Aanbieding!

Intuïtieve healing sessie

$35,00$65,00

Tijdens jouw reis van innerlijke heling sta ik jou graag bij. De healing geef ik volledig intuïtief. Hierbij pas ik Reiki 1 & 2 technieken toe waarvan ik mijn certificaat heb behaald én chakra en aura healing technieken waarvan ik mijn diploma behaald heb. De kern van de intuïtieve healing ligt in de onvoorwaardelijke aandacht die op een natuurlijke en energetische manier stroomt.

Reiki is een energetische therapie en valt onder de alternatieve geneeswijzen. Reiki is een Japans woord wat je kunt vertalen als Rei (universele) en Ki (levensenergie). Reiki is een holistische natuur geneeswijze waarbij je door handoplegging energie kan laten stromen. Het zelfhelend vermogen van jouw lichaam wordt geactiveerd op een zachte manier. Reiki is een fijne manier om stress en angst aan te pakken en helpt jou in je persoonlijke ontwikkeling. De energie gaat naar de plek in jouw lichaam waar het nodig is om de balans weer te herstellen.

Chakra’s en je aura zijn de energievelden in en om jouw lichaam. Hierin kunnen blokkades ontstaan. Chakra en aura healing gaat uit van de holistische mens als een uitgebreid energiesysteem. Het denken en voelen heeft invloed op dit energiesysteem. De wijze waarop we in het leven staan, is van grote invloed op de toestand van onze aura en op de toestand van onze energie. Met handoplegging en handposities boven het lichaam worden blokkades verholpen en worden inactieve chakra’s geactiveerd. De chakra’s worden in balans gebracht en het aura veld wordt hersteld.

Bij een behandeling lig je volledig gekleed op het behandelbed. Ik werk afwisselend met en zonder handopleggingen. Mijn handen werken als een doorgeefluik van de universele energie. Je ontvangt de energie die je nodig hebt om weer in balans te komen. Als dit nodig en gewenst is zal ik edelsteen therapie en essentiële oliën toepassen. Een volledige sessie inclusief een kort gesprek voor en na de healing duurt 60 minuten en kost $ 65, -. De energie in een sessie gaat altijd naar wat er op dat moment het meest voor jou nodig is. Je ontvangt wat je op dat moment nodig hebt en aankunt.

Als je niet in staat bent langs te komen op locatie (om welke reden dan ook), dan is er ook de mogelijkheid een healing sessie op afstand te ontvangen. Een healing sessie op afstand duurt ongeveer 45 minuten en kost $ 35, -. Je ontvangt een playlist met muziek en kunt op een voor jou fijne plek een moment voor jezelf nemen. Na de sessie hebben we telefonisch contact of via Whatsapp. Neem voor meer informatie contact op. Wanneer jij met euro’s wilt betalen wordt de prijs naar ratio van de wisselkoers omgerekend.

Wissen
Artikelnummer: N/B Categorie: