In Nederland hadden wij al berichten gelezen en filmpjes gezien over ziplinen door de jungle. Dit wilden wij ook gaan doen! Wij lazen goede berichten over Eagle Track in Chiang Mai, daar zijn we dan ook heen gegaan. We werden opgehaald bij ons guesthouse en na afloop ook weer terug gebracht, wat bij de prijs in zit.

Toen we er eenmaal waren was het toch wel spannend. Door de jungle aan een lijn met hoogtevrees… Durf ik dit wel? We kregen een helm op en gingen met 3 Thaise begeleiders op pad. Zij lieten ons als snel op ons gemak voelen. Ze maakten grapjes met ons en zorgden ervoor dat we er plezier in hadden. Als je niet durft krijg je gewoon een zetje en dan kan je niet meer terug 😉

Je gaat met een parcours dwars door de jungle heen. Je kunt zelf kiezen tussen verschillende hoogtes en hoelang je wilt ziplinen. Wij hadden pakket zilver genomen. Achteraf hadden we wel langer gewild. Het was echt super leuk en dat had ik van te voren niet kunnen bedenken. Ik heb heel hard gegild én gelachen, de tijd vloog voorbij! In de jungle hadden we ook onze eerste ontmoeting met grote spinnen. De spinnen in Nederland zijn er niks bij en dan weet je ook nog dat ze giftig zijn. Brrr… Snel doorlopen dus!

Foto 07-11-16 11 50 53.jpg

Voordat je gaat beginnen kun je eerst lunchen in het restaurant wat bij de prijs inbegrepen zit. Aan het einde krijg je een T-shirt en een certificaat mee. Het is goed en leuk verzorgd. Een aanrader om te gaan ziplinen dus bij Eagle Track!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mijn blog

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens, lees de privacyverklaring