Masterclass – Samen Vrij

Masterclass – Samen Vrij
Liefde in de nieuwe tijd
Duur: 1,5 uur 

Inclusief gratis meditatie.
Volg deze masterclass op je eigen tijd en op je eigen comfortabele plek.
Zodra de betaling is voldaan krijg je toegang tot de masterclass.
Betaling kan in euro’s of dollars met een bankoverschrijving of Tikkie.

De verbinding op emotioneel en spiritueel niveau zal steeds belangrijker worden in de liefde.

Charlotte laat in haar review weten wat de masterclass voor haar mocht betekenen: 
Tijdens het luisteren en meeschrijven, bedacht ik me meerdere keren hoe graag ik deze masterclass eerder had willen volgen. Hij biedt zoveel informatie, inzichten, verlichting en hoop aan iedereen die meer rust en wezenlijke verbinding zoekt binnen een liefdesrelatie. Livia kletst je zeer volledig bij over de invloed die het steeds zuiver wordende energieveld om ons heen heeft op de liefde. Ze schetst hoe wij liefdesrelaties vroeger bekeken en beleefden en duidt precies waarom deze oude structuur van een verbinding in het nieuwe tijdperk zal afbrokkelen. Voor mij was vooral het gedeelte over het uiteindelijk aangaan van een liefdesrelatie op zielsniveau (waar ik ZO naar verlang) het meest waardevol tijdens de masterclass. Livia benoemt hier van alles dat ergens al in wolkjes boven mijn hoofd zweefde, maar in haar masterclass pakt ze al deze informatie vast om helder weer te geven HOE je de liefdesdans van bindings- en verlatingsangst nu precies doorbreekt. ‘Samen vrij’ is een masterclass die je kunt gebruiken als je verlangt naar meer verdieping binnen je huidige of toekomstige relatie, maar ook als je je tweelingziel hebt herkend en je HELE beeld over de liefde staat op z’n kop dan kan ik je hem zeker aanraden. De informatie is helder en inspirerend. De meditatie waarmee Livia haar masterclass afsluit opende bij mij weer een extra laag de diepte in. Ik kan me nu NOG meer verbinden met mijn intuïtie!

$65,00

Categorie:

“Met het vooruitzicht van het boek samen vrij wat uitgebracht gaat worden is dit wat je alvast wil weten”

De energie verandert in een steeds sneller tempo en er wordt van ons gevraagd om mee te bewegen. Meer kennis en inzichten over de veranderingen die er plaatsvinden helpen je om het te begrijpen en je te kunnen openen voor de persoonlijke groei die je kunt maken. De manier waarop wij met elkaar verbinden in (liefdes)relaties heeft een ruimere blik nodig. Door de verbinding met jezelf te maken, kun je ook op een makkelijkere manier verbinden met anderen. Liefde in de nieuwe tijd, waar we steeds meer naartoe bewegen, zal er anders uit komen te zien. Ontdek wat dit voor jou zal betekenen en hoe je jouw persoonlijke transformatie hierin kunt maken.

Laat conditioneringen los, voel wat er voor jou de bedoeling is!

 

Wat anderen zeggen over 
‘Woorden voor jou, woorden voor mij’

Ik vond vandaag een bundel goud in mijn brievenbus. Wat een cadeau schenk jij hier de wereld. En ik mag hier van genieten? Wauw! Dankjewel voor je moed, verlangen en trouw zijn aan jezelf om te doen wat je hart en ziel je ingeeft. Een bundel waarin elke pagina een feest is van verbinding. Jij raakt mij, ik raak jou… Beautiful!

Jessica

Wat een pakkende teksten, ik zit met tranen in m’n ogen te lezen. Zo bijzonder en fijn dat je dit de wereld in hebt gebracht, dankjewel.

Michèle

Super mooie bundel hoor Livia! Echt prachtig. Ik ga hem intuïtief gebruiken en vanavond nog een paar meer lezen op basis van je index achterin. Maar je kan hier echt heel trots op zijn. Prachtige woorden. Prachtige vormgeving. Prachtige bundel.

De eerste drie gedichten die ik intuïtief las waren raak. Bij twee stroomden de tranen zelfs over mijn wangen. De woorden raakten mij zo enorm.

Nynke

Ik kan het nog steeds niet geloven dat ik dit gedicht opensloeg. Precies verwoord wat ik nodig had, waar ik naartoe moet, hoe ik moet zijn. 

Ben op de helft van jouw boek. Had moeite om te stoppen met lezen gisterenavond. Zo mooi en treffend lieverd. Ik herken toch echt veel van jouw prachtige teksten. 

——————————

Je boek is op! Maar ik heb nog steeds honger! Honger naar nog meer prachtige woorden. Bedankt lieve Livia.

Diana

Heb je gedichten in één keer gelezen. Wat mooi, kwetsbaar en wat mag jij trots zijn op jezelf. Wat heb je het allemaal goed verwoord. Kan veel bij jou en je leven plaatsen maar er zijn er ook een hoop herkenbaar voor mezelf. Heb je mooi gedaan en dat het jouw persoonlijke woorden zijn die je dus deelt en voelbaar maakt voor anderen. Weet niet goed hoe het te omschrijven maar heel mooi. Later nog intuïtief een gedicht uitgekozen en die klopte ook echt voor het moment. Bijzonder!

Lisa