Pre-order Samen Vrij

Pre-order Samen Vrij
€22,95 // $24,95

Non-fictie (gebaseerd op waargebeurde ervaringen)
Levering: Najaar 2024

Veel verbindingen zijn gebaseerd op angsten en innerlijke wonden. Hoe meer we groeien in bewustzijn, hoe minder deze connecties nog passend zijn. Die verschuiving is waar we middenin zitten. De weg naar vrije liefde wordt gemaakt.

Op dat onuitgesproken moment vonden onze zielen elkaar. Zonder woorden, in een drukke menigte, vonden onze lichamen elkaar. Jij hield me vast en ik hoopte dat je me niet meer los zou laten. Ik had je nog nooit eerder ontmoet. Toch herkende ik je aan de manier waarop je me vasthield. Alsof je dit al jarenlang zo deed. 

Het boek zal in het najaar geleverd worden. Na het plaatsen van je bestelling zul je op de hoogte gehouden worden over de exacte leveringsdatum. In de pre-order fase worden er geen extra verzendkosten gerekend voor orders binnen Nederland. Woon je op Bonaire, dan ontvang je bericht wanneer je jouw order kunt komen ophalen.

Betaling is mogelijk in dollar of in euro via bankverschrijving of een Tikkie.

Vormgeving & illustraties: Valerie Maas 

$24,95

Categorie:

Wat anderen zeggen over 
‘Woorden voor jou, woorden voor mij’

Ik vond vandaag een bundel goud in mijn brievenbus. Wat een cadeau schenk jij hier de wereld. En ik mag hier van genieten? Wauw! Dankjewel voor je moed, verlangen en trouw zijn aan jezelf om te doen wat je hart en ziel je ingeeft. Een bundel waarin elke pagina een feest is van verbinding. Jij raakt mij, ik raak jou… Beautiful!

Jessica

Wat een pakkende teksten, ik zit met tranen in m’n ogen te lezen. Zo bijzonder en fijn dat je dit de wereld in hebt gebracht, dankjewel.

Michèle

Super mooie bundel hoor Livia! Echt prachtig. Ik ga hem intuïtief gebruiken en vanavond nog een paar meer lezen op basis van je index achterin. Maar je kan hier echt heel trots op zijn. Prachtige woorden. Prachtige vormgeving. Prachtige bundel.

De eerste drie gedichten die ik intuïtief las waren raak. Bij twee stroomden de tranen zelfs over mijn wangen. De woorden raakten mij zo enorm.

Nynke

Ik kan het nog steeds niet geloven dat ik dit gedicht opensloeg. Precies verwoord wat ik nodig had, waar ik naartoe moet, hoe ik moet zijn. 

Ben op de helft van jouw boek. Had moeite om te stoppen met lezen gisterenavond. Zo mooi en treffend lieverd. Ik herken toch echt veel van jouw prachtige teksten. 

——————————

Je boek is op! Maar ik heb nog steeds honger! Honger naar nog meer prachtige woorden. Bedankt lieve Livia.

Diana

Heb je gedichten in één keer gelezen. Wat mooi, kwetsbaar en wat mag jij trots zijn op jezelf. Wat heb je het allemaal goed verwoord. Kan veel bij jou en je leven plaatsen maar er zijn er ook een hoop herkenbaar voor mezelf. Heb je mooi gedaan en dat het jouw persoonlijke woorden zijn die je dus deelt en voelbaar maakt voor anderen. Weet niet goed hoe het te omschrijven maar heel mooi. Later nog intuïtief een gedicht uitgekozen en die klopte ook echt voor het moment. Bijzonder!

Lisa