Online shop

Ik kreeg de kans om het boek ‘Woorden voor jou, woorden voor mij’ van Livia te lezen voordat het officieel te koop was. Ik was enorm geraakt door haar woorden!!

In sommige thema’s herkende ik me volledig, en voelt het alsof ze over mij schrijf. In de andere thema’s kon ik altijd wel iemand bedenken die in dit thema zat. Het zijn prachtig helende gedichten met ontzettend mooie illustraties! Een boek wat je raakt en bijblijft.

Door de handige zoekwoorden kun je ook gedichten lezen die op dat moment het beste aansluiten bij een situatie of moment. Het leeslintje is een super handige tool om te onthouden waar je gebleven bent, of om je favoriete gedicht snel erbij te kunnen pakken.

 Het is niet een boek wat je in een keer uitleest, maar een boek dat je keer op keer erbij pakt als je de helende woorden van een bepaald gedicht wilt lezen. Bij een gedichtenbundel denk je al gauw aan een klein schriftje, maar de vormgeving van dit hardcover boek is van enorm hoge kwaliteit, en de afmetingen zijn perfect!

 Absoluut een aanrader voor iedereen die houdt van betekenisvolle woorden, gecombineerd met illustraties waar je elke keer weer wat nieuws ontdekt! 10/10 voor mij.

Ymke

Van wat ik alvast heb mogen zien van ‘Woorden voor jou, woorden voor mij’ heeft mij diep geraakt. Prachtige gedichten en mooie illustraties, die elkaar op een hele bijzondere manier versterken en mij hebben ontroerd. Ik kan niet wachten totdat ik het boek thuis mag ontvangen, zodat ik ervan kan genieten wanneer ik daar behoefte aan heb.

Suzanne

Voor alle sessies, trajecten en producten: annuleren van de afspraak kan tot 24 uur van te voren, bij niet of te laat annuleren worden volledige kosten in rekening gebracht. 

* Wanneer jij met euro’s wilt betalen wordt de prijs naar ratio van de wisselkoers omgerekend.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens, lees de privacyverklaring