Personal reading

$21,95

Ontvang jouw persoonlijke inzichten in een uitgebreid bericht via Whatsapp

Met een kaart reading stem ik af op jouw energie. De kaarten die door komen zijn op dat moment voor jou bedoeld. Dit kan jou inzicht geven over bepaalde situaties waar je nu inzit of helderheid geven over de emoties die je ervaart. Je kunt daardoor beter begrijpen wat je meemaakt of het wordt duidelijk waar je bijvoorbeeld wel of niet de focus op mag hebben. Je krijgt door wat op dat moment belangrijk is voor jou. Wanneer je een open reading ontvangt zul je merken dat je automatisch antwoorden krijgt op stukken waar je op dat moment mee bezig bent. Het is ook mogelijk om persoonlijke specifieke vragen mee te nemen in de reading, dit kun je vooraf aanvragen. Zo kun je bijvoorbeeld een reading ontvangen gericht op jouw relatie of op werkgebied.

 

Je kunt het zo zien dat ik via de kaarten de juiste boodschappen aan jou mag overbrengen. Het onderbewuste wordt omhoog gebracht en ik vertaal de kaarten naar jouw situatie. Dit kan fijn zijn om te horen, herkenbaar, geruststellend, inzichtgevend, maar ook confronterend of lastig. Ik vertel je niet wat je wilt horen, maar wat je nodig hebt om te horen. Een reading kan helpend zijn om tot bepaalde inzichten te komen en geeft handvaten waar je mee aan de slag kunt

Met een kaart reading ga ik niet de toekomst voorspellen. De toekomst is het gevolg van de keuzes die jij in het heden maakt. Jouw vrije wil blijft altijd bepalend voor hoe jouw leven loopt ongeacht wat iemand anders voor je kan voorspellen. Jouw levenspad staat al vastgelegd alleen kun je een heleboel hobbels en omwegen nemen om er te komen of rechtstreeks op jouw doel af te gaan. Welke keuzes je ook maakt, vertrouw op jezelf en luister naar je innerlijke stem. Jouw pad gaat precies zoals het voor jou bedoeld is inclusief de slingerweggetjes.

Het enige wat ik nodig heb is jouw naam en eventueel een foto. De reading wordt op afstand gedaan. Je ontvangt de reading wanneer die klaar is per Whatsapp of e-mail van mij, tijdens de reading hebben wij geen contact. Je ontvangt een foto van de kaarten en daarbij een uitgebreide beschrijving van de boodschappen die ik jou mag overbrengen.

De reden dat ik op deze manier werk, op afstand, is omdat ik werk met automatisch schrift en helder weten en horen. In stilte ontvang ik de boodschappen en mag die op papier overbrengen. Op deze manier staan mijn kanalen het meest open. We bespreken vooraf wanneer ik jouw reading doe en zodra ik klaar ben ontvang je het van mij, je hoeft hiervoor niet thuis te zijn of dat moment vrij te zijn.

Categorie: