde kreeg. Geen harde massage technieken, maar juist de zachtheid en heling van binnen. Ik voelde de energie stromen. Door warmte, borrelen van mijn buik en verplaatsen van de pijn wist ik dat er heling plaats aan het vinden was.

Het eerste gedeelte was niet zo fijn, vooral erg geblokkeerd en ontspannen lukte niet. Daarna werd het gelukkig een stuk relaxter. De massage ging verder naar mijn benen en voeten. Ik voelde een verlichting, ik kon weer ademen, voelde me meer geaard en langzaam aan gingen mijn spieren ontspannen. Nu kon ik me meer overgeven aan de heling. Het is bijzonder om te ervaren dat Ymke tijdens het masseren met haar energie kan werken en heling op een heel ander niveau geeft.

Mijn hoofd en gezicht waren daarna aan de beurt. Dit was heel fijn, zachte aanrakingen en volledige ontspanning. Als laatste werd mijn buik gemasseerd. Hier voelde ik veel hitte en een blok in mijn buik gevoel. Met haar handen wist ze de pijn een soort van er uit te trekken. Ymke heeft daarbij zelfs een traantje gelaten om voor mij te ontladen, daar waar ik dat niet kon. Tijdens dat gedeelte ging het hier ook regenen, alsof de natuur met ons mee ging ontladen.

Ik vond de massage een bijzondere, mooie ervaring. Als je op zoek bent naar innerlijke healing dan is dit zeker passend. Ymke kon volledig op mij afstemmen en voelen wat ik nodig had. Ze geeft heel veel liefde en kan helen op een zachte manier.

Nawerking van de massage

De dagen erna is de energie van de massage nog voelbaar. De heling werkt nog door. Ik drink veel water om alles af te voeren. De pijn in mijn nek en schouder is de dag erna erg aanwezig. Mijn lichaam geeft aan dat het eruit moet. De pijn is wel verplaatst naar alleen de rechterkant. Wat een blokkade in mijn mannelijke energie aangeeft. Verder voel ik een stuk verlichting en rust.

De dag voor het volle maan is gaan Ymke en ik samen mediteren op het strand. De connectie tussen ons is nog meer versterkt door de massage. We zijn enorm verbonden. Mijn innerlijk kind is aangewakkerd en doet weer mee. Hand in hand spelend met het innerlijk kind van Ymke. En wij laden ons op in het maanlicht en kijken naar de sterren.

De volgende dag is het volle maan en doen we op hetzelfde moment, maar niet op dezelfde locatie, mee met de meditatie van Meditation Moments. Extra krachtig, omdat 13.000 mensen tegelijk hier aan mee doen. Ondanks dat we allebei op onze eigen plek meedoen zijn we toch binnen een paar minuten met elkaar verbonden. En dan achteraf van elkaar horen hetzelfde te hebben gevoeld, wauw. De massage heeft iets los gemaakt en het is nog maar het begin van nog meer mooie dingen dat weet ik zeker.

Er is een opening gekomen om mezelf nog verder te helen. Ik vond het een bijzondere ervaring waar vooral een innerlijk proces in gang werd gezet. Voel jij je lichamelijk, mentaal of emotioneel geblokkeerd en ben je benieuwd wat Ymke voor jou zou kunnen doen? Op haar Instagram of Facebookpagina kun je hier meer informatie over vinden en persoonlijk contact met haar zoeken.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Volg mijn blog

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens, lees de privacyverklaring