1:1 Sessie

♦ Ademsessie 

Met de verbonden ademhaling kom je tot een staat van diepe ontspanning waarbij je vastgezette emoties en blokkades kunt loslaten. Je verbinding met je lichaam wordt hiermee sterker gemaakt.

♦ Intuïtieve healing

Jouw hulpvraag wordt behandeld in een sessie waar er gebruik wordt gemaakt van reiki, aura-chakra healing, meditatie en/of kundalini reiki. Dit zorgt voor doorstroming van jouw energie, ontspanning en/of activatie.

♦ Systematische healing

Met een 1:1 opstelling of visualisatie bekijken we jouw hulpvraag. Het onderbewuste wordt hiermee naar boven gehaald om inzichten te krijgen en emoties te verwerken wat directe verlichting geeft.

♦ Human Design guidance

In een sessie geef ik jou informatie over je eigen Human Design chart en leer ik hoe je dit praktisch kunt toepassen in je dagelijkse leven. Hierdoor voel je meer vrijheid om te zijn wie je bent.

Ik begeleid jou intuïtief en in overleg met jou gebruik ik de tools die bij jou aansluiten. Dit kan ook een combinatie van verschillende werkwijzen zijn.

Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur. Dit kan een online sessie zijn of live in mijn Praktijk op Bonaire.

$139,00

Categorie:

Wat anderen zeggen over 
‘Woorden voor jou, woorden voor mij’

Ik vond vandaag een bundel goud in mijn brievenbus. Wat een cadeau schenk jij hier de wereld. En ik mag hier van genieten? Wauw! Dankjewel voor je moed, verlangen en trouw zijn aan jezelf om te doen wat je hart en ziel je ingeeft. Een bundel waarin elke pagina een feest is van verbinding. Jij raakt mij, ik raak jou… Beautiful!

Jessica

Wat een pakkende teksten, ik zit met tranen in m’n ogen te lezen. Zo bijzonder en fijn dat je dit de wereld in hebt gebracht, dankjewel.

Michèle

Super mooie bundel hoor Livia! Echt prachtig. Ik ga hem intuïtief gebruiken en vanavond nog een paar meer lezen op basis van je index achterin. Maar je kan hier echt heel trots op zijn. Prachtige woorden. Prachtige vormgeving. Prachtige bundel.

De eerste drie gedichten die ik intuïtief las waren raak. Bij twee stroomden de tranen zelfs over mijn wangen. De woorden raakten mij zo enorm.

Nynke

Ik kan het nog steeds niet geloven dat ik dit gedicht opensloeg. Precies verwoord wat ik nodig had, waar ik naartoe moet, hoe ik moet zijn. 

Ben op de helft van jouw boek. Had moeite om te stoppen met lezen gisterenavond. Zo mooi en treffend lieverd. Ik herken toch echt veel van jouw prachtige teksten. 

——————————

Je boek is op! Maar ik heb nog steeds honger! Honger naar nog meer prachtige woorden. Bedankt lieve Livia.

Diana

Heb je gedichten in één keer gelezen. Wat mooi, kwetsbaar en wat mag jij trots zijn op jezelf. Wat heb je het allemaal goed verwoord. Kan veel bij jou en je leven plaatsen maar er zijn er ook een hoop herkenbaar voor mezelf. Heb je mooi gedaan en dat het jouw persoonlijke woorden zijn die je dus deelt en voelbaar maakt voor anderen. Weet niet goed hoe het te omschrijven maar heel mooi. Later nog intuïtief een gedicht uitgekozen en die klopte ook echt voor het moment. Bijzonder!

Lisa