Intuïtief

Hoog sensitief

Empatisch

Liefdevol

Confronterend op een zachte manier

Reiki I & II gecertificeerd

Aura & chakra healer

Living the dream on Bonaire

Sinds april 2019 woon ik op het mooie eiland Bonaire. Hier heb ik mijn leven waar ik voor die tijd alleen maar van kon dromen en nooit zou denken dat dit werkelijkheid zou worden. Het is gebleken, niks is onmogelijk. En precies dat is wat ik wil delen met iedereen die het maar horen wilt. Ik wil iedereen wie ervoor open staat helpen ontdekken waar je écht gelukkig van wordt, helpen om de stappen in de juiste richting te maken en patronen te doorbreken.

De opleiding tot pedagogisch medewerker was volbracht en ik ging aan het werk. Dit is wat ik voor altijd wilde, dacht ik op dat moment. Ik was 18 jaar en klaar met school en wat weet je nou eigenlijk op die leeftijd over je zielsmissie leven? Blijkbaar nog lang niet genoeg, al na een aantal jaar begon ik mijzelf steeds vaker af te vragen is dit het nou? Naast mijn fulltime job zocht ik altijd naar side jobs waar ik nog extra voldoening uit kon halen, ondernemingsdrang. Toch kwam die vraag altijd weer terug of dit het dan echt was. Meerdere malen zette ik zelf iets op, waaronder een webshop die ik 5 jaar had, alleen bleef het toch knagen dat er meer was, ik bleef verlangen naar iets anders alleen wist ik nog niet goed wat. Ik heb minder goede, donkere periodes gekend. Ongelukkig zijn, een gebrek aan levensenergie, ziek zijn, tot zelfs een hevige depressie aan toe. Hier wilde ik verandering in. Mijn pad naar verlichting begon tijdens mijn eerste backpack reis naar Thailand. Sindsdien is er iets in werking gezet waardoor er langzaam aan patronen werden doorbroken en ik werd een andere kant op geleid. Ik leerde steeds meer en meer hoe ik vanuit mijn hart kon leven. Na nog een aantal andere reizen was Bonaire de volgende bestemming. Ik volgde daar een coaching traject en genoot van het mooie eiland leventje. Het moment dat ik terug kwam van deze reis wist ik meteen dat alles heel anders zou worden. Ik kon niet anders dan mijn gevoel volgen. Ik nam na 10 jaar werken in de kinderopvang ontslag én ging emigreren. Mijn leven ging radicaal om. Een sprong in het diepe, onbekende maar oh zo bevrijdende nieuwe leven. Het begin van Travel Inside Healing.

Mijn missie:

Je helpen je eigen authentieke ik (terug) vinden en te leven vanuit je hart. Je een verlicht gevoel en onvoorwaardelijke liefde laten ervaren. Jou begeleiden op je innerlijke reis zodat je je mooiste leven kunt leven.

Gratis E-book edelstenen & mineralen deel 1

Dit gratis e-book helpt jou op weg om met edelstenen te werken op een gemakkelijke manier. Ontdek wat de krachten van de natuur voor jou kunnen betekenen.
Wat zijn kristallen en hoe kun je samenwerken met deze mooie energie? In het E-book edelstenen en mineralen lees je hier van alles over en krijg je praktische tips om mee aan de slag te gaan. Vul het formulier in om het e-book gratis te ontvangen.

Leer meer over:
♦ De werking van verschillende kristallen
♦ Hoe je edelstenen kunt toepassen
♦ Welke edelstenen bij jou passen
♦ Hoe je kristallen kunt reinigen en opladen.

Online minicursus
4 weken voor maar $ 9,95!

Deze speciale prijs is om op een makkelijke manier kennis te maken met de cursus stijl van Travel Inside Healing.
Met opdrachten thuis aan de slag rondom de thema’s wie ben ik, verandering, vergeving en loslaten. Ideaal voor als je op een laagdrempelige manier aan je eigen ontwikkeling wilt werken.
Waarom deze cursus volgen?
♦ Voor een lage prijs maak je kennis met de manier van werken in de cursussen
♦ Je kunt deze cursus volgen waar en wanneer jij wilt
♦ Je kunt volledig zelfstandig aan de slag met de opdrachten
♦ Het programma bestaat uit thema’s waar iedereen mee te maken krijgt
♦ Begeleiding via Whatsapp

Mijn blogs

Van slachtoffer naar ervaringsdeskundige

Mijn verhaal, en dat is een apart verhaal. Mijn naam is Lex Ernest, ik ben geboren op 2 september 1985 en sta vol moed in het leven. Ik ben gelukkig, maar dit is anders geweest. Heel anders. Zoals je op de foto wel kunt zien, mis ik één oog. Dit verhaal is er een op zichzelf, anders dan dat van...

Aqui y ahora

Acceptatie en loslaten is een thema wat voor vele onder ons regelmatig een terugkerend onderwerp zal zijn. De afgelopen week werd ik daar ook weer sterk aan herinnert en op de proef gesteld.  Ik was boos. Boos op mezelf. Ik had niet naar mijn gevoel geluisterd. Naar mijn gevoel dat altijd klopt....

Offline

Covid, hooggevoeligheid en offline zijn. Door: Angèle van Leusden Op dinsdag 27 juli moest ik verplicht in quarantaine, ik voelde een lichte weerstand in mij opkomen, frustratie, paniek. Wat nu? Nu kan ik niet werken, dan zit ik 5 dagen opgesloten in huis met een kindje van 14 maanden en mijn...

Wortels van perfectie

Hi lezer, Ik ben Ferry de Wit en inmiddels bijna 20 jaar bezig met persoonlijke ontwikkeling en 6 jaar actief als zelfstandig coach voor mentaal welzijn en persoonlijke groei. Op mijn 15e kreeg ik last van zware paniekaanvallen en was ik bang dat ik niet zou kunnen functioneren in de maatschappij....