Aanbieding!

Soul letter + persoonlijk gedicht

$85,00

 

 

 

 

Categorie:

Een persoonlijk gedicht afgestemd op jouw gevoelswereld.

Soms kun je er zelf de woorden niet voor vinden, voel je van alles maar kun je het lastig een plek geven.
Verzachting, troost, aanmoediging, steun, verlichting, kracht of motivatie is wat mijn woorden jou kunnen brengen. 

Ik stel je van te voren een aantal vragen en neem alle tijd om jouw gedicht door te laten komen. Woorden voor jouw ziel, speciaal op jou afgestemd.

Tijdens de reading verbind ik mij in energie met jou door middel van jouw naam en/of foto en laat de boodschappen voor jou doorkomen.

Ik vertel je wat je nodig hebt om te horen, mijn intuïtie is leidend in wat ik jou mag overbrengen. Dit kan je herkenning, geruststelling en inzichten geven. Het kan ook confronterend of lastig zijn om deze spiegeling te ontvangen. Alles is vanuit een liefdevolle intentie geschreven om jou te helpen groeien.

Bij het bestellen van jouw reading kun je zelf maximaal 2 vragen inbrengen waar ik dieper op ga intunen. Als je geen specifieke vragen hebt channel ik de energie die er op dit moment het meest aanwezig is.

Betaling in Euro is mogelijk.

Wat anderen zeggen over 
‘Woorden voor jou, woorden voor mij’

Ik vond vandaag een bundel goud in mijn brievenbus. Wat een cadeau schenk jij hier de wereld. En ik mag hier van genieten? Wauw! Dankjewel voor je moed, verlangen en trouw zijn aan jezelf om te doen wat je hart en ziel je ingeeft. Een bundel waarin elke pagina een feest is van verbinding. Jij raakt mij, ik raak jou… Beautiful!

Jessica

Super mooie bundel hoor Livia! Echt prachtig. Ik ga hem intuïtief gebruiken en vanavond nog een paar meer lezen op basis van je index achterin. Maar je kan hier echt heel trots op zijn. Prachtige woorden. Prachtige vormgeving. Prachtige bundel.

De eerste drie gedichten die ik intuïtief las waren raak. Bij twee stroomden de tranen zelfs over mijn wangen. De woorden raakten mij zo enorm. 

Nynke

Ik kreeg de kans om het boek ‘Woorden voor jou, woorden voor mij’ van Livia te lezen voordat het officieel te koop was. Ik was enorm geraakt door haar woorden!! In sommige thema’s herkende ik me volledig, en voelt het alsof ze over mij schrijft. In de andere thema’s kon ik altijd wel iemand bedenken die in dit thema zat. Het zijn prachtig helende gedichten met ontzettend mooie illustraties! Een boek wat je raakt en bijblijft.

Door de handige zoekwoorden kun je ook gedichten lezen die op dat moment het beste aansluiten bij een situatie of moment. Het leeslintje is een super handige tool om te onthouden waar je gebleven bent, of om je favoriete gedicht snel erbij te kunnen pakken.Het is niet een boek wat je in een keer uitleest, maar een boek dat je keer op keer erbij pakt als je de helende woorden van een bepaald gedicht wilt lezen. Bij een gedichtenbundel denk je al gauw aan een klein schriftje, maar de vormgeving van dit hardcover boek is van enorm hoge kwaliteit, en de afmetingen zijn perfect!

Absoluut een aanrader voor iedereen die houdt van betekenisvolle woorden, gecombineerd met illustraties waar je elke keer weer wat nieuws ontdekt! 10/10 voor mij.

Ymke

Heb je gedichten in één keer gelezen. Wat mooi, kwetsbaar en wat mag jij trots zijn op jezelf. Wat heb je het allemaal goed verwoord. Kan veel bij jou en je leven plaatsen maar er zijn er ook een hoop herkenbaar voor mezelf. Heb je mooi gedaan en dat het jouw persoonlijke woorden zijn die je dus deelt en voelbaar maakt voor anderen. Weet niet goed hoe het te omschrijven maar heel mooi. Later nog intuïtief een gedicht uitgekozen en die klopte ook echt voor het moment. Bijzonder!

Lisa