Gedichtenbundel

Ooit het idee gehad dat jouw gevoelens er niet mochten zijn, je emoties werden afgewezen of dat je onderdrukt werd in je expressie? Ik schreef dit boek om mijn eigen emoties en die van cliënten te erkennen en om een bijdrage te geven aan het normaliseren van het uiten van je gevoelens. 

Woorden voor jou, woorden voor mij
Auteur: Livia Rijntalder

Een waardevolle bundel vol healing en activatie. Een boek wat je op de tafel laat liggen en er steeds weer even bij pakt. Woorden die herkenning en troost geven en ook motivatie en kracht. Het boek wordt intuïtief gebruikt door het boek open te slaan om een gedichtje voor dat moment te ontvangen of door de voelwoorden achterin te gebruiken om een tekst uit te kiezen.

Met het schrijven van ‘Woorden voor jou, woorden voor mij’ kon ik in het licht gaan staan, gaf ik mezelf stem, maakte ik verstopte delen zichtbaar en erkende diepere gevoelens en emoties. Ik maakte mijn eigen weg vrij en die energie mag jij ontvangen tijdens het lezen van mijn boek. Ik gun jou dat het jou ook mag helpen een stuk van jouw weg vrij te maken en dat het een motivatie voor je mag zijn om jouw lichtje meer te laten stralen! 

Woon je op Bonaire en wil je de gedichtenbundel aanschaffen? Dat kan door een berichtje te sturen naar info@travelinsidehealing.com om het rechtstreeks via mij te verkrijgen of je kunt terecht bij Bruna Bonaire! 

$35,00

Categorie:

Woorden voor jou, woorden voor mij

Hardcover boek - high quality 
208 pagina's
150+ gedichten
12 full page illustraties
Incl. leeslintje 

De juiste woorden geven aan wat er door je heengaat. Uitleggen aan iemand hoe je je voelt. Begrijpen welke emoties er door je heengaan. Niet voor iedereen vanzelfsprekend. Met haar gedichten geeft ze woorden aan jouw gevoelswereld. Voor herkenning in het diepste van je zijn. Voor heling op diepere lagen. 
Je wordt meegenomen in veel voorkomende thema’s zoals vastzittende familiepatronen, rauwe emoties, innerlijke kindpijn, ontdekken wie jij in de kern bent, in je eigen kracht komen, de zoektocht naar ware liefde en echte intimiteit. 
Over de diepste pijnen, dansen in het donker, groeien in het licht en zinderende zielsverbindingen. 
Vormgeving & illustraties: Valerie Maas 

Wat anderen zeggen over 
‘Woorden voor jou, woorden voor mij’

Ik vond vandaag een bundel goud in mijn brievenbus. Wat een cadeau schenk jij hier de wereld. En ik mag hier van genieten? Wauw! Dankjewel voor je moed, verlangen en trouw zijn aan jezelf om te doen wat je hart en ziel je ingeeft. Een bundel waarin elke pagina een feest is van verbinding. Jij raakt mij, ik raak jou… Beautiful!

Jessica

Wat een pakkende teksten, ik zit met tranen in m’n ogen te lezen. Zo bijzonder en fijn dat je dit de wereld in hebt gebracht, dankjewel.

Michèle

Super mooie bundel hoor Livia! Echt prachtig. Ik ga hem intuïtief gebruiken en vanavond nog een paar meer lezen op basis van je index achterin. Maar je kan hier echt heel trots op zijn. Prachtige woorden. Prachtige vormgeving. Prachtige bundel.

De eerste drie gedichten die ik intuïtief las waren raak. Bij twee stroomden de tranen zelfs over mijn wangen. De woorden raakten mij zo enorm.

Nynke

Ik kan het nog steeds niet geloven dat ik dit gedicht opensloeg. Precies verwoord wat ik nodig had, waar ik naartoe moet, hoe ik moet zijn. 

Ben op de helft van jouw boek. Had moeite om te stoppen met lezen gisterenavond. Zo mooi en treffend lieverd. Ik herken toch echt veel van jouw prachtige teksten. 

——————————

Je boek is op! Maar ik heb nog steeds honger! Honger naar nog meer prachtige woorden. Bedankt lieve Livia.

Diana

Heb je gedichten in één keer gelezen. Wat mooi, kwetsbaar en wat mag jij trots zijn op jezelf. Wat heb je het allemaal goed verwoord. Kan veel bij jou en je leven plaatsen maar er zijn er ook een hoop herkenbaar voor mezelf. Heb je mooi gedaan en dat het jouw persoonlijke woorden zijn die je dus deelt en voelbaar maakt voor anderen. Weet niet goed hoe het te omschrijven maar heel mooi. Later nog intuïtief een gedicht uitgekozen en die klopte ook echt voor het moment. Bijzonder!

Lisa