Gedichtenbundel

$38,50

€ 35,-

Woorden voor jou, woorden voor mij
Auteur: Livia Rijntalder

Na het plaatsen van jouw order ontvang je deze betaallink in de mail waarmee je jouw bestelling kunt voltooien. Bestel je meerdere boeken dan kun je de betaallink meerdere keren gebruiken om het juiste bedrag te betalen.
Orders worden binnen 1-3 werkdagen verzonden.

Gratis verzending binnen NL ~ Persoonlijk door Livia verzonden

Woon je op Bonaire en wil je een boek ontvangen? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Categorie:

Woorden voor jou, woorden voor mij €35

Hardcover boek - high quality 
208 blz
150+ gedichten
12 full page illustraties
Incl. leeslintje 

De juiste woorden geven aan wat er door je heengaat. Uitleggen aan iemand hoe je je voelt. Begrijpen welke emoties er door je heengaan. Niet voor iedereen vanzelfsprekend. Met haar gedichten geeft ze woorden aan jouw gevoelswereld. Voor herkenning in het diepste van je zijn. Voor heling op diepere lagen. 
Je wordt meegenomen in veel voorkomende thema’s zoals vastzittende familiepatronen, rauwe emoties, innerlijke kindpijn, ontdekken wie jij in de kern bent, in je eigen kracht komen, de zoektocht naar ware liefde en echte intimiteit. 
Over de diepste pijnen, dansen in het donker, groeien in het licht en zinderende zielsverbindingen. 
Vormgeving & illustraties: Valerie Maas 

Wat anderen zeggen over 
‘Woorden voor jou, woorden voor mij’

Ik vond vandaag een bundel goud in mijn brievenbus. Wat een cadeau schenk jij hier de wereld. En ik mag hier van genieten? Wauw! Dankjewel voor je moed, verlangen en trouw zijn aan jezelf om te doen wat je hart en ziel je ingeeft. Een bundel waarin elke pagina een feest is van verbinding. Jij raakt mij, ik raak jou… Beautiful!

Jessica

Super mooie bundel hoor Livia! Echt prachtig. Ik ga hem intuïtief gebruiken en vanavond nog een paar meer lezen op basis van je index achterin. Maar je kan hier echt heel trots op zijn. Prachtige woorden. Prachtige vormgeving. Prachtige bundel.

De eerste drie gedichten die ik intuïtief las waren raak. Bij twee stroomden de tranen zelfs over mijn wangen. De woorden raakten mij zo enorm. 

Nynke

Ik kreeg de kans om het boek ‘Woorden voor jou, woorden voor mij’ van Livia te lezen voordat het officieel te koop was. Ik was enorm geraakt door haar woorden!! In sommige thema’s herkende ik me volledig, en voelt het alsof ze over mij schrijft. In de andere thema’s kon ik altijd wel iemand bedenken die in dit thema zat. Het zijn prachtig helende gedichten met ontzettend mooie illustraties! Een boek wat je raakt en bijblijft.

Door de handige zoekwoorden kun je ook gedichten lezen die op dat moment het beste aansluiten bij een situatie of moment. Het leeslintje is een super handige tool om te onthouden waar je gebleven bent, of om je favoriete gedicht snel erbij te kunnen pakken.Het is niet een boek wat je in een keer uitleest, maar een boek dat je keer op keer erbij pakt als je de helende woorden van een bepaald gedicht wilt lezen. Bij een gedichtenbundel denk je al gauw aan een klein schriftje, maar de vormgeving van dit hardcover boek is van enorm hoge kwaliteit, en de afmetingen zijn perfect!

Absoluut een aanrader voor iedereen die houdt van betekenisvolle woorden, gecombineerd met illustraties waar je elke keer weer wat nieuws ontdekt! 10/10 voor mij.

Ymke

Heb je gedichten in één keer gelezen. Wat mooi, kwetsbaar en wat mag jij trots zijn op jezelf. Wat heb je het allemaal goed verwoord. Kan veel bij jou en je leven plaatsen maar er zijn er ook een hoop herkenbaar voor mezelf. Heb je mooi gedaan en dat het jouw persoonlijke woorden zijn die je dus deelt en voelbaar maakt voor anderen. Weet niet goed hoe het te omschrijven maar heel mooi. Later nog intuïtief een gedicht uitgekozen en die klopte ook echt voor het moment. Bijzonder!

Lisa