1:1 Sessie

$139,00

In een liefdevolle, veilige setting gaan we jouw blokkades bekijken en oplossen. Mijn werkwijze is een combinatie van lichaamsgericht werken en energetische healing methodes. De sessies zijn gericht op het verbinden met lichaam, hart en ziel. Al vanaf jonge leeftijd kan trauma zorgen voor blokkades in jouw systeem. De problemen die je nu ervaart kun je terugbrengen naar een kern die veel dieper ligt dan de huidige situatie. Ik help je om los te komen van gedachtes, verhalen en conditioneringen en de verbinding met je authentieke zelf te herstellen.

Laat vastzittende emoties, pijnen en trauma’s los

Herken jij je in het onderstaande? Dan kan ik jou helpen.

♦ Je bent opgegroeid in een disfunctioneel gezin
♦ Je ervaart trans-generationeel (overgeërfd) trauma
♦ Je hebt het gevoel in een schaduw te leven
♦ Emoties voelen en in verbinding zijn met je lichaam is lastig
♦ Je voelt dat je niet volledig jezelf bent
♦ Je hebt traumatische ervaringen meegemaakt
♦ Herhalende patronen houden je tegen om voluit te leven

Categorie:

Wat anderen zeggen over 
‘Woorden voor jou, woorden voor mij’

Ik vond vandaag een bundel goud in mijn brievenbus. Wat een cadeau schenk jij hier de wereld. En ik mag hier van genieten? Wauw! Dankjewel voor je moed, verlangen en trouw zijn aan jezelf om te doen wat je hart en ziel je ingeeft. Een bundel waarin elke pagina een feest is van verbinding. Jij raakt mij, ik raak jou… Beautiful!

Jessica

Super mooie bundel hoor Livia! Echt prachtig. Ik ga hem intuïtief gebruiken en vanavond nog een paar meer lezen op basis van je index achterin. Maar je kan hier echt heel trots op zijn. Prachtige woorden. Prachtige vormgeving. Prachtige bundel.

De eerste drie gedichten die ik intuïtief las waren raak. Bij twee stroomden de tranen zelfs over mijn wangen. De woorden raakten mij zo enorm. 

Nynke

Ik kreeg de kans om het boek ‘Woorden voor jou, woorden voor mij’ van Livia te lezen voordat het officieel te koop was. Ik was enorm geraakt door haar woorden!! In sommige thema’s herkende ik me volledig, en voelt het alsof ze over mij schrijft. In de andere thema’s kon ik altijd wel iemand bedenken die in dit thema zat. Het zijn prachtig helende gedichten met ontzettend mooie illustraties! Een boek wat je raakt en bijblijft.

Door de handige zoekwoorden kun je ook gedichten lezen die op dat moment het beste aansluiten bij een situatie of moment. Het leeslintje is een super handige tool om te onthouden waar je gebleven bent, of om je favoriete gedicht snel erbij te kunnen pakken.Het is niet een boek wat je in een keer uitleest, maar een boek dat je keer op keer erbij pakt als je de helende woorden van een bepaald gedicht wilt lezen. Bij een gedichtenbundel denk je al gauw aan een klein schriftje, maar de vormgeving van dit hardcover boek is van enorm hoge kwaliteit, en de afmetingen zijn perfect!

Absoluut een aanrader voor iedereen die houdt van betekenisvolle woorden, gecombineerd met illustraties waar je elke keer weer wat nieuws ontdekt! 10/10 voor mij.

Ymke

Heb je gedichten in één keer gelezen. Wat mooi, kwetsbaar en wat mag jij trots zijn op jezelf. Wat heb je het allemaal goed verwoord. Kan veel bij jou en je leven plaatsen maar er zijn er ook een hoop herkenbaar voor mezelf. Heb je mooi gedaan en dat het jouw persoonlijke woorden zijn die je dus deelt en voelbaar maakt voor anderen. Weet niet goed hoe het te omschrijven maar heel mooi. Later nog intuïtief een gedicht uitgekozen en die klopte ook echt voor het moment. Bijzonder!

Lisa