Intuïtief

Hoog sensitief

Empatisch

Liefdevol

Projector (Human Design)

Reiki I & II gecertificeerd

Aura & chakra healer

Living the dream on Bonaire

Teaching people how to heal themselves is the ultimate gift 

Sinds april 2019 woon ik op het mooie eiland Bonaire. Hier heb ik mijn leven waar ik voor die tijd alleen maar van kon dromen en nooit zou denken dat dit werkelijkheid zou worden. Het is gebleken, niks is onmogelijk. En precies dat is wat ik wil delen met iedereen die het maar horen wilt. Ik wil iedereen wie ervoor open staat helpen ontdekken waar je écht gelukkig van wordt, helpen om de stappen in de juiste richting te maken en patronen te doorbreken. Ik reik je de tools aan om weer in je eigen kracht te komen en jezelf te helen op diepere lagen. 

Nadat ik mijn opleiding tot pedagogisch medewerker had volbracht ging ik aan het werk. Vol overtuiging dat dit mijn pad was. Al na een aantal jaar kreeg ik hier mijn vraagtekens bij. Ik bleef verlangen naar iets anders, groters, doeltreffenders. Het vroeg om geduld. Heel veel geduld. Er kwamen ook donkere periodes bij kijken. Ik leerde dat je net als een lotus bloem vanuit de modder weer kunt opstaan en kunt stralen. Door de zwaarte die ik heb doorvoelt en meegemaakt kan ik anderen helpen in hun processen. Ik kan mijn eigen inzichten en heling tools nu doorgeven aan anderen.

Mijn pad naar verlichting begon tijdens mijn eerste backpack reis naar Thailand. Sindsdien is er iets in werking gezet waardoor er langzaam aan patronen werden doorbroken en ik werd een andere kant op geleid. Ik leerde steeds meer en meer hoe ik vanuit mijn hart kon leven. De kern lag vooral in meer naar binnen keren, rust nemen, gaan voelen. Na nog een aantal andere reizen was Bonaire de volgende bestemming. Ik volgde daar een coaching traject en genoot van het mooie eiland leventje. Het moment dat ik terug kwam van deze reis wist ik meteen dat alles heel anders zou worden. Ik kon niet anders dan mijn gevoel volgen. Ik nam na 10 jaar werken in de kinderopvang ontslag én ging emigreren. Mijn leven ging radicaal om. Een sprong in het diepe, onbekende maar oh zo bevrijdende nieuwe leven. Het begin van Travel Inside Healing.

Het leven is een grote leerschool waar je nooit klaar bent. Ik blijf in ontwikkeling en voer deze persoonlijke transformaties altijd weer door in mijn werkveld. Er zijn periodes dat ik veel werk en ook periodes dat ik minder werk. Er is altijd ruimte voor mijn eigen processen. Zo vernieuw ik de energie en check ik regelmatig in of ik nog vanuit volledige zuiverheid en vanuit mijn waarheid werk. 

Mijn missie:

Je helpen te leven vanuit je authentieke zelf en vanuit je hart. Je een verlicht gevoel en onvoorwaardelijke (zelf)liefde laten ervaren. Jou begeleiden op je innerlijke reis zodat je je mooiste leven kunt leven.

Gratis E-book edelstenen & mineralen deel 1

Dit gratis e-book helpt jou op weg om met edelstenen te werken op een gemakkelijke manier. Ontdek wat de krachten van de natuur voor jou kunnen betekenen.
Wat zijn kristallen en hoe kun je samenwerken met deze mooie energie? In het E-book edelstenen en mineralen lees je hier van alles over en krijg je praktische tips om mee aan de slag te gaan. Vul het formulier in om het e-book gratis te ontvangen.

Leer meer over:
♦ De werking van verschillende kristallen
♦ Hoe je edelstenen kunt toepassen
♦ Welke edelstenen bij jou passen
♦ Hoe je kristallen kunt reinigen en opladen.

Online minicursus
4 weken voor maar $22,-

Met opdrachten thuis aan de slag rondom de thema’s wie ben ik, verandering, vergeving en loslaten. Ideaal voor als je op een laagdrempelige manier aan je eigen ontwikkeling wilt werken.
Waarom deze cursus volgen?

♦ Je kunt deze cursus volgen waar en wanneer jij wilt
♦ Je kunt volledig zelfstandig aan de slag met de opdrachten
♦ Het programma bestaat uit thema’s waar iedereen mee te maken krijgt
♦ Mogelijkheid tot vragen stellen via Whatsapp

Mijn blogs

Spiegelwerk

Verbindingen zijn spiegels voor jezelf.  Iedereen om jou heen is als een leraar. Familie, vriendinnen, vrienden, collega’s, je partner. In de ene connectie word je meer getriggerd dan in de andere. Zo zijn er al voordat je hier op aarde kwam zielscontracten gesloten met wie er op jouw pad komen en...

Liefde is

Onvoorwaardelijke liefde is zo ongeveer de drijfveer van mijn bestaan. De lessen leren die hierbij komen kijken, onderzoeken, ervaren, delen. De weg naar een wereld van onvoorwaardelijke liefde is niet makkelijk. Toch zullen er mensen mogen opstaan om dit pad te leiden, om te laten zien in hoeveel...

Kijk je pijnen aan

Ik zal zelf wel iets niet goed gedaan hebben - Straks gelooft niemand mij - Was het wel echt zo erg? - Ik schaam me - Heb ik het in gedachten erger gemaakt dan het is? - De ander bedoelt het vast niet verkeerd - Ik twijfel aan mijn intuïtie.  Zo begint het wegstoppen van een trauma. Je beschuldigd...

Stoppen met anticonceptie

 Anticonceptie kan je verbinding met de natuur verstoren. Als je een hormonale onbalans hebt of last hebt van menstruatie klachten als extreme pijn, PMS of het uitblijven van menstruatie vraagt jouw lichaam om naar binnen te keren en onderzoek te doen naar de onderliggende oorzaak hiervan. Door...