Reviews

Het was een bijzonder verrijkend traject. Ik heb meer contact leren maken met mijn lichaam en emoties en de zwaarte daarvan leren toelaten. Het traject was uitdagend maar zeker de moeite waard om die uitdagingen aan te gaan. Daardoor groeien we immers. Er wordt niet meegegaan in slachtofferschap en er wordt niet diep uitgeweid over het verleden. In plaats daarvan werd ik telkens opnieuw naar het Nu gebracht en naar voelen in plaats van denken. Dat was erg fijn aangezien dit mijn valkuil is om in mijn hoofd te schieten en van daaruit alles te proberen analyseren maar zo kom ik vaak net meer vast te zitten omdat ik dan de emoties niet volledig toelaat. Daarnaast ook heel fijn dat je doorheen heel het traject met vragen en updates terecht kan via whatsapp, zo voel je je echt gesteund tijdens de shifts die je aan het maken bent.

Saya

1:1 traject

Prachtige teksten in je boek. Sla hem elke dag wel even open of dat ik er eentje opzoek afgaande op de thema’s die achter in het boek staan. 

Milou

Woorden voor jou, woorden voor mij

Het traject in 1 woord: verhelderend. Het fijne van jouw begeleiding is dat je een enorm goed luisterend oor bent en hele goede spiegel. Je weet precies de juiste woorden op de juiste manier te brengen.

Nicole

Mentorship

Het is echt werkelijk een prachtig boek Livia! De gedichten raken je gelijk in de kern, prachtig hoe je het zo hebt kunnen verwoorden! 

Kim

Woorden voor jou, woorden voor mij

Lieve Liv ik heb je boek uit. In één ruk uitgelezen. Woorden schieten te kort. Ga het ook niet proberen. Je hebt me diep geraakt. Ik heb gehuild. Ik voelde geluk.

Siety

Woorden voor jou, woorden voor mij

Ik wil je bedanken voor je liefdevolle begeleiding, je geduld, je directheid, je open- en eerlijkheid, je steun en support, en je gaven! Ik voelde me gehoord, gezien, begrepen, gesteund en had zonder jou niet zoveel kunnen groeien als dat ik de afgelopen maanden ben gegroeid. Dank je wel lieve Livia, dat je er voor me was en me hebt uitgedaagd om het beste naar boven te kunnen halen. Ik vind het altijd heel fijn dat je goed kunt benoemen waar het bij mij over gaat, als ik het zelf niet onder woorden kan brengen. Dat is voor mij het meest waardevol. Juist omdat je alles benoemt heb ik er veel uit kunnen halen, ook al was het soms confronterend en pijnlijk. Masha danki!!

Suzanne

Business Mentorship

Ik wilde je nog even ontzettend bedanken voor gister! Het was zo fijn en ik geniet echt van de rust en vrede die ik voel. Dankjewel! 

Kim

1:1 sessie

Thanks lieverd voor jouw spiegel, jouw support, jouw zijn, jouw zachtheid, jouw vriendschap en jouw healing! Thanks dat jij er was in mijn reis door mijn donkerte, mijn schaduwen. 

Astrid

Mentorship

Dankjewel voor de fijne sessie!! Ook online is het een heerlijke ervaring! 

Suzanne

1:1 sessie

Wauw heel mooi weer! Ik wil je bedanken voor deze prachtige journey. Je hebt me echt zoveel mooie inzichten gegeven. Door jou voel ik me gezien en begrepen en lukt het mij stapje voor stapje ook mezelf weer te zien en te accepteren! Zo dankbaar daarvoor! 

Evelien

Soul journey

Dankjewel voor de sessie gisteren. Ik kan niet precies uitleggen wat ik heb los heb gelaten maar ben wel vele malen rustiger van binnen. 

Nelleke

Blue lotus & Rebirthing

Als alles samenkomt op echt een onbeschrijfelijk mooie manier. Ver buiten wat je ooit had kunnen bedenken! Valt dit gedicht zo mooi op z’n plek! Alsof zij dit boek speciaal voor mij heeft geschreven! Voel ik me een dankbaar mens. 

Stefi

Woorden voor jou, woorden voor mij

Wat een pakkende teksten, ik zit met tranen in m’n ogen te lezen. Zo bijzonder en fijn dat je dit de wereld in hebt gebracht, dankjewel.

Michèle

Woorden voor jou, woorden voor mij

Ik kan het nog steeds niet geloven dat ik dit gedicht opensloeg. Precies verwoord wat ik nodig had, waar ik naartoe moet, hoe ik moet zijn. 

Ben op de helft van jouw boek. Had moeite om te stoppen met lezen gisterenavond. Zo mooi en treffend lieverd. Ik herken toch echt veel van jouw prachtige teksten. 

 Je boek is op! Maar ik heb nog steeds honger! Honger naar nog meer prachtige woorden. Bedankt lieve Livia.

Diana

Woorden voor jou, woorden voor mij

Wat een ontmoeting, zo puur, zo vol kracht. Het raakte me meteen in mijn hart. Nieuwsgierig zoals ik ben, vragen wat voor werk je doet, terwijl ik het innerlijk al wist. Woorden voor jou, woorden voor mij. Dank voor het snelle leveren van je boek. Dank voor de spontane ontmoeting. Toeval bestaat niet. 

Monique

Woorden voor jou, woorden voor mij

Ik vind het boek echt heel mooi en bijzonder. Er staan echt gedichten in die mij raken. Ik heb nog niet alles gezien, maar met dit boek doe je echt iets groots. Het is echt een cadeau. 

Sylvia

Woorden voor jou, woorden voor mij

Livia je bent echt een mooi persoon en sinds ik bij jou ben geweest heeft het echt een beginnetje gemaakt in mezelf voor mezelf. Die breuk heeft moeten plaatsvinden om inderdaad echt voor mezelf te gaan kiezen en ik ben je daar zo dankbaar voor want voor mij voelt het alsof jij daarin aan het begin van dit proces hebt gestaan. 

Kim

1:1 sessie

Ik werd gegrepen door haar woorden. Haar teksten. Ik kon dan ook niet anders dan haar eerste bundel bestellen. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. De eerste drie gedichten die ik intuïtief las waren raak. Bij twee stroomden de tranen zelfs over mijn wangen. De woorden raakten mij zo enorm. De gedichten slaan zo op hoe ik me voel en waar ik doorheen ga. 

Nynke

Woorden voor jou, woorden voor mij

Prachtig gedichtenalbum, het heeft me emotioneel geraakt. 

Laura

Woorden voor jou, woorden voor mij

Prachtig boek om te lezen met mooie woorden voor jou en voor mij. Echt een aanrader. 

Corry

Woorden voor jou, woorden voor mij

Ik wil je nog even extra bedanken voor je begeleiding afgelopen weken. Ik heb het als heel prettig en enorm waardevol ervaren. Er is voor mij veel duidelijk geworden en dat had ik niet (zo snel) kunnen inzien zonder jouw lieve, krachtige en intuïtieve begeleiding. Dankjewel daarvoor! Ik ga met een dankbaar gevoel naar Nederland en hoop je snel weer te zien of spreken!

Suzanne

Mentorship

Heb je gedichten in één keer gelezen. Wat mooi, kwetsbaar en wat mag jij trots zijn op jezelf. Wat heb je het allemaal goed verwoord. Kan veel bij jou en je leven plaatsen maar er zijn er ook een hoop herkenbaar voor mezelf. Heb je mooi gedaan en dat het jouw persoonlijke woorden zijn die je dus deelt en voelbaar maakt voor anderen. Weet niet goed hoe het te omschrijven maar heel mooi. Later nog intuïtief een gedicht uitgekozen en die klopte ook echt voor het moment. Bijzonder!

Lisa

Woorden voor jou, woorden voor mij

Ik vond vandaag een bundel goud in mijn brievenbus. Wat een cadeau schenk jij hiermee de wereld. En ik mag hier van genieten? Wauw! Dankjewel voor je moed, verlangen en trouw zijn aan jezelf om te doen wat je hart en ziel je ingeeft. Een bundel waarin elke pagina een feest is van verbinding. Jij raakt mij, ik raak jou. Beautiful!

Jessica

Woorden voor jou, woorden voor mij

Super mooie bundel hoor Livia. Echt prachtig. Ik ga hem intuïtief gebruiken en vanavond nog een paar meer lezen op basis van je index achterin. Maar je kan hier echt heel trots op zijn. Prachtige woorden. Prachtige vormgeving. Prachtige bundel. 

Nynke

Woorden voor jou, woorden voor mij

Van wat ik alvast heb mogen zien van ‘Woorden voor jou, woorden voor mij’ heeft mij diep geraakt. Prachtige gedichten en mooie illustraties, die elkaar op een hele bijzondere manier versterken en mij hebben ontroerd. Ik kan niet wachten totdat ik het boek thuis mag ontvangen, zodat ik ervan kan genieten wanneer ik daar behoefte aan heb.

Suzanne

Woorden voor jou, woorden voor mij

Ik kreeg de kans om het boek ‘Woorden voor jou, woorden voor mij’ van Livia te lezen voordat het officieel te koop was. Ik was enorm geraakt door haar woorden! In sommige thema’s herkende ik me volledig, en voelt het alsof ze over mij schrijft. In de andere thema’s kon ik altijd wel iemand bedenken die in dit thema zat.Het zijn prachtig helende gedichten met ontzettend mooie illustraties! Een boek wat je raakt en bijblijft.

Door de handige zoekwoorden kun je ook gedichten lezen die op dat moment het beste aansluiten bij een situatie of moment. Het leeslintje is een super handige tool om te onthouden waar je gebleven bent, of om je favoriete gedicht snel erbij te kunnen pakken.Het is niet een boek wat je in een keer uitleest, maar een boek dat je keer op keer erbij pakt als je de helende woorden van een bepaald gedicht wilt lezen.Bij een gedichtenbundel denk je al gauw aan een klein schriftje, maar de vormgeving van dit hardcover boek is van enorm hoge kwaliteit, en de afmetingen zijn perfect!

Absoluut een aanrader voor iedereen die houdt van betekenisvolle woorden, gecombineerd met illustraties waar je elke keer weer wat nieuws ontdekt! 10/10 voor mij. 

Ymke

Woorden voor jou, woorden voor mij

Ik heb jouw laatste reading  al 100 keer opnieuw gelezen. En elke keer raakt het me weer. Ik besefte me dat diegene mij het gevoel geeft dat ik oke ben zoals ik ben zonder daar specifieke woorden voor te gebruiken gewoon de manier waarop er tegen me wordt gepraat. En daarmee werd het mij ook duidelijk dat dat dus een stuk is wat ik in mezelf moet aankijken en mezelf moet geven. Wat een verheldering heeft die reading voor mij gebracht steeds meer kan ik een stukje plaatsen ik vind het eigenlijk een pijnlijk maar ook erg mooi proces en ben er zo dankbaar voor.

Kim

Soul letter

In mijn lancering van Call of the Womb heb ik zoveel aan jouw gechannelde reading. Ik lees het elke dag even door als reminder, oja zo simpel is het. Oja dit is de kracht waarop ik intap. Zo fijn om dit te hebben mogen ontvangen! Zo beyond krachtig. Vind dat je er veel meer voor mag vragen en hoop dat je nog zoveel meer mensen hiermee mag helpen. It’s so powerful!!!

Soraya

Soul letter

Oh wauw Livia, dankjewel. Ik ben dit weekend door een golf van zo veel emoties heen gegaan en voel zo erg de bevestiging in alles wat jij schrijft, mega fijn. Het heeft mij echt geraakt. Ik heb het ondertussen al drie keer gelezen en het is echt zo bijzonder hoe je weet in te tunen op mij. Echt alsof ik al weken mijn gevoelens met jou deel, terwijl dat zeker niet het geval is. Het geeft me rust, dankjewel. 

Michèle

Reading + gedicht

Afgelopen maandag heb ik de blauwe lotus & cacao ceremonie bijgewoond. Met cacao had ik al wel iets ervaring, blauwe lotus eigenlijk nog niet. Des te leuker het was om dit ook uit te proberen. Livia heeft ons met de hulp van Maruën de hele avond door de innerlijke journey geleidt. Je ziet aan haar dat ze veel kennis in huis heeft, want over beide drankjes werd voldoende achtergrond informatie verteld. Tijdens de meditaties word je ook begeleidt en komt er een fijne stuk healing er bij. Livia kan on point intuitief aanvoelen waar deze healing ook nodig is. Zonder ook maar een woord met haar uitgewisseld te hebben plaatste ze precies haar hand op de plek waarvan ik wist dat dat nodig was. Het voelde vertouwd en fijn.

Nicole

Blue lotus & cacao healing

Ik heb Livia leren kennen als een heel prettig en rustgevend persoon die goed naar je luistert, maar ook eerlijk tegen je is. Doordat ik mij prettig bij haar voel ben ik met haar het mentorship aangegaan (online vanuit NL). Wat ik het allerfijnst vond is dat Livia elke dag voor je klaar staat. Doordat je iedere dag om hulp kan vragen is het heel relevant waar je op dat moment tegen aanloopt. Zo zijn er dingen naar boven gekomen dat ik niet eens wist dat ik daar tegen aanliep. Maar door de dagelijkse hulp van Livia kan je dat gelijk channelen. Livia geeft je alle tijd en ruimte want het is jouw proces. Ze voelt precies aan wanneer iets nodig is of niet. Ik kan oprecht zeggen dat ik mij beter, positiever voel en handvatten heb om mee aan de slag te gaan.

Marchien

Mentorship

Onlangs volgde ik een mentorship traject bij Livia. Ik vond het pakket aan begeleiding dynamisch en fijn: van sessies tot readings en laagdrempelig app contact voor vragen en meedenken en voelen. Ik heb de sessies online gedaan, omdat ik niet op Bonaire woon, en dat ging prima. Wat ik fijn vond is de flexibiliteit en het talent van Livia om aan te voelen wat er op dat moment nodig is. Dat sloot steeds heel goed aan bij wat er speelde. Livia is mondig, kan goed reflecteren en die zaken onder woorden brengen, zonder teveel invloed uit te oefenen op het proces. In een rumoerige tijd met veel veranderingen was het fijn om dit traject met Livia te doen. Ik kan verder  en we zullen elkaar vast in de toekomst weer eens tegenkomen. Dankjewel Livia!

Loes

Mentorship

Wat ben ik jou dankbaar! Voor je lieve, inspirerende, mooie woorden, je warme en helende sessies. Als ik in je ogen kijk voel ik meteen de rust die zo zocht. Je hebt me (weer) laten voelen en zoveel kracht gegeven om te zijn wie ik ben. Dankjewel daarvoor vanuit mijn hart lieve Livia. Na iedere sessie voelde het als een mooie lege bladzijde ; een nieuwe start! 

Sophia

1:1 traject

Ik heb geleerd om mijzelf te vergeven en dingen een plekje te geven. Ik zat diep in de put en Livia heeft mij in 6 weken tijd enorm goed geholpen. Ik ga de goede richting op, ook al is het soms nog moeilijk. Bedankt Livia!

Robin

1:1 online traject

Al dagen had ik het idee dat iemand me iets wilde vertellen, dus heb ik een full moon card reading bij jou geboekt. Soms heb je het gewoon even nodig om bepaalde dingen te horen als bevestiging. Dat was wat er in deze reading naar voren kwam; Bevestiging! Het blijft me verbazen hóe on point de readingen van jou zijn!!  Sommige dingen wil ik liever niet horen, of stop ik weg. Maar die kwamen nu juist naar voren! Je kunt je toch niet verstoppen. Van jou neem ik het aan, doordat je het liefdevol maar toch duidelijk benoemt. Dankjewel voor deze prachtige reading Liev. Tijd voor actie! 

Ymke

Personal reading

Vanaf het eerste moment dat ik aan de 1:1 sessies begon wist ik niet zeker of dit zou helpen. Halverwege merkte ik al veel verbetering omtrent vergeven en acceptatie. Nu heb ik geleerd om het los te kunnen laten en dat ik gelukkig mag zijn. Ik ben ontzettend blij dat ik dit ben aangegaan en ben erg trots op mijzelf als ik zie wat voor stappen ik heb kunnen maken in 6 weken tijd. Ik ben Livia ontzettend dankbaar voor de goede hulp en tips die ze mij heeft gegeven.

Kristin

1:1 online traject

Deze week voor het eerst een rebirthing sessie bij Livia gedaan. Van de vrouwencirkels wist ik al hoe prettig de plek waar Livia woont aanvoelt. Ook vandaag word ik verwelkomt door de geur van wierook en fijne bijpassende muziek. De sessie begint met een kop cacao en een gesprek over wat ik kan verwachten tijdens de sessie. Zo kan ik ook delen dat ik deze ochtend behoorlijk wat weerstand ervaar, waardoor ik eigenlijk zelf al weet dat ik meer moeite zal hebben in het kunnen overgeven aan wat gaat komen. De sessie heb ik als intens maar zeer waardevol ervaren. Er werden stukken van het verleden aangeraakt, waarvan ik niet wist dat dit te bereiken was met breathwork. Ik had inderdaad moeite om dieper te komen, maar Livia heeft als spaceholder er voor kunnen zorgen dat dit een zeer waardevolle reis was.  Voor mij werd heel duidelijk welke delen in mij nog verder geheeld mogen worden om verder te kunnen groeien. Ik gun een ieder deze ervaring en raad zeker een sessie aan bij Livia als je op Bonaire bent!

Antoinette

1:1 sessie

De afgelopen periode heb ik 3 sessies bij Livia gedaan. Iedere sessie was uniek en kwamen er voor mij andere thema’s naar boven, die mij unieke inzichten hebben gegeven in het verleden en hoe ik met dingen omga. Soms kon ik in de sessie al dingen loslaten, en soms kreeg ik een richting, maar wel genoeg om te weten wat de vervolgstap zou kunnen zijn. Wat ik heel fijn vindt aan de healing sessies is dat je door de ademhalingstechniek wat beter kunt voelen en wat minder gecontroleerd wordt door je gedachten.  Livia creëert een hele prettige sfeer en omgeving, waardoor ik de veiligheid voel om het proces aan te gaan. Ze werkt met inzichtkaarten, stenen, geuren en muziek om het proces te ondersteunen. Waar ik veel waarde aan hecht is het gesprek dat we vooraf hebben en achteraf na de sessie. Er is ruimte om te delen wat je meemaakt, zonder oordeel. En Livia deelt ook (als je dat wilt) hoe zij terugkijkt op de sessie. Zelf vind ik dit heel fijn, omdat Livia goed kan aanvoelen wat er gebeurt, en dat helpt mij verder.

Loes

1:1 traject

Afgelopen maand was ik op Bonaire voor een retreat. Op een avond tijdens dit retreat waren we uitgenodigd om naar Livia te gaan voor een vrouwencirkel. Ik wist niet precies wat ik kon verwachten, maar toen we bij Livia aankwamen zakte die spanning eigenlijk gelijk weg. Ze straalt echt rust uit en haar energie ervaarde ik als heel fijn. Dat vind ik altijd zó belangrijk, omdat je toch je kwetsbare kant zult laten zien. Door de sessie heb ik weer wat stukken van mezelf kunnen accepteren. Door met andere vrouwen te praten, ontdek je eigenlijk dat hetgeen waar je onzeker over bent misschien helemaal niet zo erg is óf dat de ander daar óók onzeker over is. De mantra die we zongen voelde voor mij heel fijn, terwijl ik dit nog nooit gedaan had en zelf ook echt niet vind dat ik mooi kan zingen. Toch deed ik het, omdat ik me op het gemak voelde bij Livia en de andere vrouwen. Tot slot heb ik 3 hele mooie en toepasselijke kaarten getrokken. Voor mij was dit een hele fijne avond waarbij ik dichter bij mezelf ben gekomen.

Britt

Vrouwencirkel

Gisteren weer een fijne krachtige en liefdevolle vrouwencirkel gehad bij Livia.  De opbouw was fantastisch en de oefeningen brachten het beste in ons naar boven. De afsluiting met het trekken van de kaarten was ophelderend. De warmte en eenheid die we met elkaar hadden was subliem. Dank je voor deze mooie spirituele reis van onszelf en met elkaar. 

Anja

Vrouwencirkel

De rebirthing sessie, een zeer liefdevolle en krachtige sessie. Tijdens deze sessie kom je echt tot de kern wat op dat moment belangrijk voor je is. Livia neemt goed de tijd voor deze sessie, zodat alles eruit kan wat eruit moet komen. Op een liefdevolle manier begeleid ze je door deze sessie, waarbij ze ondertussen healing geeft. Door de liefde en rust die ze geeft, laat ze je weten dat alles goed is. Of je nou gaat huilen, schreeuwen, schoppen, etc alles is goed. Zo kun je je volledig overgeven. Deze combinatie van de magische energie van haar healing met de trans die je bereikt met ademen is zo powerful. Je gaat echt loslaten wat er naar bovenkomt. Je komt met deze sessie zo diep op plekken die je zelf lastig kan bereiken. Dus een echte aanrader!

Audrey

1:1 sessie

Vandaag heb ik het laatste deel van de cursus afgerond. Ik heb hier heel erg veel aan gehad. De ene week was intenser dan de andere, en dit hangt natuurlijk samen met welke chakra voor mij meer aandacht nodig heeft of niet.  Tijdens de cursus heb ik veel inzichten gekregen, en dit heeft me enorm geholpen om weer in balans te komen. De opdrachten bij de cursus waren heel helpend om echt even in dat betreffende chakra te duiken.De cursus was heel makkelijk te volgen omdat de teksten heel duidelijk en leesvriendelijk geschreven zijn.Kortom, echt een hele complete en goede cursus die ik er zeker vaker bij ga pakken om te herhalen of verder uit te werken. Ik raad deze cursus echt iedereen aan, ongeacht je spirituele level! Dankjewel Livia.

Ymke

Cursus reis door de chakra's

De vrouwencirkel is echt prachtig, wat een kracht en liefde wat ik voelde. Ik wilde me zo graag uiten maar wist niet wat en welke delen ik kwijt wilde. Toch werd ik een beetje nerveus, voor het eerst waren er echt andere vrouwen die echt naar mij deden luisteren. Vrouwen die echt mij zagen en het was eng om echt te worden gehoord. Ik voel me prettiger, blijer daarna, rustiger maar ook meer gemotiveerd. Het heeft mij echt goed gedaan, terwijl dit maar het begin is. Stap voor stap met de tijd kom ik dichterbij tot de ware ik.

Maybeline

Vrouwencirkel

Lieve Livia, wat een super mooie en uitgebreide boodschap zo aan het begin van het nieuwe jaar! Het sluit heel mooi aan bij de healing sessies die ik al van je gehad heb en het klopt gewoon allemaal! Het laat me zien dat ik op de juiste weg ben en geeft me de kracht en motivatie om door te gaan. Heel erg bedankt!

Evelien

Personal reading

Voor mij geven de adem sessies met Livia vrijheid en verlichting van alles wat ik opsla in mijn lichaam en systeem. Door haar zachte energie creëert Livia direct het gevoel dat alles wie ik ben er mag zijn. Ze heeft je volledig de ruimte in alles. Door te ademen gaat mijn hoofd uit en mijn lichaam aan. Ik kan daardoor tijdens deze sessies de hardheid (de begrenzing die ik mezelf opleg) loslaten en overgeven aan mijn kwetsbaarheid. Dit komt er op allerlei manieren uit. Livia haar begeleiding en healing tijdens deze sessie voelt als de vertrouwde en warme hand die ik nodig ben om verder te gaan, waardoor ik sneller uit mijn comfort zone durf te stappen en daardoor ook veel bereik. Hoe confronterend het soms ook is, elke sessie voelt weer als een cadeautje die ik mezelf geef. Dankjewel Livia, dat ik deze bijzondere ervaring met jou mag delen.

Astrid

1:1 sessie

Gisteren mocht ik deelnemen aan een vrouwencirkel van Livia. Ik wist niet echt wat ik kon verwachten bij aanvang, maar toen we gingen verbinden met elkaar kon ik dat ook meteen loslaten. Wat het meeste indruk op mij heeft gemaakt is de openheid en kwetsbaarheid van de vrouwen. Het voelde echt als een hele veilige plek! De kaart die ik getrokken had was ook “Kwetsbaarheid” Het onderdeel eyegazing was echt bijzonder.Ik voelde een hele diepe connectie met degene die ik aankeek. Er stroomde allerlei gevoelens door mij heen; liefde, trots, compassie en een ontzettende stroom aan kracht. Afsluitend hadden we nog een meditatie en dit zorgde ervoor dat ik goed geaard weer naar huis ging. Wat een avond! Dit smaakt naar meer. Dankjewel Liev.

Ymke

Vrouwencirkel

Wauw dit is echt heel bijzonder zeg. Letterlijk alles wat je aanstipt is waar ik de afgelopen tijd mee bezig ben geweest! Ben er gewoon een beetje sprakeloos van. Ik ga het even laten bezinken en morgen nogmaals rustig doornemen maar dit is echt zo bijzonder. Dankjewel. 

Alissia

Personal reading

De vrouwencirkel was een hele fijne ervaring waarin ik mij veilig voelde met gelijkgestemde vrouwen. Livia stelde ons op ons gemak met een heerlijke kop thee en raw cacao als hartopener. Ik wist niet goed wat ik in eerste instantie moest met de quote die op het kaartje stond die ik trok, totdat ik de bijbehorende uitleg erover las. Het raakte me, ik herkende mijzelf erin, ik werd er warm van en toen er een bepaald liedje begon op de achtergrond brak ik. De begeleiding, het vertrouwen de liefde. Ik ben dankbaar voor deze fijne sessie lieve Livia. Ik sluit mij graag aan bij de volgende sessie. 

Felice

Vrouwencirkel

Diep ademen, ik kwam binnen en voordat mijn anxiety gedachten konden beginnen werd ik met een warme knuffel welkom geheten en toen was ik rustig. Het was ok, ik moet hier zijn, ineens was mijn onrustige hoofd stil kon alleen maar observeren en voelen. Was een mooie ervaring. Een mooie band gecreëerd met andere vrouwen, geleerd over mezelf. Alles in een avond. Voelde de tijd niet eens voorbij gaan. Het was alsof de tijd is gestopt toen we binnen kwamen. Ben zo tevreden is alles en meer dan wat ik had verwacht. Ben met een vol hart naar huis gegaan en zo dankbaar dat het gebeurd is. Danki Liv.

Sali

Vrouwencirkel

Lief die laatste tips! ik vond de cursus heel fijn. Ik was er zelf al veel mee bezig, maar dit gaf mij elke keer het laatste zetje én door de feedback van jou meer inzicht. Ik heb er zeker uit kunnen halen wat ik verwachtte en inderdaad dit is een “investering” die ik voor altijd kan blijven gebruiken/herhalen. Dankjewel hiervoor.

Isa

Flowing with the moon cursus

Ik was heel benieuwd hoe zal dit zijn. Het was een fijne avond samen, leuk om meiden te leren kennen en zo bij elkaar te komen om verhalen te delen. Inzichten te krijgen en gewoon een fijn moment om tot rust te komen en dingen te leren. Fijne groep en leuk initiatief om dit op te starten. Ik ben er de volgende keer weer bij.

Colette

Vrouwencirkel

Omg dit is echt zo treffend! Ik heb heel het bericht opnieuw moeten lezen omdat ik bleef tranen. Elke woord is wat ik diep vanbinnen voel. Het zit/zat er al, ik kon er alleen zelf niet bij. Maar nu ik het zo lees is het herkenning op herkenning. Het proces is zwaar, maar door deze reading voel ik me wel weer gesteund door mijn team en het universum! De kaarten en jouw woorden spreken voor zich. Zo dankbaar voor jou Liev!! You pick me up when I am down. Hou van jou.

Ymke

Personal reading

Wauw gewoon weer wauw. Wat een mooie en veelbetekenende boodschap weer. Het klopt ook echt, en bevestigd wat ik voelde. Wat kun jij het goed verwoorden zeg! Dat is echt niet normaal. Zo mooi hoe jij er een geheel van kunt maken en dit zo goed doorkrijgt. Je hebt echt talent lieve Livia.

Ymke

Personal reading

Lieve Livia, wauw ik heb even geen woorden voor de reading. Ieder woord klopt. De boodschap van de kaart ‘overgave’ heb ik zelf ook bij mijn teacher gekregen. Een steeds terugkerend thema in mijn leven. Door mijn wandelende hoofd vind ik het moeilijk controle en planning los te laten en vanuit mijn gevoel beslissingen te maken. Zo bijzonder hoe je door middel van een reading precies de juiste woorden weet te zeggen zodat ik deze kan omzetten in concrete acties. Een schop onder mijn kont, zo voelt het nu even. Met name de mother moon message, wauw. Het gevoel dat mijn te bewandelende pad te veel en te groot zou zijn, is voor mij zo waar. Daar komt mijn onzekerheid om de hoek kijken, en de negatieve gedachten ‘wat ben ik nou waard’. Maar door deze schop onder mijn kont weet ik wat mij te doen staat. Wat ben ik dankbaar voor dit bijzondere moment. Heel waardevol, super super bedankt.

Lotte

Personal reading

De dagen na de healing was ik heel erg rustig. Het was heel fijn om weer echt rust te voelen in mijn lichaam. Na een paar dagen paste het zich weer aan naar een ‘normaal’ rust gevoel! Ik heb veel focus gelegd op grounding de laatste weken en de steen heeft mij zo geholpen tijdens het werk. Ik merkte echt dat ik veel meer ‘hier’ was in plaats van dat gejaagde gevoel. Wat ik ook mooi vond om te vertellen, is dat ik een paar dagen na de healing een kaart reading ging doen en de kaarten echt 100% aansloten bij wat jij zei. ‘De message from the universe’ was aarden. En ik heb besloten om, helemaal nadat jij zei dat het hier op het eiland niet altijd nodig is om een hele opleiding te hebben gedaan, aan de slag te gaan voor een business in hormoon balans! Net eerste ‘dienst’ online gezet! Dank je wel voor de healing, het was heel fijn!

Kelly

1:1 sessie

De afgelopen week heb ik weer een distance healing ontvangen van Livia. Ik heb altijd even de tijd nodig om het op me in te laten werken, als ik de behandeling heb laten bezinken wordt zichtbaar waar ik aan en mee mag gaan werken. Heling vind plaats op verschillende lagen en dat is voelbaar. De laatste dagen weer mooie stappen mogen zetten zowel persoonlijk als zakelijk. Het lukt me weer beter bij mijn gevoel te komen en keuzes te maken vanuit mijn hart in plaats van mijn hoofd. Bedankt Livia.

Rosan

1:1 sessie

Wauw, deze vrouw!! Jeetje Livia je blijft me elke keer weer verbazen. Ik ben gaan liggen, heb een muziekje opgezet en ben een deep dive in mijzelf gaan maken onder begeleiding van jou. Ik voelde je aanwezigheid ook al was je aan de andere kant van de wereld. Je was er, je was er voor mij. Ik heb ontdekt hoe krachtig ik ben en hoe het voelt om mijzelf op 1 te zetten. Dankjewel mooi mens.

Lotte

1:1 sessie

Sinds een tijdje kom ik bij Livia om gebruik te maken van haar healings. Door het toeval zo gelopen want toen ik niet goed in mijn vel zat kwam er op social media om de haverklap travelinsidehealing voorbij. Als dat geen teken is. Na de eerste healing voelde ik me meteen meer bevrijd, dat een uur tijd voor jezelf nemen (met behulp van Livia natuurlijk) zo veel kan doen voor je mind en mindset is meer dan bijzonder. Tot nu toe merk ik dat de healings en af en toe een reading me veel zelfbewuster maken waardoor ik beter keuzes kan maken die me in de richting sturen van wat ik echt wil. De sessies zijn elke keer weer anders waardoor ik verschillende inzichten krijg. Ik zou Livia aan iedereen willen aanbevelen die dat extra steuntje in de rug kan gebruiken. Heel dankbaar ben ik voor het toeval wat me bij Livia heeft gebracht.

Margaux

1:1 traject

Ik ontving vanavond een afstandshealing van Livia.  Ik had het ook echt heel erg nodig zeg! Alles heeft zich in de laatste maanden opgestapeld en het overzicht is kwijt. Tijdens de healing voelde ik verschillende sensaties door mijn lijf. Koud, warm, kippenvel, warme flow en tinteling bovenop mijn hoofd. Na 30 min verstoorde mijn hond de rust maar ik merkte nog wel dat er veel gebeurde. Naderhand kreeg ik een samenvatting van Livia over haar ervaringen. En het was helemaal precies wat ik voelde, alles klopte en dat geeft me bevestiging. Er is werk aan de winkel en ik mag weer naar binnen keren en mezelf op nummer 1 zetten. Ik voel me opgeruimder, rustiger, sterker, standvastiger. Dankjewel Livia voor deze bijzondere afstandshealing!

Ymke

1:1 sessie

Bedankt voor je uitgebreide reading! Heb hem vanaf vanmiddag meerdere keren gelezen en hij komt zo binnen. Ben echt onder de indruk. Het is zo kloppend en het is zo mijn gevoel juist uitgelegd en beschreven. Precies wat ik nodig had/heb. Ben je erg dankbaar. Ik laat alles nog even bezinken en kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan. Bedankt Livia! Je bent echt zo bijzonder en zo mooi wat je doet en hoe je mij hiermee helpt! Ben je erg dankbaar!

Hanneke

Personal reading

Ik ben bij Livia geweest voor een healing sessie. Ik zat al een tijdje niet lekker in mijn vel en ik dacht telkens aan geblokkeerde chakra’s. Met deze intentie kreeg ik travelinsidehealing als antwoord. Toch was ik telkens aan het uitstellen totdat ik achter elkaar berichten zag op Instagram en Facebook met wat ik allemaal dacht dat geblokkeerd was. Dus heb ik maar snel een sessie geboekt. Ik ben naar de sessie zonder verwachtingen gegaan. Het uur was snel om en aan het eind had ik een bevrijdend gevoel, er is zoveel naar boven gekomen en er zijn blokkades opgeheven. Ik voelde de energie letterlijk door mijn lichaam stromen. Dankjewel Livia voor je bijdrage. Ik zou zeker een sessie bij Livia aanraden.

Angela

1:1 sessie

Wow, is het eerste wat ik dacht bij het lezen van deze mooie reading. Ik zit hier nu met tranen in mijn ogen maar met een warm gevoel in mijn hart. De kaarten zijn keer op keer echt raak, ondanks ik weet wat ik moet doen om mijn mooiste leven te leven heb je soms een duwtje in de rug nodig door middel van boodschappen via kaarten. Ik heb weer nieuwe energie gekregen om mijn eigen pad te bewandelen. Dankjewel lieve Livia voor deze mooie reading. Happy full moon! 

Yelena

Personal reading

OMG. Dat is mijn eerste reactie… OMG. Kort voordat ik de reading had ontvangen gebeurde er veel in mijn energie. Alsof ik een reset boost kreeg, en alles helder ging zien! Dit was waarschijnlijk de energie die loskwam toen Livia met de reading bezig was. Toen ik de reading las was het herkenning op herkenning. Vaak weet je alles al, maar ligt het ergens ver weg in een stoffig hoekje van jezelf. Deze reading heeft mijn ogen geopend, de waas weggehaald, mijn hart weer sneller laten kloppen en mij weer teruggebracht naar mijn thuis. Allerlei gevoelens kwamen boven bij het lezen van de woorden. De diepe emotie om te lezen en voelen dat ik niet alleen ben en dat ik mag vertrouwen in hetgeen wat er op mijn pad komt. En jeetje wat had ik dit nodig! Wat was ik mezelf kwijt. Elk woord komt binnen, elk woord heeft een diepe betekenis! Dankjewel Livia & het universum voor deze prachtige reading. Ik ben er weer!

Ymke

Personal reading

Waaauw! Dit klopt helemaal naar mijn beeld. Na mijn bevalling, ben ik alles anders gaan zien. Tuurlijk als moeder, maar ik voel dat ik als persoon ben veranderd en gegroeid. Ik voel me als de oude mij maar vernieuwd. Ik was een tijdje niet mezelf, ik moet het contact met mijn lichaam herstellen om beter te luisteren, naar binnen. Mentaal en lichamelijk heb ik elke verandering gevoeld en erkend. En ik wil nog dieper en nog meer leren van mezelf. In het begin over het materialistische gedeelte moest ik nadenken maar inderdaad ik heb al veel los gelaten en ik ben nog steeds bezig met opruimen en spullen wegdoen waar ik niks aan heb. Dit is wat ik nodig had, een bevestiging, alles wat ik voelde dat echt klopte. Ik wil meer groeien spiritueel.

Maybeline

Personal reading

De afgelopen week heb ik een reading van Livia mogen ontvangen. Ik moest het even laten bezinken, maar dit had ik nodig om mijn ogen nog meer te openen en mijn dromen achterna te gaan. Erg waardevol en inmiddels al een paar mooie stappen mogen zetten in de juiste richting, met positief resultaat! De boodschappen zijn voor mij een bevestiging en het juiste duwtje in de rug om te doen wat ik al wist, maar niet durfde. Bedankt Livia voor de fijne reading.

Rosan

Personal reading

Gisteren een breathwork healing sessie van Livia ontvangen. Ik had eigenlijk geen idee waar ik ‘ja’ tegen zei maar wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Tijdens de breathwork sessie lig je op de tafel en blijf je actief en krachtig mee ademen waardoor je zelf ook actief meedoet aan de healing. Hierdoor worden er ook diepere stukken en blokkades meegepakt, omdat mijn onderbewustzijn aangeraakt wordt en ook een ‘ja’ geeft. Je raakt dmv die ademhaling en begeleiding van Livia in een bepaalde bewustzijnstoestand waar je op een dieper niveau bepaalde blokkades naar de oppervlakte krijgt waar je misschien tijdens een ‘normale’ healing sessie niet bij komt. Het duurde bij mij heel erg lang voordat ik door de weerstand heen kon komen maar zodra dat gelukt was was er zo’n grote opruiming gaande. Ik voelde energie weer stromen en er werd ruimte gemaakt voor liefde, licht en heling. De tranen vloeiden rijkelijk en wat voelde ik me opgelucht. Een heel vast geroest stuk in mezelf op een heel diep niveau is losgemaakt en mocht naar boven komen, dit veroorzaakte natuurlijk veel verdriet maar daarna creëerde het de ruimte die ik nodig had om weer van mezelf te gaan houden. Een mooier kado kun je jezelf niet geven. De breathwork sessie op zichzelf is heftig en confronterend want je komt bepaalde stukken tegen die je lang hebt weggestopt in jezelf, dit is dus geen makkelijk traject. Maar de begeleiding die Livia tijdens de sessie geeft om jou door dit proces heen te helpen is uitstekend. Ik wilde zelf bijna opgeven maar Livia heeft me er enorm doorheen geholpen. Haar begeleiding was op dat moment precies wat ik nodig had om te horen om verder te komen. Dankjewel voor dit prachtige kado.

Evelien

1:1 sessie

Vandaag ontving ik van Livia een healingsessie. Ze koos voor mij 1 van haar nieuwste healing methode: Breathwork healing. Ik was wel bekend met Breathwork en had het zelf thuis al een keer eerder gedaan. Ik ging met enige tegenzin deze healing aan, omdat ik wist dat het weer veel angst en trauma zou oprakelen. En dat deed het!! De helende handen van Livia voelen heel fijn en warm, en er gebeurd heel veel bij mij zodra de sessie begint. Ze heeft edelstenen op mij afgestemd en deze liggen op mijn lijf. Ook heeft ze essentiële oliën uitgezocht die ze gedurende sessie gebruikt. Al kort nadat we begonnen zijn met de healing vraagt Livia mij op een bepaalde manier te ademen… mond wijd open en diep in en uit via de mond. In het begin vind ik het een beetje gekkig, maar Livia stelt me op m’n gemak en begeleidt me naar de juiste techniek. De gehele healing is de stem van Livia mijn gids, ze helpt me dieper te ademen naar mijn buik en zorgt ervoor dat ik in de juiste snelheid blijf en niet afzwak. Het is écht BreathWORK en geen theekransje! Ik voel allerlei sensaties in mijn lichaam, zoals tintelingen in mijn lijf , verkramping van mijn handen en tenen, en soms wat lichte pijn in mijn onderbuik. En dan opeens overvalt het me… en komt er een golf van verdriet naar boven, waardoor ik heel erg moet huilen. Normaal zou ik dit snel willen stoppen, maar Livia helpt me herinneren aan mijn ademhaling en begeleidt me door deze emoties heen. Niet wegstoppen en wegademen, maar de emotie doorvoelen zegt ze. Dit is moeilijker dan het lijkt, maar het voelt heel goed. Zodra de emoties weer gezakt zijn is het weer terug naar de perfecte diepe ademhaling, en dan komt weer de volgende golf van emotie. Na een tijdje (leek veel langer dan het was) mocht ik terug naar mijn rustige ademhaling. Meteen word de verkramping in mijn handen minder en voel ik me weer ontspannen. Uiteindelijk mag ik weer mijn ogen openen, en dan word ik mega draaierig en misselijk (1 van mijn diepste angsten). Ik geef aan aan Livia dat ik niet lekker word en in paniek raak. Meteen is ze daar om me gerust te stellen, en praat ze me erdoorheen. Ik blijf even liggen om bij te komen, en na een glaasje water gaat het gelukkig snel weer beter. Mijn lijf heeft het gevoel alsof ik een marathon heb gelopen, maar mijn hoofd is nog nooit zo peaceful geweest. Ik ben diepe angsten en trauma’s tegengekomen en heb deze met hulp van Livia haar helende handen, begeleidende stem en de ademhalingstechniek kunnen loslaten. Deze Breathwork healingsessie van Livia was confronterend, heftig, bijzonder en prachtig mooi. Dankjewel!

Ymke

1:1 sessie

Soms kun je je aardig onbegrepen voelen door de mensen om je heen en voel je dat jouw proces te zwaar of te moeilijk is voor anderen. Je voelt je dan te veel en niet gehoord. Ik kreeg een reading van Livia en elk woord raakte m’n hart. Het leek wel alsof ze alles had gevolgd wat er afgelopen tijd in m’n leven is gebeurd. Het is bijzonder hoe goed Livia op mij heeft afgestemd, want de reading gaf me precies de extra perspectieven en inzichten die ik nodig had om mijn volgende stappen te gaan maken. Dankjewel Livia.

Rory

Personal reading

Ik voelde me heel lekker na je sessie. Inderdaad vrijdag energiek en geslapen als een baby! Zaterdag snel moe maar wel goed in mn hoofd. En zondag idem. Vandaag energiek en gezond gevoel in mn hoofd. Ik kon mezelf zetten tot dingen. Dat is echt een hele verbetering en de negatieve gedachten zijn ook erg op de achtergrond. Kortom fijne ervaring!

Janita

1:1 sessie

Van Livia een reading ontvangen. Wauw! Eigenlijk heb ik er gewoon geen woorden voor… De kaarten die ze getrokken heeft weet ze prachtige woorden te geven die direct met mij resoneerde. Het gaf me kippenvel, tranen en het voelde alsof alles op z’n plek viel! Haar gevoel is zo ontzettend krachtig. Ongelofelijk hoe ze iedere keer weer het juiste tegen mij weet te zeggen waardoor mijn ontwikkeling verder groeit. Bedankt Livia.

Lotte

Personal reading

Ik voelde me erg gegrond in mijn lichaam en kon me erg goed ontspannen. Ik voelde dat er heel veel werd opgeruimd, energie wat ik niet meer nodig had en wat opgestapeld werd, werd weggehaald en daardoor voelde ik het allemaal weer doorstromen. Na de sessie was ik heel moe en de rest van de dag heb ik me aan deze vermoeidheid overgegeven omdat mijn lichaam alle energie nodig had om de healing nog te laten doorwerken. Een dag na de healing voel ik me al een stuk beter. Ik werd wakker en voelde me helemaal ‘schoon’ en opgeruimd! Ik merkte dat ik weer dingen opmerkte die ik voorheen niet meer echt zag. Genieten van de kleine dingetjes, alsof er een soort sluier is weggehaald. Heel fijn! Super bedankt Livia voor je wederom krachtige en liefdevolle healing.

Evelien

1:1 sessie

Bedankt voor mijn prachtige healing op afstand. Ontzettend bijzonder om eens aan de andere kant te mogen staan en een healing van jou te mogen ontvangen en ervaren. Na een bewogen week was dit precies wat ik nodig had. Wat had je het aan het rechte eind. Ik vond het in het begin best spannend en vooral de controle loslaten, vond ik ook moeilijk. Ik zette kaarsen en wierook aan, de playlist met fijne muziek die ik van je kreeg en ging lekker liggen. Na een tijdje voelde ik duidelijk dat je “in” mijn hoofd bezig was, dit voelde een beetje gek, maar zeker niet vervelend. Daarna begon je te werken aan een blokkade bij mijn keel chakra. Ik wist dat deze er zat, maar wist het altijd mooi te negeren. Na een tijdje kreeg ik een heel mooi inzicht en een hele bijzondere ervaring. Mijn (overleden) moeder was daar, voor me op het strand. Het was een onderdeel van de heling die binnenin mij plaatsvond. De rest van de healing heb ik ontspannen over me heen laten komen. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten, maar je hebt me enorm geholpen en inzichten gegeven die mij licht en ruimte geven en waar ik weer mee verder kan. Fijn om een keer een healing te ontvangen, dit is een stukje wat je jezelf niet kan geven op dit niveau. Lieve Livia, bedankt!

Rosan

1:1 sessie

Op afstand ontving ik van Livia een intuïtieve healing.  Nooit geweten dat een behandeling op afstand zo intens krachtig en transformerend kan zijn. Terwijl Livia de healing inzette, lag ik ontspannen in meditatieve toestand. Ik voelde sensaties in mijn lichaam, kreeg beelden en voelde emoties. Na de sessie hebben we telefonisch contact gehad om de ervaring na te bespreken en ontving ik een warme nazorg van Livia. Ik voel me herboren, werkelijk waar een grote transformatie.  Ik raad iedereen de liefdevolle aanpak van Livia aan! Wauw!

Lotte

1:1 sessie

Een paar dagen geleden heb ik een healing van Livia mogen ontvangen bij Travel Inside Healing. En wat was dit een prachtige ervaring. Ik was heel eerlijk gezegd een klein beetje nerveus en dit was waarschijnlijk omdat ik onbewust al aanvoelde dat er veel ging gebeuren. Livia was voorafgaand aan de healing al erg betrokken en ze heeft zich vooraf al goed ingesteld op mijn energie, dit was al voelbaar. Toen de healing begonnen was merkte ik dat er al veel weerstand bij mij opkwam om los te laten en me over te geven. Livia was liefdevol en geduldig en liet zich volledig intuïtief begeleiden, want na een poosje voelde ik de tranen opkomen en voelde het letterlijk alsof mijn energie weer door kon stromen en mijn hart weer opende. Door middel van haar begeleiding was het gelukt om mezelf weer een stuk te openen, mijn hart te openen. Bepaalde blokkades waren opgeheven en de energie kon weer vrijelijk stromen, ik kon weer bij bepaalde emoties komen die ik een poosje had weggestopt maar die me toch in de weg zitten om verder te groeien. Wat een cadeau! Ik voelde me letterlijk geheeld. Livia is een bijzonder krachtige healer, intuïtief weet ze waar in je lichaam je vast zit of vast loopt en kan ze hierbij helpen om het weer te openen en/of door te laten stromen. Ik ben heel erg dankbaar voor haar healing sessies en zou zeker aanraden om een healing te doen bij Travel Inside Healing

Evelien

1:1 sessie

Nu 2 healing sessies gehad bij Livia. De eerste was spannend en confronterend. Wat kan je verwachten? De tweede was ontladend. Ik voelde me geaard, grounded. Livia legt goed uit wat ze gaat doen. Niets moet alles mag. De nieuwe massage tafel is echt een aanwinst. Ligt lekker en comfortabel. Persoonlijk vind ik het heel prettig dat er met (mineraal) stenen wordt gewerkt en een olie die bij je past. Dat maakt het compleet.

Angèle

1:1 sessie

Na alles besproken te hebben begonnen we. Haar handen waren al best wel warm en ik voelde de energie goed stromen. Ze begon bij mijn voeten en ging geheel intuïtief mijn hele lichaam langs. Wat ik erg fijn vond was de aanraking, haar warme handen gaven erg veel liefde en ondersteuning. Toen ze bij mijn baarmoedergebied (2e chakra) aankwam, werden haar handen echt super warm. Mijn onderbuik ontving een vloedgolf van warmte. Dit voelde heel intens en fijn! Hier was ook heel veel healing nodig. Uiteindelijk ging ze verder omhoog en bij mijn hoofd was de warme aanraking ook heel fijn en ontspannend. Niet meer zo warm als bij mijn 2e chakra maar gewoon heel fijn. Uiteindelijk was ze klaar (dacht ik) en werden er nog wat dingen besproken. Er werd dieper op mijn hulpvraag ingegaan en voor ik het wist lag ik tranen met tuiten te huilen. De hulpvraag die ik had gezet bleek veel dieper te zitten dan ik dacht, en door Livia haar healing kon dit naar de oppervlakte komen. Ik heb zeker een uur naderhand nog lopen snikken en verwerken. Ik kreeg een opdracht mee om zelf mee aan de slag te gaan, en ik kan echt concluderen dat ik dat zonder de healing nooit had durven aangaan! De healing heeft me inzicht gegeven, kracht om er iets mee te doen en liefde om het te verwerken.
Deze healing heeft diepe pijn geraakt, waar ik zelf nooit bij had kunnen komen. Het is erg bevrijdend nu ik weer een stukje van mezelf heb kunnen loslaten. Ik voelde me erg veilig bij Livia en ook heel erg gesteund. Ook later nog heeft ze een aantal keer gecheckt hoe het met me ging en hoe de confrontatie verlopen was. Erg betrokken gevoel gaf dat! De conclusie voor healing bij Livia is voor mij; Super mooie ervaring. Heerlijke behandeling (vooral haar warme handen!) Enorme healing! (Echt wat opgeruimd)Tip van de dag: ga er zonder verwachtingen in, dan zal de healing je compleet verrassen. Bedankt Livia.

Ymke

1:1 sessie