Aanbieding!

Rebirthing sessie

$139,00

Tijdens een rebirthing sessie ga je naar de kern van vastzittende emoties, patronen en trauma’s. De verbonden ademhaling is een techniek die in de sessie wordt toegepast waardoor je op diepere lagen kunt helen. We beginnen met een kort gesprekje over hoe het met je gaat, wat jouw hulpvraag is en vervolgens een uitleg over wat we gaan doen. Tijdens een sessie lig je op de behandeltafel met kleding aan. Kies voor een comfortabele, loszittende outfit. Er staat rustgevende muziek aan. Eerst wordt er gezorgd voor een ontspannen houding en een veilige omgeving. De verbonden ademhaling wordt gestart en deze wordt (zo mogelijk) 60 minuten vastgehouden. Tijdens dit proces word je begeleidt door mij zodat je optimale resultaten kunt bereiken. Ik help je om de juiste ademhaling te hebben en die vast te houden. Met mijn stem help ik je door jouw proces en ik pas healing technieken toe. Mijn woorden en aanrakingen stimuleren jou om je systeem op te schonen. De gehele sessie inclusief voor en na gesprek duurt ongeveer anderhalf uur.

♦ Als je (onderdrukte) emoties wilt verwerken en loslaten
♦ Als emoties uiten voor jou lastig is
♦ Als je pijnen en trauma’s uit het verleden wilt helen
♦ Als je spanning en stress wilt loslaten
♦ Als je meer in contact wilt komen met je gevoel
♦ Als je jouw natuurlijke ademhaling wilt herstellen
♦ Als je negatieve patronen wilt doorbreken
♦ Als je in balans wilt komen met jezelf op alle niveau’s
♦ Als je op zoek bent naar meer innerlijke stilte en vrijheid

Door de ademhaling zonder pauze krijg je tijdelijk meer zuurstof binnen waardoor er veel emoties kunnen loskomen. Het is een fijne methode om mee te werken als je veel emoties opkropt en moeite hebt met emoties uiten. De ademhaling helpt ook om op een dieper niveau tot jezelf te komen en nieuwe inzichten te krijgen. Wanneer jij volledig ontspannen bent en je overgeeft aan de ademhaling kun je tot diepe stukken bij jezelf komen en kun je deze gaan loslaten.

Tijdens deze sessie kun je duizeligheid of lichtheid ervaren Het kan zelfs aanvoelen als hyperventileren. Hier mag je je volledig aan overgeven. Dit gevoel zal verdwijnen als je verder gaat en dan kun je in een andere staat komen waarin je op dieper niveau kunt helen.

Het ego krijgt tijdens deze krachtige ademhaling geen kans om een verhaal te maken van je ervaringen of emoties tegen te houden. Daardoor kun je op een ander niveau tot jezelf komen. Je kunt lichte tintelingen voelen, je kunt je lichaam willen bewegen, je kunt spieren voelen samentrekken en er kunnen ver weggestopte emoties naar boven komen.

Een rebirthing sessie zorgt voor een enorme ontlading en opschoning in jouw systeem wanneer je volledig kunt overgeven en vertrouwen op het proces. Het kan zijn dat je gaat lachen, boos wordt of gaat huilen. Alles mag er zijn.

Bij diepzittende emoties en trauma’s is het aan te raden (niet verplicht) om minimaal 3 keer een sessie in te plannen. Na deze behandelingen kun je zelf voelen of dit voldoende was voor dat moment of er nog meer behandelingen nodig zijn. Als dit voor jou lastig is om zelf te voelen kan ik je advies geven.

Het is mogelijk de verbonden ademhaling zelf thuis te doen. Echter is het krachtiger om dit onder begeleiding te doen, je wordt dan volledig door het proces heen geholpen zodat je niet stopt als het moeilijk wordt. De juiste woorden en aanrakingen zorgen er ook voor dat je misschien net op de juiste plek wordt aangeraakt of het juiste gezegd wordt waardoor jouw doorbraak kan komen. Daarbij wordt de veiligheid gewaarborgd dat er iemand is die voor je kan zorgen als je het lastig hebt.

Resultaten zijn per persoon verschillend. Dit ligt volledig aan wat jouw hulpvraag is op dat moment en in hoeverre jij in overgave kunt gaan van dit proces. We werken met wat er op dat moment naar boven komt. Je hoeft niet een concreet probleem te hebben, het kan zijn dat je voelt dat iets je dwars zit en kun je er niet zo goed woorden aan geven. Tijdens de sessie komt er tevoorschijn wat op dat moment gezien mag worden. We werken op energetisch vlak waardoor je geen situaties uit het verleden omhoog hoeft te halen door erover te praten. Natuurlijk is er ruimte voor of na de sessie om erover te praten als je hier juist wel behoefte aan hebt.

Lees meer over de werking van een rebirthing sessie in DEZE blog.

Breathwork sessies worden afgeraden wanneer:

♦ Je zwanger bent
♦ Je onder medische behandeling bent
♦ Je onder behandeling bent voor psychische klachten
♦ Je verslaafd bent aan psychoactieve middelen
♦ Je last van paniekaanvallen hebt

Het is af te raden om 12 uur voor tot 24 uur na de sessie stimulerende of verdovende middelen te gebruiken (alcohol, drugs, cafeïne).

Categorie: