Reviews

De vrouwencirkel was een hele fijne ervaring waarin ik mij veilig voelde met gelijkgestemde vrouwen. Livia stelde ons op ons gemak met een heerlijke kop thee en raw cacao als hartopener. Ik wist niet goed wat ik in eerste instantie moest met de quote die op het kaartje stond die ik trok, totdat ik de bijbehorende uitleg erover las. Het raakte me, ik herkende mijzelf erin, ik werd er warm van en toen er een bepaald liedje begon op de achtergrond brak ik. De begeleiding, het vertrouwen de liefde. Ik ben dankbaar voor deze fijne sessie lieve Livia. Ik sluit mij graag aan bij de volgende sessie. 

Felice

Vrouwencirkel, 8 november 2021

De vrouwencirkel was een hele fijne ervaring waarin ik mij veilig voelde met gelijkgestemde vrouwen. Livia stelde ons op ons gemak met een heerlijke kop thee en raw cacao als hartopener. Ik wist niet goed wat ik in eerste instantie moest met de quote die op het kaartje stond die ik trok, totdat ik de bijbehorende uitleg erover las. Het raakte me, ik herkende mijzelf erin, ik werd er warm van en toen er een bepaald liedje begon op de achtergrond brak ik. De begeleiding, het vertrouwen de liefde. Ik ben dankbaar voor deze fijne sessie lieve Livia. Ik sluit mij graag aan bij de volgende sessie. 

Sali

Vrouwencirkel, 3 november 2021

Lief die laatste tips! ik vond de cursus heel fijn. Ik was er zelf al veel mee bezig, maar dit gaf mij elke keer het laatste zetje én door de feedback van jou meer inzicht. Ik heb er zeker uit kunnen halen wat ik verwachtte en inderdaad dit is een “investering” die ik voor altijd kan blijven gebruiken/herhalen. Dankjewel hiervoor.

Isa

Flowin with the moon cursus, 1 november 2021

Ik was heel benieuwd hoe zal dit zijn. Het was een fijne avond samen, leuk om meiden te leren kennen en zo bij elkaar te komen om verhalen te delen. Inzichten te krijgen en gewoon een fijn moment om tot rust te komen en dingen te leren. Fijne groep en leuk initiatief om dit op te starten. Ik ben er de volgende keer weer bij.

Colette

Vrouwencirkel, 10 oktober 2021

Omg dit is echt zo treffend! Ik heb heel het bericht opnieuw moeten lezen omdat ik bleef tranen. Elke woord is wat ik diep vanbinnen voel. Het zit/zat er al, ik kon er alleen zelf niet bij. Maar nu ik het zo lees is het herkenning op herkenning. Het proces is zwaar, maar door deze reading voel ik me wel weer gesteund door mijn team en het universum! De kaarten en jouw woorden spreken voor zich. Zo dankbaar voor jou Liev!! You pick me up when I am down. Hou van jou.

Ymke

Kaart Reading, 6 september 2021

Wauw gewoon weer wauw. Wat een mooie en veelbetekenende boodschap weer. Het klopt ook echt, en bevestigd wat ik voelde. Wat kun jij het goed verwoorden zeg! Dat is echt niet normaal. Zo mooi hoe jij er een geheel van kunt maken en dit zo goed doorkrijgt. Je hebt echt talent lieve Livia.

Ymke

Kaart Reading, 6 augustus 2021

Week 1 wie ben ik
Mooi en soms heerlijk om terug te gaan naar de basis ik ervaarde dit als makkelijk omdat ik mijzelf heb geaccepteerd. En weet waar ik sta. Leuk om een nieuwe versie van mijzelf te maken! 2.0. Qua baan ben ik enorm aan het brainstormen en ben ik al gestart met een nieuwe opleiding die hier zeker aan toevoeg. In je tekst ga je diep. Dit zet mij aan het denken. Ik heb het nodig gehad. Ik vind het zeer interessant! Thanks!
Week 2 verandering 
“Alles is veranderend niets is blijvend “
Dit blijft een quote die ik ga onthouden. Wierook heb ik aangezet en 2 avonden gemediteerd! Mediteren doe ik vrijwel niet. Ik lees bijv een boek om tot rust te komen. Of ik luister mijn favoriete muziek nummertjes die rustig zijn of veel voor mij betekenen. Ik weet van mijzelf dat mijn echo hoog is en soms accepteren lastig vind. Dit hielp mij. Dankjewel. 
Week 3 vergeving
Vergeving heb ik tijdens volle maan gebruikt ook al was deze afgelopen vrijdag. Ik ben spiritualistische en geloof zeker dat dit extra energie geeft. Een persoon vergeven heb ik nog niet verwerkt blijkt. Ik heb heel hard gehuild en ik ga dit elke volle maan doen tot het ophoud. Thanks Livia.
Week 4 loslaten
Loslaten van een relatie / vriendschap is een zwakte wat een grote rol speelt. Deze vind ik heel lastig. Durf los te laten, durf te leven. En zeker loslaten van het verleden. Reageren op emotie is ook een gevaar. Daar ben ik vaak niet heel bewust van. Thanks!
Slot: ik vind je 4 weekse beschrijvingen erg fijn om toe te passen. Je komt weer even tot jezelf. Ik zal deze vaker toepassen mocht ik dit nodig vinden.

Angela

Cursus persoonlijke ontwikkeling, 28 juli 2021

Lieve Livia, wauw ik heb even geen woorden voor de reading. Ieder woord klopt. De boodschap van de kaart ‘overgave’ heb ik zelf ook bij mijn teacher gekregen. Een steeds terugkerend thema in mijn leven. Door mijn wandelende hoofd vind ik het moeilijk controle en planning los te laten en vanuit mijn gevoel beslissingen te maken. Zo bijzonder hoe je door middel van een reading precies de juiste woorden weet te zeggen zodat ik deze kan omzetten in concrete acties. Een schop onder mijn kont, zo voelt het nu even. Met name de mother moon message, wauw. Het gevoel dat mijn te bewandelende pad te veel en te groot zou zijn, is voor mij zo waar. Daar komt mijn onzekerheid om de hoek kijken, en de negatieve gedachten ‘wat ben ik nou waard’. Maar door deze schop onder mijn kont weet ik wat mij te doen staat. Wat ben ik dankbaar voor dit bijzondere moment. Heel waardevol, super super bedankt.

Lotte

Kaart Reading, 26 juli 2021

De dagen na de healing was ik heel erg rustig, zo rustig dat ik soms niet eens hoorde dat iemand tegen mij aan het praten was en tijdens het auto rijden mijn reactie vermogen heel traag was. Het was heel fijn om weer echt rust te voelen in mijn lichaam, maar dit was ook wel weer heel rustig haha. Na een paar dagen paste het zich weer aan naar een ‘normaal’ rust gevoel! Ik heb veel focus gelegd op grounding de laatste weken en de steen heeft mij zo geholpen tijdens het werk. Ik merkte echt dat ik veel meer ‘hier’ was in plaats van dat gejaagde gevoel. Wat ik ook mooi vond om te vertellen, is dat ik een paar dagen na de healing een kaart reading ging doen en de kaarten echt 100% aansloten bij wat jij zei. ‘De message from the universe’ was aarden. En ik heb besloten om, helemaal nadat jij zei dat het hier op het eiland niet altijd nodig is om een hele opleiding te hebben gedaan, aan de slag te gaan voor een business in hormoon balans! Net eerste ‘dienst’ online gezet! Dank je wel voor de healing, het was heel fijn!

Kelly

Healing sessie, 22 juli 2021

De afgelopen week heb ik een reading van Livia mogen ontvangen. Ik moest het even laten bezinken, maar dit had ik nodig om mijn ogen nog meer te openen en mijn dromen achterna te gaan. Erg waardevol en inmiddels al een paar mooie stappen mogen zetten in de juiste richting, met positief resultaat! De boodschappen zijn voor mij een bevestiging en het juiste duwtje in de rug om te doen wat ik al wist, maar niet durfde. Bedankt Livia voor de fijne reading.

Rosan

Distance healing sessie, 21 juli 2021

Ik vroeg aan Livia om een kaartreading voor mij te doen met betrekking tot de toekomst. Het was direct duidelijk: ik mag leven in het moment, de tijd loslaten, mijn maskers laten zakken en vertrouwen op mijn kracht. Ik kan me soms zo laten afleiden door dingen die er niet toe doen. Het is tijd om mijn missie te leven en hier 300% voor te gaan en alles daar omheen te laten zakken. Livia heeft d.m.v. de reading mijzelf het vertrouwen gegeven dat ik mijn weg mag bewandelen. Bedankt lieve Livia voor jouw gaves.

Ymke

Kaart Reading, 17 juli 2021

Wauw, deze vrouw!! Jeetje Livia je blijft me elke keer weer verbazen. Ik ben gaan liggen, heb een muziekje opgezet en ben een deep dive in mijzelf gaan maken onder begeleiding van jou. Ik voelde je aanwezigheid ook al was je aan de andere kant van de wereld. Je was er, je was er voor mij. Ik heb ontdekt hoe krachtig ik ben en hoe het voelt om mijzelf op 1 te zetten. Dankjewel mooi mens.

Lotte

Distance healing sessie, 16 juli 2021

Sinds een tijdje kom ik bij Livia om gebruik te maken van haar healings. Door het toeval zo gelopen want toen ik niet goed in mijn vel zat kwam er op social media om de haverklap travelinsidehealing voorbij. Als dat geen teken is. Na de eerste healing voelde ik me meteen meer bevrijd, dat een uur tijd voor jezelf nemen (met behulp van Livia natuurlijk) zo veel kan doen voor je mind en mindset is meer dan bijzonder. Tot nu toe merk ik dat de healings en af en toe een reading me veel zelfbewuster maken waardoor ik beter keuzes kan maken die me in de richting sturen van wat ik echt wil. De sessies zijn elke keer weer anders waardoor ik verschillende inzichten krijg. Ik zou Livia aan iedereen willen aanbevelen die dat extra steuntje in de rug kan gebruiken. Heel dankbaar ben ik voor het toeval wat me bij Livia heeft gebracht.

Margaux

Healing traject, 15 juli 2021

Ik ontving vanavond een afstandshealing van Livia.  Ik had het ook echt heel erg nodig zeg! Alles heeft zich in de laatste maanden opgestapeld en het overzicht is kwijt. Tijdens de healing voelde ik verschillende sensaties door mijn lijf. Koud, warm, kippenvel, warme flow en tinteling bovenop mijn hoofd. Na 30 min verstoorde mijn hond de rust maar ik merkte nog wel dat er veel gebeurde. Naderhand kreeg ik een samenvatting van Livia over haar ervaringen. En het was helemaal precies wat ik voelde, alles klopte en dat geeft me bevestiging. Er is werk aan de winkel en ik mag weer naar binnen keren en mezelf op nummer 1 zetten. Ik voel me opgeruimder, rustiger, sterker, standvastiger. Dankjewel Livia voor deze bijzondere afstandshealing!

Ymke

Distance healing sessie, 12 juli 2021

Bedankt voor je uitgebreide reading! Heb hem vanaf vanmiddag meerdere keren gelezen en hij komt zo binnen. Ben echt onder de indruk. Het is zo kloppend en het is zo mijn gevoel juist uitgelegd en beschreven. Precies wat ik nodig had/heb. Ben je erg dankbaar. Ik laat alles nog even bezinken en kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan. Bedankt Livia! Je bent echt zo bijzonder en zo mooi wat je doet en hoe je mij hiermee helpt! Ben je erg dankbaar!

Hanneke

Kaartreading, 29 juni 2021

Ik ben bij Livia geweest voor een healing sessie. Ik zat al een tijdje niet lekker in mijn vel en ik dacht telkens aan geblokkeerde chakra’s. Met deze intentie kreeg ik travelinsidehealing als antwoord. Toch was ik telkens aan het uitstellen totdat ik achter elkaar berichten zag op Instagram en Facebook met wat ik allemaal dacht dat geblokkeerd was. Dus heb ik maar snel een sessie geboekt. Ik ben naar de sessie zonder verwachtingen gegaan. Het uur was snel om en aan het eind had ik een bevrijdend gevoel, er is zoveel naar boven gekomen en er zijn blokkades opgeheven. Ik voelde de energie letterlijk door mijn lichaam stromen. Dankjewel Livia voor je bijdrage. Ik zou zeker een sessie bij Livia aanraden.

Angela

Healing sessie, 28 juni 2021

Wow, is het eerste wat ik dacht bij het lezen van deze mooie reading. Ik zit hier nu met tranen in mijn ogen maar met een warm gevoel in mijn hart. De kaarten zijn keer op keer echt raak, ondanks ik weet wat ik moet doen om mijn mooiste leven te leven heb je soms een duwtje in de rug nodig door middel van boodschappen via kaarten. Ik heb weer nieuwe energie gekregen om mijn eigen pad te bewandelen. Dankjewel lieve Livia voor deze mooie reading. Happy full moon! 

Yelena

Kaartreading, 26 mei 2021

OMG. Dat is mijn eerste reactie… OMG. Kort voordat ik de reading had ontvangen gebeurde er veel in mijn energie. Alsof ik een reset boost kreeg, en alles helder ging zien! Dit was waarschijnlijk de energie die loskwam toen Livia met de reading bezig was. Toen ik de reading las was het herkenning op herkenning. Vaak weet je alles al, maar ligt het ergens ver weg in een stoffig hoekje van jezelf. Deze reading heeft mijn ogen geopend, de waas weggehaald, mijn hart weer sneller laten kloppen en mij weer teruggebracht naar mijn thuis. Allerlei gevoelens kwamen boven bij het lezen van de woorden. De diepe emotie om te lezen en voelen dat ik niet alleen ben en dat ik mag vertrouwen in hetgeen wat er op mijn pad komt. En jeetje wat had ik dit nodig! Wat was ik mezelf kwijt. Elk woord komt binnen, elk woord heeft een diepe betekenis! Dankjewel Livia & het universum voor deze prachtige reading. Ik ben er weer!

Ymke

Kaartreading, 21 mei 2021

Waaauw! Dit klopt helemaal naar mijn beeld. Na mijn bevalling, ben ik alles anders gaan zien. Tuurlijk als moeder, maar ik voel dat ik als persoon ben veranderd en gegroeid. Ik voel me als de oude mij maar vernieuwd. Ik was een tijdje niet mezelf, ik moet het contact met mijn lichaam herstellen om beter te luisteren, naar binnen. Mentaal en lichamelijk heb ik elke verandering gevoeld en erkend. En ik wil nog dieper en nog meer leren van mezelf. In het begin over het materialistische gedeelte moest ik nadenken maar inderdaad ik heb al veel los gelaten en ik ben nog steeds bezig met opruimen en spullen wegdoen waar ik niks aan heb. Dit is wat ik nodig had, een bevestiging, alles wat ik voelde dat echt klopte. Ik wil meer groeien spiritueel.

Maybeline

Kaartreading, 26 april 2021

Ik ben op een punt aangekomen in mijn leven waarin ik mij realiseer wat er echt toe doet in het leven. Mijn gezin, vriendschappen, relaties. Ik denk veel na over wat er gebeurd en gebeurd is en begin steeds meer bij de kern van het bestaan te komen. Wie ben ik? Wat wil ik? Hoe wil ik dit? Zo ben ik er ook achter gekomen dat het niet erg is om hulp te vragen en de visie van een ander je soms vooruit of verder kan helpen. Liev en ik hebben een intense vriendschapsband opgebouwd in een korte tijd. We helpen elkaar op weg en staan open voor elkaars verhaal. Een aantal weken geleden vertelde zij over ademhalingstherapie, direct had ik interesse hierin, maar ik voelde nog niet dat ik er klaar voor was. Tot het moment daar was, vandaag. Ik was nerveus, dat merkte ik aan mijn hart, die ging tekeer en ik had veel vragen. Maar na een uitgebreide uitleg van de behandeling voelde ik mij veilig, heel safe. Ik voelde dat ik dit echt wilde. Meer dan een uur heeft Liev mij op een hele fijne rustige manier begeleid door een hele diepe ademhaling via de mond, in een bepaald ritme, waarin je je volledig focust op het feit dat je door blijft ademen op 1 en de zelfde manier. Dat ging mij eigenlijk heel goed af. Wel voelde ik mij rusteloos, ik kon niet stoppen met bewegen, ik was boos en gefrustreerd, ik kreeg flashbacks van minder leuke gebeurtenissen van vroeger, maar tegelijkertijd voelde ik mij ook heel krachtig, ik raakte in een bepaalde trans waardoor ik geen tijdsbesef meer had en Livia haar stem op de achtergrond raakte, maar ik hoorde haar wel en voelde haar aanwezigheid. Het treft een groot vertrouwen om jezelf zo over te geven, maar onwijs bevrijdend dat iemand je het gevoel geeft dat dit kan, dat het oké is. Ik ben nog niet tot de kern gekomen, dat voel ik, ik voelde na de behandeling een brok in mijn keel, dat frustreerde mij. Maar Livia gaf aan dat het goed is zo, alles gebeurd omdat het gebeurd, met een reden en op mijn tijd. Ik was in de war, ik voelde me krachtig maar slap tegelijk. Het intens verlangen om gewoon te mogen zijn wie ik ben en leven in geluk is heel groot en de eerste stappen zijn genomen. Ik voel me goed en alle emoties mogen er zijn. Op het moment dat ik dit schrijf denk ik; wat is er eigenlijk allemaal gebeurd? De komende dagen zullen intens worden, maar er is een opening. Een opening naar vrijheid in ‘het mogen zijn’. Bedankt lieve vriendin, mooie ziel. Ik ben dol op je.

Angèle - founder Children of the Sun Bonaire (30 jr)

Healing sessie - rebirthing, 26 april 2021

De afgelopen week heb ik een reading van Livia mogen ontvangen. Ik moest het even laten bezinken, maar dit had ik nodig om mijn ogen nog meer te openen en mijn dromen achterna te gaan. Erg waardevol en inmiddels al een paar mooie stappen mogen zetten in de juiste richting, met positief resultaat! De boodschappen zijn voor mij een bevestiging en het juiste duwtje in de rug om te doen wat ik al wist, maar niet durfde. Bedankt Livia voor de fijne reading.

Rosan

Kaart Reading, 23 april 2021

Gisteren een breathwork healing sessie van Livia ontvangen. Ik had eigenlijk geen idee waar ik ‘ja’ tegen zei maar wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Tijdens de breathwork sessie lig je op de tafel en blijf je actief en krachtig mee ademen waardoor je zelf ook actief meedoet aan de healing. Hierdoor worden er ook diepere stukken en blokkades meegepakt, omdat mijn onderbewustzijn aangeraakt wordt en ook een ‘ja’ geeft. Je raakt dmv die ademhaling en begeleiding van Livia in een bepaalde bewustzijnstoestand waar je op een dieper niveau bepaalde blokkades naar de oppervlakte krijgt waar je misschien tijdens een ‘normale’ healing sessie niet bij komt. Het duurde bij mij heel erg lang voordat ik door de weerstand heen kon komen maar zodra dat gelukt was was er zo’n grote opruiming gaande. Ik voelde energie weer stromen en er werd ruimte gemaakt voor liefde, licht en heling. De tranen vloeiden rijkelijk en wat voelde ik me opgelucht. Een heel vast geroest stuk in mezelf op een heel diep niveau is losgemaakt en mocht naar boven komen, dit veroorzaakte natuurlijk veel verdriet maar daarna creëerde het de ruimte die ik nodig had om weer van mezelf te gaan houden. Een mooier kado kun je jezelf niet geven. De breathwork sessie op zichzelf is heftig en confronterend want je komt bepaalde stukken tegen die je lang hebt weggestopt in jezelf, dit is dus geen makkelijk traject. Maar de begeleiding die Livia tijdens de sessie geeft om jou door dit proces heen te helpen is uitstekend. Ik wilde zelf bijna opgeven maar Livia heeft me er enorm doorheen geholpen. Haar begeleiding was op dat moment precies wat ik nodig had om te horen om verder te komen. Dankjewel voor dit prachtige kado.

Evelien

Healing sessie - rebutting, 7 april 2021

Vandaag ontving ik van Livia een healingsessie. Ze koos voor mij 1 van haar nieuwste healing methode: Breathwork healing. Ik was wel bekend met Breathwork en had het zelf thuis al een keer eerder gedaan. Ik ging met enige tegenzin deze healing aan, omdat ik wist dat het weer veel angst en trauma zou oprakelen. En dat deed het!! De helende handen van Livia voelen heel fijn en warm, en er gebeurd heel veel bij mij zodra de sessie begint. Ze heeft edelstenen op mij afgestemd en deze liggen op mijn lijf. Ook heeft ze essentiële oliën uitgezocht die ze gedurende sessie gebruikt. Al kort nadat we begonnen zijn met de healing vraagt Livia mij op een bepaalde manier te ademen… mond wijd open en diep in en uit via de mond. In het begin vind ik het een beetje gekkig, maar Livia stelt me op m’n gemak en begeleidt me naar de juiste techniek. De gehele healing is de stem van Livia mijn gids, ze helpt me dieper te ademen naar mijn buik en zorgt ervoor dat ik in de juiste snelheid blijf en niet afzwak. Het is écht BreathWORK en geen theekransje! Ik voel allerlei sensaties in mijn lichaam, zoals tintelingen in mijn lijf , verkramping van mijn handen en tenen, en soms wat lichte pijn in mijn onderbuik. En dan opeens overvalt het me… en komt er een golf van verdriet naar boven, waardoor ik heel erg moet huilen. Normaal zou ik dit snel willen stoppen, maar Livia helpt me herinneren aan mijn ademhaling en begeleidt me door deze emoties heen. Niet wegstoppen en wegademen, maar de emotie doorvoelen zegt ze. Dit is moeilijker dan het lijkt, maar het voelt heel goed. Zodra de emoties weer gezakt zijn is het weer terug naar de perfecte diepe ademhaling, en dan komt weer de volgende golf van emotie. Na een tijdje (leek veel langer dan het was) mocht ik terug naar mijn rustige ademhaling. Meteen word de verkramping in mijn handen minder en voel ik me weer ontspannen. Uiteindelijk mag ik weer mijn ogen openen, en dan word ik mega draaierig en misselijk (1 van mijn diepste angsten). Ik geef aan aan Livia dat ik niet lekker word en in paniek raak. Meteen is ze daar om me gerust te stellen, en praat ze me erdoorheen. Ik blijf even liggen om bij te komen, en na een glaasje water gaat het gelukkig snel weer beter. Mijn lijf heeft het gevoel alsof ik een marathon heb gelopen, maar mijn hoofd is nog nooit zo peaceful geweest. Ik ben diepe angsten en trauma’s tegengekomen en heb deze met hulp van Livia haar helende handen, begeleidende stem en de ademhalingstechniek kunnen loslaten. Deze Breathwork healingsessie van Livia was confronterend, heftig, bijzonder en prachtig mooi. Dankjewel!

Ymke

Healing sessie - rebirthing, 5 april 2021

Gisteren kreeg ik elk uur een boodschap van het universum (18:18 – 19:19 – 20:20 – 21:21). Nou heb ik dat iedere dag wel een keertje (soms 2x), maar deze achtereenvolgende uurtijden vielen me heel erg op. Dus ik appte Livia en vertelde haar dat ik niet wist wat dit nu betekende, en wat hier de boodschap van was. Ze bood me aan om de volgende dag een kaart reading te doen. Zojuist ontving ik deze reading en elke kaart die ze trok, elk woord wat ze daarover zei en elke boodschap die doorkwam was waarheid. Ik kon me totaal vinden in het advies dat werd gegeven! Hierdoor kan ik weer verder met zelfontwikkeling en de weg naar mijn mooiste leven. Ook al zijn het soms messages die je liever niet onder ogen wil zien, dit is de enige weg naar groei en naar je ware zielsmissie; waarom jij hier op deze wereld bent! Dankjewel Livia.

Ymke

Kaart Reading, 3 april 2021

Soms kun je je aardig onbegrepen voelen door de mensen om je heen en voel je dat jouw proces te zwaar of te moeilijk is voor anderen. Je voelt je dan te veel en niet gehoord. Ik kreeg een reading van Livia en elk woord raakte m’n hart. Het leek wel alsof ze alles had gevolgd wat er afgelopen tijd in m’n leven is gebeurd. Het is bijzonder hoe goed Livia op mij heeft afgestemd, want de reading gaf me precies de extra perspectieven en inzichten die ik nodig had om mijn volgende stappen te gaan maken. Dankjewel Livia.

Rory

Kaart Reading, 23 februari 2021

Ik voelde me heel lekker na je sessie. Inderdaad vrijdag energiek en geslapen als een baby! Zaterdag snel moe maar wel goed in mn hoofd. En zondag idem. Vandaag energiek en gezond gevoel in mn hoofd. Ik kon mezelf zetten tot dingen. Dat is echt een hele verbetering en de negatieve gedachten zijn ook erg op de achtergrond. Kortom fijne ervaring!

Janita

Healing sessie, 8 februari 2021

Van Livia een reading ontvangen. Wauw! Eigenlijk heb ik er gewoon geen woorden voor… De kaarten die ze getrokken heeft weet ze prachtige woorden te geven die direct met mij resoneerde. Het gaf me kippenvel, tranen en het voelde alsof alles op z’n plek viel! Haar gevoel is zo ontzettend krachtig. Ongelofelijk hoe ze iedere keer weer het juiste tegen mij weet te zeggen waardoor mijn ontwikkeling verder groeit. Bedankt Livia.

Lotte

Kaart Reading, 7 februari 2021

Ik voelde me erg gegrond in mijn lichaam en kon me erg goed ontspannen. Ik voelde dat er heel veel werd opgeruimd, energie wat ik niet meer nodig had en wat opgestapeld werd, werd weggehaald en daardoor voelde ik het allemaal weer doorstromen. Na de sessie was ik heel moe en de rest van de dag heb ik me aan deze vermoeidheid overgegeven omdat mijn lichaam alle energie nodig had om de healing nog te laten doorwerken. Een dag na de healing voel ik me al een stuk beter. Ik werd wakker en voelde me helemaal ‘schoon’ en opgeruimd! Ik merkte dat ik weer dingen opmerkte die ik voorheen niet meer echt zag. Genieten van de kleine dingetjes, alsof er een soort sluier is weggehaald. Heel fijn! Super bedankt Livia voor je wederom krachtige en liefdevolle healing.

Evelien

Healing sessie, 3 februari 2021

Bedankt voor mijn prachtige healing op afstand. Ontzettend bijzonder om eens aan de andere kant te mogen staan en een healing van jou te mogen ontvangen en ervaren. Na een bewogen week was dit precies wat ik nodig had. Wat had je het aan het rechte eind. Ik vond het in het begin best spannend en vooral de controle loslaten, vond ik ook moeilijk. Ik zette kaarsen en wierook aan, de playlist met fijne muziek die ik van je kreeg en ging lekker liggen. Na een tijdje voelde ik duidelijk dat je “in” mijn hoofd bezig was, dit voelde een beetje gek, maar zeker niet vervelend. Daarna begon je te werken aan een blokkade bij mijn keel chakra. Ik wist dat deze er zat, maar wist het altijd mooi te negeren. Na een tijdje kreeg ik een heel mooi inzicht en een hele bijzondere ervaring. Mijn (overleden) moeder was daar, voor me op het strand. Het was een onderdeel van de heling die binnenin mij plaatsvond. De rest van de healing heb ik ontspannen over me heen laten komen. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten, maar je hebt me enorm geholpen en inzichten gegeven die mij licht en ruimte geven en waar ik weer mee verder kan. Fijn om een keer een healing te ontvangen, dit is een stukje wat je jezelf niet kan geven op dit niveau. Lieve Livia, bedankt!

Rosan

Distance healing sessie, 29 januari 2021

Op afstand ontving ik van Livia een intuïtieve healing.  Nooit geweten dat een behandeling op afstand zo intens krachtig en transformerend kan zijn. Terwijl Livia de healing inzette, lag ik ontspannen in meditatieve toestand. Ik voelde sensaties in mijn lichaam, kreeg beelden en voelde emoties. Na de sessie hebben we telefonisch contact gehad om de ervaring na te bespreken en ontving ik een warme nazorg van Livia. Ik voel me herboren, werkelijk waar een grote transformatie.  Ik raad iedereen de liefdevolle aanpak van Livia aan! Wauw!

Lotte

Distance healing sessie, 11 januari 2021

De warme healing van Livia, heerlijk! Ik vond het heel fijn dat je vroeg of ik verwachtingen had en die had ik niet en jij ook niet. Dus ik ging er helemaal open in. De aanrakingen van de chakra’s vond ik heel prettig en gaf het voor mij een extra dimensie. Achteraf kwamen we erachter dat we op dezelfde plek de meeste emoties voelde en dit vind ik een mooi teken van echte verbinding. Dankjewel lieve Livia.

Daniëlle

Heling sessie, 8 januari 2021

Een paar dagen geleden heb ik een healing van Livia mogen ontvangen bij Travel Inside Healing. En wat was dit een prachtige ervaring. Ik was heel eerlijk gezegd een klein beetje nerveus en dit was waarschijnlijk omdat ik onbewust al aanvoelde dat er veel ging gebeuren. Livia was voorafgaand aan de healing al erg betrokken en ze heeft zich vooraf al goed ingesteld op mijn energie, dit was al voelbaar. Toen de healing begonnen was merkte ik dat er al veel weerstand bij mij opkwam om los te laten en me over te geven. Livia was liefdevol en geduldig en liet zich volledig intuïtief begeleiden, want na een poosje voelde ik de tranen opkomen en voelde het letterlijk alsof mijn energie weer door kon stromen en mijn hart weer opende. Door middel van haar begeleiding was het gelukt om mezelf weer een stuk te openen, mijn hart te openen. Bepaalde blokkades waren opgeheven en de energie kon weer vrijelijk stromen, ik kon weer bij bepaalde emoties komen die ik een poosje had weggestopt maar die me toch in de weg zitten om verder te groeien. Wat een cadeau! Ik voelde me letterlijk geheeld. Livia is een bijzonder krachtige healer, intuïtief weet ze waar in je lichaam je vast zit of vast loopt en kan ze hierbij helpen om het weer te openen en/of door te laten stromen. Ik ben heel erg dankbaar voor haar healing sessies en zou zeker aanraden om een healing te doen bij Travel Inside Healing

Evelien

Healing sessie, 7 januari 2021

Nu 2 healing sessies gehad bij Livia. De eerste was spannend en confronterend. Wat kan je verwachten? De tweede was ontladend. Ik voelde me geaard, grounded. Livia legt goed uit wat ze gaat doen. Niets moet alles mag. De nieuwe massage tafel is echt een aanwinst. Ligt lekker en comfortabel. Persoonlijk vind ik het heel prettig dat er met (mineraal) stenen wordt gewerkt en een olie die bij je past. Dat maakt het compleet.

Angèle

Healing sessie, 28 december 2020

Na alles besproken te hebben begonnen we. Haar handen waren al best wel warm en ik voelde de energie goed stromen. Ze begon bij mijn voeten en ging geheel intuïtief mijn hele lichaam langs. Wat ik erg fijn vond was de aanraking, haar warme handen gaven erg veel liefde en ondersteuning. Toen ze bij mijn baarmoedergebied (2e chakra) aankwam, werden haar handen echt super warm. Mijn onderbuik ontving een vloedgolf van warmte. Dit voelde heel intens en fijn! Hier was ook heel veel healing nodig. Uiteindelijk ging ze verder omhoog en bij mijn hoofd was de warme aanraking ook heel fijn en ontspannend. Niet meer zo warm als bij mijn 2e chakra maar gewoon heel fijn. Uiteindelijk was ze klaar (dacht ik) en werden er nog wat dingen besproken. Er werd dieper op mijn hulpvraag ingegaan en voor ik het wist lag ik tranen met tuiten te huilen. De hulpvraag die ik had gezet bleek veel dieper te zitten dan ik dacht, en door Livia haar healing kon dit naar de oppervlakte komen. Ik heb zeker een uur naderhand nog lopen snikken en verwerken. Ik kreeg een opdracht mee om zelf mee aan de slag te gaan, en ik kan echt concluderen dat ik dat zonder de healing nooit had durven aangaan! De healing heeft me inzicht gegeven, kracht om er iets mee te doen en liefde om het te verwerken.
Deze healing heeft diepe pijn geraakt, waar ik zelf nooit bij had kunnen komen. Het is erg bevrijdend nu ik weer een stukje van mezelf heb kunnen loslaten. Ik voelde me erg veilig bij Livia en ook heel erg gesteund. Ook later nog heeft ze een aantal keer gecheckt hoe het met me ging en hoe de confrontatie verlopen was. Erg betrokken gevoel gaf dat! De conclusie voor healing bij Livia is voor mij; Super mooie ervaring. Heerlijke behandeling (vooral haar warme handen!) Enorme healing! (Echt wat opgeruimd)Tip van de dag: ga er zonder verwachtingen in, dan zal de healing je compleet verrassen. Bedankt Livia.

Ymke

Healing sessie, 22 december 2020