1:1 Mentorship

 

Ontvang begeleiding bij jouw persoonlijke proces. Online of in mijn praktijk op Bonaire. Een op jouw afgestemd traject waarbij we jouw hulpvraag voor dat moment bekijken. Dit kan privé, business of relatie gerelateerd zijn. Jouw ontwikkeling op zielsniveau wordt onder de aandacht gebracht en je leert te luisteren naar je lichaam en intuïtie. Je wilt je graag losmaken van wat jou in de weg staat om innerlijke vrijheid te ervaren. Er is alle ruimte voor jouw persoonlijke groei op jouw tempo. We werken aan een juiste balans in jouw systeem en bekijken waar er blokkades zijn om volledig jezelf te zijn. Verstopte of onderdrukte delen mogen bevrijd worden. We werken hierbij op de laag van zielsexpressie, zielsontwikkeling en zielsliefde.

 

Wil je betalen in euro dan wordt de huidige wisselkoers aangehouden.

 

$818,00$2.454,00

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Extra informatie

Mentorship

2 maanden, 4 maanden, 6 maanden

Wat anderen zeggen over 
‘Woorden voor jou, woorden voor mij’

Ik vond vandaag een bundel goud in mijn brievenbus. Wat een cadeau schenk jij hier de wereld. En ik mag hier van genieten? Wauw! Dankjewel voor je moed, verlangen en trouw zijn aan jezelf om te doen wat je hart en ziel je ingeeft. Een bundel waarin elke pagina een feest is van verbinding. Jij raakt mij, ik raak jou… Beautiful!

Jessica

Wat een pakkende teksten, ik zit met tranen in m’n ogen te lezen. Zo bijzonder en fijn dat je dit de wereld in hebt gebracht, dankjewel.

Michèle

Super mooie bundel hoor Livia! Echt prachtig. Ik ga hem intuïtief gebruiken en vanavond nog een paar meer lezen op basis van je index achterin. Maar je kan hier echt heel trots op zijn. Prachtige woorden. Prachtige vormgeving. Prachtige bundel.

De eerste drie gedichten die ik intuïtief las waren raak. Bij twee stroomden de tranen zelfs over mijn wangen. De woorden raakten mij zo enorm.

Nynke

Ik kan het nog steeds niet geloven dat ik dit gedicht opensloeg. Precies verwoord wat ik nodig had, waar ik naartoe moet, hoe ik moet zijn. 

Ben op de helft van jouw boek. Had moeite om te stoppen met lezen gisterenavond. Zo mooi en treffend lieverd. Ik herken toch echt veel van jouw prachtige teksten. 

——————————

Je boek is op! Maar ik heb nog steeds honger! Honger naar nog meer prachtige woorden. Bedankt lieve Livia.

Diana

Heb je gedichten in één keer gelezen. Wat mooi, kwetsbaar en wat mag jij trots zijn op jezelf. Wat heb je het allemaal goed verwoord. Kan veel bij jou en je leven plaatsen maar er zijn er ook een hoop herkenbaar voor mezelf. Heb je mooi gedaan en dat het jouw persoonlijke woorden zijn die je dus deelt en voelbaar maakt voor anderen. Weet niet goed hoe het te omschrijven maar heel mooi. Later nog intuïtief een gedicht uitgekozen en die klopte ook echt voor het moment. Bijzonder!

Lisa